Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah , kaçıncı haftada öğrendinizKızlar cinsiyeti öğrendim, Allah nasip ederse bir oğlum oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah , kaçıncı haftada öğrendinizKızlar cinsiyeti öğrendim, Allah nasip ederse bir oğlum oluyor
Ahhahahaa teşekkür ederim başka yok mu cinsiyetten anlayıp yorum yapabilecek arkadaşlar :)İçimden erkek geçti
Canım sata göre 10+3 ama Ultrasona göre 11+0 çıktıSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah , kaçıncı haftada öğrendiniz
Grupta ilk öğrenen olarak seni unutmayacağım Maşallah canım çokça tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ramzi teorisi kese şekli tuttu mu sende acaba ?Kızlar cinsiyeti öğrendim, Allah nasip ederse bir oğlum oluyor
Ay canım bana burda ramziye göre kız dediler ama ben en başından beri hep erkek hissediyordum, bugün bir gittik ki doktora bacak falan ful açık her şey meydanda bebişin biz bile çok net gördük erkek olduğunuGrupta ilk öğrenen olarak seni unutmayacağım Maşallah canım çokça tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ramzi teorisi kese şekli tuttu mu sende acaba ?
Benim doktorum da 11. Haftada söylemişti oğlumu, genelde erken gösteriyor erkekler, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahCanım sata göre 10+3 ama Ultrasona göre 11+0 çıktı
İnşallah canım, çok erken acaba yanılma payı olur mu kordon falan olabilir mi diye düşündüm sonradan ama çok net gördük yaniBenim doktorum da 11. Haftada söylemişti oğlumu, genelde erken gösteriyor erkekler, sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Ben 24lere kadar ay acaba kızsa dedim doktorum en son pipi resmi verdi al bak diyeİnşallah canım, çok erken acaba yanılma payı olur mu kordon falan olabilir mi diye düşündüm sonradan ama çok net gördük yani
Annenin hislerine çokça güveniyorum, sağlıkla gelsin inşallah tosuncukAy canım bana burda ramziye göre kız dediler ama ben en başından beri hep erkek hissediyordum, bugün bir gittik ki doktora bacak falan ful açık her şey meydanda bebişin biz bile çok net gördük erkek olduğunu
Hayırlı olsun kaçıncı haftada öğrendiniz ultrason resimleriniz varmış 8-10 haftalıkken falan bize de fikir olsunKızlar cinsiyeti öğrendim, Allah nasip ederse bir oğlum oluyor
Çok geçmiş olsun. Biraz daha bekle bence. Allah hayırlısını nasip etsin.Merhaba kizlar. Daha once de yazmistim ilk doktora gittigimde 6+4 olmam gerekirken kese boyuna gore 5+5 haftalik cikmistim doktor bugune cagirmisti bugun gittim adete gore 8 haftalik olmam gerekiyor bebek var yolk sac vardi bebegin boyuna gore de 5+5 haftalik dedi ama kalp atisi yok ister bugun kurtaj ol istersen bekle ama bu saatten sonra kalp atisi olma ihtimali 100de 1 dedi. Daha once yasayan var mi boyle bir sey ya da bilgisi olan
Bulursan bana da söyle benim doktorum 16. Haftadan önce asla söylemiyor.Benim 9+4 acaba 11 haftada mi ogrenebilecegim aşırı merak ediyorummm Ankara'da olup ultrason cihazları iyi olan erken haftalarda cinsiywt gören doktor tavsiyeniz var mı? Yardım please
Amin allah razi olsunÇok geçmiş olsun. Biraz daha bekle bence. Allah hayırlısını nasip etsin.
Tamam umarım bulurum bir an önce ya çok merak ediyorum gerçektenBulursan bana da söyle benim doktorum 16. Haftadan önce asla söylemiyor.
Çiğdem hoca var o 12. Haftada görünce söylüyormuş . İnstada videoları da var. Çiğdem güler .Tamam umarım bulurum bir an önce ya çok merak ediyorum gerçekten
Hahahahaha ay bende gördüm canım valla şak diye önümüzdeydi yaBen 24lere kadar ay acaba kızsa dedim doktorum en son pipi resmi verdi al bak diye