- 26 Aralık 2022
- 822
- 928
- 27
Ah canıııım amin çok sağol hepimizinki inşallahAnnenin hislerine çokça güveniyorum, sağlıkla gelsin inşallah tosuncuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canıııım amin çok sağol hepimizinki inşallahAnnenin hislerine çokça güveniyorum, sağlıkla gelsin inşallah tosuncuk
Canım normalde uygulamaya göre 10+3 ama ultrasonda 11+0 çıktıHayırlı olsun kaçıncı haftada öğrendiniz ultrason resimleriniz varmış 8-10 haftalıkken falan bize de fikir olsun
Gözünüz aydın detaylı da mı böyle renkli bakıyorlar neye göre acabaCanım normalde uygulamaya göre 10+3 ama ultrasonda 11+0 çıktı
Evet canım, ben sen ilk yazdığında az çok bu sonucu ön gördüm ama sana birşey diyemedim tabiki üzülmemen için. Şöyle oluyor, kese ufak kaldığı için bebek içinde sıkışıyor. Benimde başıma geldi. Ben kalp atışını duymuştum üstelik tesadüfen, ama durdu hemen 2-3 gün sonra. Muhtemelen seninde öyle oldu, canlandı ama kese dar olduğu için durdu. Genelde kese dar olunca bebekten toparlaması çok nadir görülüyor geneli maalesef sonlanıyor. Üzülme diyemeyeceğim bende çok üzüldüm ağladım ama hemen sonrasında aslan gibi bi oğlum oldu, şimdi de istemeden tekrar hamileyim. Bol bol dua et ve sabret, unutma ki Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordurMerhaba kizlar. Daha once de yazmistim ilk doktora gittigimde 6+4 olmam gerekirken kese boyuna gore 5+5 haftalik cikmistim doktor bugune cagirmisti bugun gittim adete gore 8 haftalik olmam gerekiyor bebek var yolk sac vardi bebegin boyuna gore de 5+5 haftalik dedi ama kalp atisi yok ister bugun kurtaj ol istersen bekle ama bu saatten sonra kalp atisi olma ihtimali 100de 1 dedi. Daha once yasayan var mi boyle bir sey ya da bilgisi olan
Dur bakayım kizz hemenÇiğdem hoca var o 12. Haftada görünce söylüyormuş . İnstada videoları da var. Çiğdem güler .
Yok yok merak etme, bende oğlumu 10 haftalık iken öğrendim şuan yanımda uyuyor tosuncuğum. Perşembe gideceğim bende büyük ihtimal, bende öğrenirim o gün doktorum erken söyleyenlerden merakla benden haber bekleyinİnşallah canım, çok erken acaba yanılma payı olur mu kordon falan olabilir mi diye düşündüm sonradan ama çok net gördük yani
Sağol canım, detaylı değildi ama hem siyah beyaz hem 4d gösteriyordu baktığı ultrason iki görüntüden de verdiGözünüz aydın detaylı da mı böyle renkli bakıyorlar neye göre acaba
Ay hadi bakalım ne çıkacak, sağlıkla gelsin inşallahYok yok merak etme, bende oğlumu 10 haftalık iken öğrendim şuan yanımda uyuyor tosuncuğum. Perşembe gideceğim bende büyük ihtimal, bende öğrenirim o gün doktorum erken söyleyenlerden merakla benden haber bekleyin
Hepimiz merakla bekliyoruz seninle birlikteYok yok merak etme, bende oğlumu 10 haftalık iken öğrendim şuan yanımda uyuyor tosuncuğum. Perşembe gideceğim bende büyük ihtimal, bende öğrenirim o gün doktorum erken söyleyenlerden merakla benden haber bekleyin
Ramzi teorisine göre sizce nedir 8 haftalık ultrason resimleri bunlar da
İnsallah oyledir rabbim vermediyse vardir bir hikmeti elbetteEvet canım, ben sen ilk yazdığında az çok bu sonucu ön gördüm ama sana birşey diyemedim tabiki üzülmemen için. Şöyle oluyor, kese ufak kaldığı için bebek içinde sıkışıyor. Benimde başıma geldi. Ben kalp atışını duymuştum üstelik tesadüfen, ama durdu hemen 2-3 gün sonra. Muhtemelen seninde öyle oldu, canlandı ama kese dar olduğu için durdu. Genelde kese dar olunca bebekten toparlaması çok nadir görülüyor geneli maalesef sonlanıyor. Üzülme diyemeyeceğim bende çok üzüldüm ağladım ama hemen sonrasında aslan gibi bi oğlum oldu, şimdi de istemeden tekrar hamileyim. Bol bol dua et ve sabret, unutma ki Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Benim öyle olmuştu geçen sene. 6+4 ve 9. Haftlık olması gerekti. Dr aynısını söyledi. Doppler ultrason ile baktılar sonuç yine aunı kalbi atmıyordu. Sonra pazartesine bana randevu vermişti doktorum kürtaj için beklerken cuma kan gelmeye başladı cumartesi günü de acilden giderek kürtaj oldum. Bir umut bekleyin 3-5 gün bence. Belki kalbi atar. Çok geçmiş olsun.Merhaba kizlar. Daha once de yazmistim ilk doktora gittigimde 6+4 olmam gerekirken kese boyuna gore 5+5 haftalik cikmistim doktor bugune cagirmisti bugun gittim adete gore 8 haftalik olmam gerekiyor bebek var yolk sac vardi bebegin boyuna gore de 5+5 haftalik dedi ama kalp atisi yok ister bugun kurtaj ol istersen bekle ama bu saatten sonra kalp atisi olma ihtimali 100de 1 dedi. Daha once yasayan var mi boyle bir sey ya da bilgisi olan
Tesekkur ederim oyle yapacagim ben de .Benim öyle olmuştu geçen sene. 6+4 ve 9. Haftlık olması gerekti. Dr aynısını söyledi. Doppler ultrason ile baktılar sonuç yine aunı kalbi atmıyordu. Sonra pazartesine bana randevu vermişti doktorum kürtaj için beklerken cuma kan gelmeye başladı cumartesi günü de acilden giderek kürtaj oldum. Bir umut bekleyin 3-5 gün bence. Belki kalbi atar. Çok geçmiş olsun.
Doktorumun ultrasonu bu ultrasondan çoooook daha iyi benimki söyler mi acabaBu da siyah beyaz ultrason görüntüsü, erkek olduğunu gördük, fikir olsun diye paylaştım
Valla bacaklarını açarsa görür bence 4d de bunda çok belliydi bizimDoktorumun ultrasonu bu ultrasondan çoooook daha iyi benimki söyler mi acaba