Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 haftalık olacaksa yüksek ihtimal duyarsınız bence canımBenim randevuma on gün var yaaa nasıl dayanacağım bilmiyorum.7 haftalık olacak belki kalp atışını da duyarız muayenede
Merhaba canım bebeği gördünüz mü pekiBenim randevuma on gün var yaaa nasıl dayanacağım bilmiyorum.7 haftalık olacak belki kalp atışını da duyarız muayenede
Hayır canım daha hiçMerhaba canım bebeği gördünüz mü peki
İnşallah tek tesellim o en azından hem keseyi görürüz hem de kalp atışını duyarız diyorum.7 haftalık olacaksa yüksek ihtimal duyarsınız bence canım
Ben cuma kalp atışını duyarsam sende duyarsın ben 5+5 günlük olcam cuma günüİnşallah tek tesellim o en azından hem keseyi görürüz hem de kalp atışını duyarız diyorum.
Canım ben tam olarak bilmiyorum ama dış gebelik konusunda 6. Haftadan sonra tehlikeli olabilir diye biliyorum beta hcg mi takip ettiniz sağlıklı arttı mıHayır canım daha hiç
Doktora gitmedik
Evet 3 günde bir kan veriyorum.161-558-2552 şeklinde artış var.Canım ben tam olarak bilmiyorum ama dış gebelik konusunda 6. Haftadan sonra tehlikeli olabilir diye biliyorum beta hcg mi takip ettiniz sağlıklı arttı mı
Bugün 5+3 üm ben de.Ben cuma kalp atışını duyarsam sende duyarsın ben 5+5 günlük olcam cuma günü
Anladım canım güzel artmış sağlıklıdır inşallah o zaman hayırlı olsunEvet 3 günde bir kan veriyorum.161-558-2552 şeklinde artış var.
Evet canım seninki de güzel artmış maşallah hayırlı olsunKızlar iki gün arayla kan verdim 33.87 97.05 ve 175.86 bu artış normal mi reglime 2 gün var
Az artmış gibi geldi korktum birazEvet canım seninki de güzel artmış maşallah hayırlı olsun
İnşallah görünür teşekkür ederim çok sağolun. Bugün tekrar beta verdim sonuç yarın çıkacak inşallah herşey güzel olurBana da doktor 5+1 de gel dedi muhtemelen görünüyor o zamanlarda demekki canım
Bende yaklaşık 8-9 gün önceden batmalar başlamıştı. 6 gün kala da erken gebelik testi yapmıştımBu ay ümitle bekliyorum inşallah bende aranıza katılırım kızlar Henüz regl günüme 10 gün var , göğüslerim acımaya ve kasıklarımda batma olmaya başladı bu kadar erken belirtti olur mu acaba
Valla bende bugün verdim iki gün arayla kan verdim 33.87 97.05 ve 175.86 bu artış reglime 2 gün var ama nasıl bu artış bilmiyorum tereddüt ettim birazİnşallah görünür teşekkür ederim çok sağolun. Bugün tekrar beta verdim sonuç yarın çıkacak inşallah herşey güzel olur
O zaman mı öğrenmiştiniz sonucuuBende yaklaşık 8-9 gün önceden batmalar başlamıştı. 6 gün kala da erken gebelik testi yapmıştım
Evet silik çıkmıştı hemen kan vermeye gittim ve değerim 33.87 çıkmıştıO zaman mı öğrenmiştiniz sonucuu
Canım benim pozitif testimden 5 gün önce ve aynı zamanda yumurtlamadan bir hafta sonra çok susuzluk hissim vardı goguslerimin yanları acıyordu ve kasık ve bel ağrım vardı birde ozel bolgede yanma hissi vardı herkeste aynı olmayabilir ama bir önceki kimyasalımda da bu ş kilde olmuştuBu ay ümitle bekliyorum inşallah bende aranıza katılırım kızlar Henüz regl günüme 10 gün var , göğüslerim acımaya ve kasıklarımda batma olmaya başladı bu kadar erken belirtti olur mu