Sizin ki kaç haftalık şu anAy benim 21 çıkıyor
8 Nisan sat, nisan da hamile kaldım bu durumda.
26+4=30 - 9 = 21
Hadi bakalım öğrenince doğruluğunu burdan konuşuruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin ki kaç haftalık şu anAy benim 21 çıkıyor
8 Nisan sat, nisan da hamile kaldım bu durumda.
26+4=30 - 9 = 21
Hadi bakalım öğrenince doğruluğunu burdan konuşuruz
10 haftalıksınız öğrendim . Şu resim var elimde nub belli mi anlamadım ama 11 haftalık. Bir ay daha beklemek ne yorucuAy yok ya öyle olsa doktorlar bize şak şak cinsiyeti söylerdi hemen. Beklenmezdi pipi yada bacak arası görmek için. Hepsi işin eğlencesi sadece nub olayına inanıyorum birde doktor çok iyise kemik yapısından anlıyor bebeğin cinsiyetini. Benim doktorum onlardan bir tanesi. Kız erkek farketmeksizin 9-10 haftalıkken söylüyor cinsiyetini. Gitsem öğrenirim bugün tam 10+0 idim. Ama biraz daha bekleyeceğim yol uzak gözüm almıyor şuan o yolları
Bir de elimde bacak arası var ama işte onda da bildiğiniz gibi bir çıkıntı var, bir çıkıntı yok. Bizim bebişko şakacı birazAy yok ya öyle olsa doktorlar bize şak şak cinsiyeti söylerdi hemen. Beklenmezdi pipi yada bacak arası görmek için. Hepsi işin eğlencesi sadece nub olayına inanıyorum birde doktor çok iyise kemik yapısından anlıyor bebeğin cinsiyetini. Benim doktorum onlardan bir tanesi. Kız erkek farketmeksizin 9-10 haftalıkken söylüyor cinsiyetini. Gitsem öğrenirim bugün tam 10+0 idim. Ama biraz daha bekleyeceğim yol uzak gözüm almıyor şuan o yolları
Doktor kıza benziyor gibi konuştu ama kesin değildi canımAyy benceeee bu bir oğluşşşşş
Ben de bugün 10+1 im ve karnım biraz çıktı. Daha doğrusu sabahları pek olmuyor ama akşama doğru bayağı çıkıyor. Progesteron hormonu nedeni ile şişkinlik ve gaz oluyor ya ondan çıkıyormuş. Ama hafif büyümesi de normal sadece dışrıdan bakan hamile olarak adlandıramaz. yavaş yavaş çıkacak artık.Kızlar karnın çıkması için 9bucuk 10 hafta erken gibi sanki dimi iç karnım mi dar acaba var mı hiç karnı belli olan
Ben 9+6yım hiç yok dahaBen de bugün 10+1 im ve karnım biraz çıktı. Daha doğrusu sabahları pek olmuyor ama akşama doğru bayağı çıkıyor. Progesteron hormonu nedeni ile şişkinlik ve gaz oluyor ya ondan çıkıyormuş. Ama hafif büyümesi de normal sadece dışrıdan bakan hamile olarak adlandıramaz. yavaş yavaş çıkacak artık.
Herkes erkek dedi ama o kadar büyük olamaz ben pipi olarak görmedim. O yüzden hiç yorum yapmamıştım, tam da düşündüğüm gibi doktor kıza benziyo demiş. sağlıkla gönlünüzden geçen olur inşallahDoktor kıza benziyor gibi konuştu ama kesin değildi canım
Hangi doktora gidiyorsunuz bende sivastayım daesraag Cnm beni de gruba eklermisn sat 17 nisan kese 6 arti 2 .kalp atisi 7 arti 3 .ikiz gebelik 2 ve 3.cocuk .sivas yas 34
Evet evet daha tam öyle hamilelik falan belli değil bilmeyen anlamazBen de bugün 10+1 im ve karnım biraz çıktı. Daha doğrusu sabahları pek olmuyor ama akşama doğru bayağı çıkıyor. Progesteron hormonu nedeni ile şişkinlik ve gaz oluyor ya ondan çıkıyormuş. Ama hafif büyümesi de normal sadece dışrıdan bakan hamile olarak adlandıramaz. yavaş yavaş çıkacak artık.
Hangi şehirde o doktorAy yok ya öyle olsa doktorlar bize şak şak cinsiyeti söylerdi hemen. Beklenmezdi pipi yada bacak arası görmek için. Hepsi işin eğlencesi sadece nub olayına inanıyorum birde doktor çok iyise kemik yapısından anlıyor bebeğin cinsiyetini. Benim doktorum onlardan bir tanesi. Kız erkek farketmeksizin 9-10 haftalıkken söylüyor cinsiyetini. Gitsem öğrenirim bugün tam 10+0 idim. Ama biraz daha bekleyeceğim yol uzak gözüm almıyor şuan o yolları
Şey diyorlar bazı hastalıkları tespit edip tedavi ediyorlar filan diyorlar o yüzden erkenden öğrenmek önemli diyorlar o yüzden kafam karışık.eger sadece down filan ogrenilebiliyorsa tedavisi yok sanırım.ay bilmiyorum ki acaba ayrıntılı ultrason yeterlii mi ki?Ben yaptırmadım tedavisi yok mesela yüzdelik oranla down sendromu yada herhangi bi riskli durumu çıktı diyelim aldıracaksan evet yaptır, ama aldırmayacaksan o strese hiç girmeni önermem. Ben her ikisinde de yaptırmadım bunda da yaptırmayı düşünmüyorum.
Nifty kaçıncı hafta yapılıyor acaba?Down sendromunun tedavisi olmuyor diye biliyorum canım sadece özel eğitimleri oluyor . Ben nifty testi yaptırdım bugün. Bu testte yüzde doksan dokuz net sonuç alıyormuşsun ve tarama testlerine girmene gerek kalmıyormuş.
Niftyi bilmiyorum ama nipt var fetal dna testi yani. Kromozom anomalilerini yüzde 99.98 belirliyormuş. Bu test 10. Haftada itibaren yapılıyor ama benim doktorum en uygun zaman 12. Hafta dediNifty kaçıncı hafta yapılıyor acaba?
Bu kromozom bozuklugu ile alakalı hastalikalrin hiç birinin tedavisi yok mu yoksa tedavisi var mı acaba?Niftyi bilmiyorum ama nipt var fetal dna testi yani. Kromozom anomalilerini yüzde 99.98 belirliyormuş. Bu test 10. Haftada itibaren yapılıyor ama benim doktorum en uygun zaman 12. Hafta dedi