Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabb'im bütün evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin inşallah benim 3 yaşında 1 oğlum var 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim ocakta annesi olacağım Rabb'im kısmet ederse
Bende dün öğrendim idrar testiyle akşam kan verdim özelde, 3 haftalık hamileymişim. İnşallah tutunur, hamileliğim devam ederse bende ocakta anne olacağım. Allah isteyen herkese nasip etsin, hamiş olanlara da sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin
Canım ben battan 3 gün önce vermiştim en son ve 80.4 dü sonra hiç vermedim 12 mayısta doktora gidicem. İdrar testi yaptım dün yani 1 mayısta ikisi de aynı kirmiziliktaydi beta arttıyo ama tabi ne kadar bilmiyorum senin nasıl betan
Merhaba, hoşgeldin aramıza. Ben çok erken öğrendim kanda cikmadi ama idrarda cikti. 2 gün arayla 1000 i gorene kadar kan tahlili yapıyorum. Bugünde yaptirdim, 1000 e ulastigimi umuyorum bu sefer, inşaallah:)
Merhaba, hoşgeldin aramıza. Ben çok erken öğrendim kanda cikmadi ama idrarda cikti. 2 gün arayla 1000 i gorene kadar kan tahlili yapıyorum. Bugünde yaptirdim, 1000 e ulastigimi umuyorum bu sefer, inşaallah:)
Merhaba kızlaar, hepimize hayırlı olsun bu grubu aramıştım bayadır bugün açıldığını görünce çok sevindim Bende inşallah Allah nasip ederse ocak ayında yavruma kavuşacağım. Keseyi dün gördük
Merhaba kızlaar, hepimize hayırlı olsun bu grubu aramıştım bayadır bugün açıldığını görünce çok sevindim Bende inşallah Allah nasip ederse ocak ayında yavruma kavuşacağım. Keseyi dün gördük
11 martta son adetimdi ona göre 7 haftalık olması gerekirken doktor henüz 4 haftalık olduğunu söyledi beta değerim 10000 civarıyken kese görünmüş oldu Yumurtlamam 2 nisanda olmuştu. İlk pozitif testimde 14 nisanda kaset testle olmuştu. Geç döllenme olmuş yani
11 martta son adetimdi ona göre 7 haftalık olması gerekirken doktor henüz 4 haftalık olduğunu söyledi beta değerim 10000 civarıyken kese görünmüş oldu Yumurtlamam 2 nisanda olmuştu. İlk pozitif testimde 14 nisanda kaset testle olmuştu. Geç döllenme olmuş yani