Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bu goruntulere 12 hafta 4 gunluk dedi, ve nub teorisine gore kiz dedi :)

"In the images you’ve provided, especially the first one, it’s challenging to clearly identify the nub due to the resolution and position of the baby. It’s difficult to make an accurate guess without a very clear view of the nub. However, from what can be seen, the nub appears more parallel to the spine than angled upwards, which could lean slightly towards a girl prediction."

Çok teşekkürler :) tekirdağ’da yaşıyorum. Benim doktorum da aynı şekilde hastane yalnızca genoksla anlaşmalı olduğu için “genoksla çalışıyoruz diğerlerini bilmem” diye bir yanıt aldım doktorumdan :) diğer hastanelere de sordum hepsi genoks ile çalışıyor o nedenle panorama veya eurofins yetkilisi bulamadım malesef. Fiyat da yüksek geldi 15.700 tl dediler. Ama genoks olacak gibi mecburen :)

Bizim de aynı şekilde ikili test iyi geldi çok şükür, doktor gerek görmüyorum dedi biz yine de rahat etmek adına yaptıralım dedik, teşekkür ediyorum biz de anlaşmadan kaynaklı genoks ile devam edeceğiz artık :)
Bende Tekirdağ'ın da oturuyorum canım neresindensin hangi hastaneye gidiyorsun ?

7B715470-5FDF-4166-AB18-276993BC50C2.jpeg
kızlar merhabalar tahminlerinizi alabilir miyim lütfen 12+4 ten selamlar 🙏❤️

Evet aynen öyle, nerdeyse yurtdışına gönderilenler kadar fiyat verdiler, en azından biraz daha verip onları tercih etme hakkımız olsaydı. Dediğim gibi doktoruma söyledim ama diğer firmalardan bilgisi yokmuş.

Muhtemelen hastane de üzerinden para kazanıyor. Malesef alternatifin bile olmadığı ticaret olmuş :) Siz de iletişim numarası varsa benimle paylaşma şansınız olur mu? En azından görüşüp Tekirdağ için bir yetkili vs sorabilirim belki.

İnşallah sonucunuz çok iyi çıkar, siz içinizi ferah tutun.

Eurofins sitesindeki sabit hattı aradım açan olmamıştı, cep no yeni gördüm şimdi arıyorum bakalım çok teşekkürler :)
İnşallah temiz gelir 10 gün içinde dediler nasıl geçer bilmiyorum inşallah sıkıntısız atlatırız hepimiz 3lü testin guveninirligi çok az deniyo inşallah benimkide yanlış çıkmıştır mübarek cuma günü hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Kızlar selamlar , günlük protein alımına nasıl dikkat ediyorsunuz? Ben bu konuda çok zorlanıyorum. Fikir verecek olan var mı ? Acaba?

erkeğe benziyor diye doktor mu söylemişti ve kaçıncı haftaydı
Evet tabii, 12 haftada 2 li taramada söyledi tahmin olarak ama bacak arasını görmemişti uyuyordu bebiş. 2 hafta sonra bacak arasını net şekilde gördü 3 çizgi var. Erkek bebişlerde bir çıkıntı oluyor bizim minnakta 3 tanecik çizgi var %99 kız dedi.

Evet tabii, 12 haftada 2 li taramada söyledi tahmin olarak ama bacak arasını görmemişti uyuyordu bebiş. 2 hafta sonra bacak arasını net şekilde gördü 3 çizgi var. Erkek bebişlerde bir çıkıntı oluyor bizim minnakta 3 tanecik çizgi var %99 kız dedi.
peki görmeden nasıl tahminde bulundu acaba erkek diye

Doktorunuzdan kesin ogrendikten sonra haber verin, bakalim tutmus mu :)
açıkçası periontolog tahminde bulunursam erkek derim dedi. arada çok hafif bir tümsek vardı o da üç beyaz çizgi vardı beyaz çizgilerin kemik olduğunu söyledi. orda çıkıntıdan pipisi büyüyecek gibi dedi ama belli de olmaz kızlarda da olabiliyor bu filan dedi. benim de oğlum var gönlümde kız var tabiki hayırlı sağlıklı olsun iki erkekte güzel olur o ayrı ama kalp atım hızı da yüksek bende de oğlumdan çok farklı belirtiler olunca hep kız düşündüm açıkçası

Kızlar selamlar , günlük protein alımına nasıl dikkat ediyorsunuz? Ben bu konuda çok zorlanıyorum. Fikir verecek olan var mı ? Acaba?
Ben her sabah 2 haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum yanında biraz peynir salatalık vs. öğlenden sonra ara öğün olarak 1 küçük süt içiyorum genelde akşamları da tavuk , et , balık birinin olmasına dikkat ediyorum azda olsa yoksa hiç biri ayran ve yoğurt ile desteklemeye çalışıyorum canım

Ben her sabah 2 haşlanmış yumurta yemeye çalışıyorum yanında biraz peynir salatalık vs. öğlenden sonra ara öğün olarak 1 küçük süt içiyorum genelde akşamları da tavuk , et , balık birinin olmasına dikkat ediyorum azda olsa yoksa hiç biri ayran ve yoğurt ile desteklemeye çalışıyorum canım
Ayy yumurta boğazımdan geçmiyor ya, sarısını yemeye çalışıyorum🥹 yoğurt kefir içiyorum bende. Süt çok yok hayatımda alayım bari. Böyle yağlı et pirzola falan o kadar miğdemi bulandırıyorki🥹

hanımlar merhabaa benim saçlarımda cok beyaz var.dip boya zmanım geldı bayadır ama beklıyorum ama çok kötu duruyor..boya hakkında ne düşünüyorsunuz? yada organık dıye geçen boyalar acaba gercekten zararı yokmu? bilgisi olan varsa

X