- 8 Mayıs 2023
- 2.209
- 2.444
- 28
Bende denicem o zaman 4-5 gün sonra inşallah güzel sonuç alırımmEvet silik çıkmıştı hemen kan vermeye gittim ve değerim 33.87 çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende denicem o zaman 4-5 gün sonra inşallah güzel sonuç alırımmEvet silik çıkmıştı hemen kan vermeye gittim ve değerim 33.87 çıkmıştı
Bence güzel artmış canım saglık ocagındamı veriyorsun benimki bir kere verdim bir daha gel demedi kadın doğuma git dedi çarşamba gıtcem 3 mayısta 61 dı sonucumKızlar iki gün arayla kan verdim 33.87 97.05 ve 175.86 bu artış normal mi reglime 2 gün var
İnşallah erken öğrenmekte zor oluyormuş ama stresli bişey gerçekten değer artıyor mu nolacak ne zaman görücem falan günler geçmek bilmiyorBende denicem o zaman 4-5 gün sonra inşallah güzel sonuç alırımm
Benim de göğüs yanlarım acıyor ve aynı şekilde kasık bel ağrısı var 3 aydır deniyoruz sonuç alamadım ama bu belirtiler ilk defa oldu ümitle bekliyorumCanım benim pozitif testimden 5 gün önce ve aynı zamanda yumurtlamadan bir hafta sonra çok susuzluk hissim vardı goguslerimin yanları acıyordu ve kasık ve bel ağrım vardı birde ozel bolgede yanma hissi vardı herkeste aynı olmayabilir ama bir önceki kimyasalımda da bu ş kilde olmuştu
Evet canım Perşembe vermiştim sağlık ocağında ilk .cuma kadın doğuma gittim takip yapalım dedi cumartesi günü acilde verdim tekrar bugün yine sağlık ocağında verdimBence güzel artmış canım saglık ocagındamı veriyorsun benimki bir kere verdim bir daha gel demedi kadın doğuma git dedi çarşamba gıtcem 3 mayısta 61 dı sonucum
Ben şimdiden strese başladım varsa diyeİnşallah erken öğrenmekte zor oluyormuş ama stresli bişey gerçekten değer artıyor mu nolacak ne zaman görücem falan günler geçmek bilmiyor
Sıkıntıya sokma kendini rahat ol canım benim hayırlıysa olsun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah bizeBen şimdiden strese başladım varsa diye
Olur inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla beslenmene dikkat et dereotu avakado ceviz ye ilaç kullanmıyorsundur zaten defne otu vs kullanmamak gerekiyormuş dikkat edilmesi gereken bazı yiyecekler ve otlar varBenim de göğüs yanlarım acıyor ve aynı şekilde kasık bel ağrısı var 3 aydır deniyoruz sonuç alamadım ama bu belirtiler ilk defa oldu ümitle bekliyorum
Amin İnşallahSıkıntıya sokma kendini rahat ol canım benim hayırlıysa olsun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah bize
İnşallah çok teşekkür ederimOlur inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla beslenmene dikkat et dereotu avakado ceviz ye ilaç kullanmıyorsundur zaten defne otu vs kullanmamak gerekiyormuş dikkat edilmesi gereken bazı yiyecekler ve otlar var
Tüp bebek canım benimki dış gebelik ihtimali yok denecek kadar axCanım ben tam olarak bilmiyorum ama dış gebelik konusunda 6. Haftadan sonra tehlikeli olabilir diye biliyorum beta hcg mi takip ettiniz sağlıklı arttı mı
Merhaba canım amin inşallah, senin yumurtlaman biraz gec olmus olabilir benimde ilk ogrendigimde 8 di baslarda yavas artti surekli kan verme bence burdan bir arkadas gebelik testinde koyulasmayla takip etmisti oyle de takip edebilirsinKızlar merhaba inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleri ben bat dan 1 gün önce kan verdim 9 çıktı iki gün sonra bi daha verdim 28 çıktı ve yine iki gün sonra 55 çıktı doktor çok düşük dedi doktora gitmeli miyim yoksa sadece kan mı vereyim en son 4 gün önce kan vermiştim
Anladım canım doğrudur o zaman sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahTüp bebek canım benimki dış gebelik ihtimali yok denecek kadar ax
Sağol kuzucuğum hepimizden böyle güzel haberler alırız inşallahYa çok çok cokkk sevindim canım benim hadi hayırlı olsun inşallah
Bugün 1069 çıktı canımBetan en son kaçtı senin canım
14 martı ama geç döllenme olmuş benim canımAy canım çok sevindim maşallahh bat ne zamandı senin
Ay oluştuğunu gördü benim perşembe bi daha gel dedi tuvaletiniz varken gitmek gerekiyormuş daha net belli oluyormuşHarika bir haber . Ay bende 4 haftalığım acaba benimki de görünür mü
Bende ümidimi kesmiştim ama net konuştu bir kesen oluşmuş güzel dedi bi keseden daha şüphelendi perşembe bi daha çağırdıMaşallah erken görünmüş valla bende 4+4 bugün
Ne güzel canım çok sevindim senin adına benim durumlar biraz karıştı sanırım iki gün arayla kan verdim 33.87 97.05 ve 175.86 bu artış reglime 2 gün var sağlık ocağındaki doktor iki kat artmamış sıkıntı olabilir dediAy oluştuğunu gördü benim perşembe bi daha gel dedi tuvaletiniz varken gitmek gerekiyormuş daha net belli oluyormuş
Benimde belli belirsiz kız doktor bey göründü ama erdiği kağıtta ben zor gördüm tuvaletin varken gitBeni 5 haftada göremedi. Bugün görür umarım