7+0 ve 9+3 ü ekledim, en son gittiğimde hareket ettiğini de gördük minik micozeminUltrason resmi var mı? 6 haftalık ultrason görüntüsü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7+0 ve 9+3 ü ekledim, en son gittiğimde hareket ettiğini de gördük minik micozeminUltrason resmi var mı? 6 haftalık ultrason görüntüsü
2 kuzenim aynı anda gebe kızı olan 3 aylıkken bile 6 aylık gibiydi oğlu olacak olan baya geç çıktı göbeği, yapı meselesi sanırımBende bir göbek var görsen 5 aylık dersin. İlk hamileliğimde kızımda 5 aylık hamileyken doktora ‘benim niye karnım yok?’ Demiştim. 3. Olduğu için mi hemen pörtledi bilmiyorum ama çok fena
Ben 43 kilo ile kaldım 39a kadar düştüm. Ben de hiçbir şey yokBenim ilk ama 47 kilo ile hamile kaldım vlzayif olduğumdan mi nedir baya şimdiden belli bir ayva göbek
Kim heyecanlı değil ki , en zoru beklemek sağlıklı, güzel ve gönlünce haberlerle inşallahYani doktor kendinden emin üç hafta sonra söylerim diyince şimdiden bir tshmini mi var acaba diye düşünmeden edemedim sagkikla hemen öğrenirim insallah çok heyecanlıyım
Ay çok mu kusmali bulantili geçti kaçıncı haftadasinizBen 43 kilo ile kaldım 39a kadar düştüm. Ben de hiçbir şey yok
Amin hepimiz için inşallahKim heyecanlı değil ki , en zoru beklemek sağlıklı, güzel ve gönlünce haberlerle inşallah
7 haftalık karından ultrason ise kız bebeğin. Bende burada öğrenmiştim ne kadar doğru bileme. Fakat diğer duyduğum şeyde bunu ilk kez duydum bebek düz şekildeyse erkek c harfine ya da parantez şeklindeyse kız oluyormuş. 9 haftalık içinde erkek o vakit. Bu teoriler neye göre yapılıyor bilmiyorum, ama ben kıza benzettim bebeğini. Rabbim sağlıklar versin minnoşa çok tatlı gözüküyor bal beteği7+0 ve 9+3 ü ekledim, en son gittiğimde hareket ettiğini de gördük minik micozemin
Normalde kız ama 9 haftalık için de erkek dediniz ya orda bir kafam karıştı benim ilk çocuğum kız erkek tabi fakretmez yeterli sağlıklı olsun da7 haftalık karından ultrason ise kız bebeğin. Bende burada öğrenmiştim ne kadar doğru bileme. Fakat diğer duyduğum şeyde bunu ilk kez duydum bebek düz şekildeyse erkek c harfine ya da parantez şeklindeyse kız oluyormuş. 9 haftalık içinde erkek o vakit. Bu teoriler neye göre yapılıyor bilmiyorum, ama ben kıza benzettim bebeğini. Rabbim sağlıklar versin minnoşa çok tatlı gözüküyor bal beteği
Ben oibebek düz ise erkek bebektir muhabbetine pek inanmıyorum. 7 haftalık ultrason görüntüsü plasenta yukarı sağda gözüküyor ama karından ultrason ise bu görüntüsü kız ultrasonmuş ramzi teorisi diye bir teoride görmüştüm . Hatta bak şu resimde girl yazan ilk karedeki senin 7 haftalık resmine benziyorNormalde kız ama 9 haftalık için de erkek dediniz ya orda bir kafam karıştı benim ilk çocuğum kız erkek tabi fakretmez yeterli sağlıklı olsun da
Yarın tam 10 haftam olacak. 2 kere tek kustum onun dışında ne bulantı ne kusma yok maşallah de lütfen İştahım yoktu sadece o kadarAy çok mu kusmali bulantili geçti kaçıncı haftadasiniz
Crl yazan yer değil de diğer karşı taraftaki doktorun boyu için işaretlediği yerin hemen üstünde beyaz parlak bir çizgi gibi yer var işte ona plasenta diyorlarmış. Tabii ne kadar doğrudur bilmiyorum. Cinsiyet sonucu çıkınca mutlaka haber verin. Diğer kontrol ne zaman ve karından ultrason dimi bu attığınızNormalde kız ama 9 haftalık için de erkek dediniz ya orda bir kafam karıştı benim ilk çocuğum kız erkek tabi fakretmez yeterli sağlıklı olsun da
Maşallah maşallah ben serumlarla ilaçlarla iç hafta geçirdim şimdi sadece ilaçla idare ediyorum rabbim.herkese kolay hamilelik kolay doğum nasip etsinYarın tam 10 haftam olacak. 2 kere tek kustum onun dışında ne bulantı ne kusma yok maşallah de lütfen İştahım yoktu sadece o kadar
Bakalım belli olunca yazarım buraya da inşallahBen oibebek düz ise erkek bebektir muhabbetine pek inanmıyorum. 7 haftalık ultrason görüntüsü plasenta yukarı sağda gözüküyor ama karından ultrason ise bu görüntüsü kız ultrasonmuş ramzi teorisi diye bir teoride görmüştüm . Hatta bak şu resimde girl yazan ilk karedeki senin 7 haftalık resmine benziyor
Rabbim kolaylaştırsın elden ayaktan düşürmesin inşallah canım çok aminMaşallah maşallah ben serumlarla ilaçlarla iç hafta geçirdim şimdi sadece ilaçla idare ediyorum rabbim.herkese kolay hamilelik kolay doğum nasip etsin
Ne zaman gideceksin bir daha ben 1 ay daha bekleyişteyimBakalım belli olunca yazarım buraya da inşallah
Doktor üç hafta sonra gel dedi 12 buçuk falan olucak hem cinsiyeti soyekrim hemde ikili tarama testini uapariz dedi ama bakalım kısmet sizin kaç haftalık şimdiNe zaman gideceksin bir daha ben 1 ay daha bekleyişteyim
16+2 haftadayım . Hafi hayırlı sonuçların olsun inşallah.Doktor üç hafta sonra gel dedi 12 buçuk falan olucak hem cinsiyeti soyekrim hemde ikili tarama testini uapariz dedi ama bakalım kısmet sizin kaç haftalık şimdi
Anladım canım inşallah temiz çıkar hepimizin sonuçları sağ salim alırız yavrularımızı kucağımızaMaalesef yok canım
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah bebişler. Evet bizimkide uyuyordu bende göremedim. Kuzenim o hafta da gittiğin de kıpır kıpır dı bebişi. Benim ki yatıyor hemde yüz üstübende ctesi gittim ultrasona göre 11+5 olmuşuz belki hareketlerini görürüm dedim ama uyuyordu galiba ense kalınlığı 1.4 çıktı iyi dedi ondan sonra üç hafta sonra gel cinsiyete bakalım dedi