Oyyy çok tatlıBunlar oğlumun 16 çok ileri bi hafta belli olması gerekiyordu en son kız denmiş kız olabilir o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy çok tatlıBunlar oğlumun 16 çok ileri bi hafta belli olması gerekiyordu en son kız denmiş kız olabilir o zaman
İşte emin olamadığım için söylemedi. 11 haftada erkeğe benzetti. 14 te bir özel doktor sadece kız gibi dedi. Şimdi hiç bir şey yok. Hayırlısı neyse o olsun inşallahAslında 16 hafta çok büyük bir gebelik ve öğrenilirdi bunca zaman ben usglere bakınca erkek hissetmiştim ama 16 haftalık diyince kız diyorum. Çünkü kızlar göstermiyor bende kızımı 16 haftalık hatta 17 olmak üzerindeydi öğrendim. Oğlumu 10 haftalık öğrendim. Erkeklerin pipisini genelde fark edip söylüyorlar ama kız olunca kordon mu pipi mi derken emin olmak için uzun zaman söylemiyorlar
Böyle bakıyorum da ara sıra burun olsun bir ultrason sanki sizin çocuğunuz gibiBunlar oğlumun 16 çok ileri bi hafta belli olması gerekiyordu en son kız denmiş kız olabilir o zaman
24 subat son adet tarihinse martta yumurtlamissindir yani marti baz alcaksinYaşım 28 hamile kaldığım ayı bilmiyorum ama en son 24 şubat adet tarihim ona göre ultrason tutuyor haftalar için. Ayı 2 alınca 28+2-9 =21 Tek yapıyor ve erkek çıkıyor. Ayı 3 alırsam kız yapıyor şimdi neye göre hesap yapmalıyım?
Bakalım ayrıntılı ultrasonda çıkacak yazarım netleşince cinsiyeti24 subat son adet tarihinse martta yumurtlamissindir yani marti baz alcaksin
28+3-9 = 22 kiz yani
Ikili taramada belli olmuyor muBakalım ayrıntılı ultrasonda çıkacak yazarım netleşince cinsiyeti
O perinatoloji de oldu. Doktor söylemedi verdiği ultrason buIkili taramada belli olmuyor mu
Hii ben pek anlamiyorum ki merak ettigimden sormustumO perinatoloji de oldu. Doktor söylemedi verdiği ultrason bu
Karından mı canımAnlatilmazYasanir emilyinpariss tahmin yapar mısınız bana da çok merak ediyorum cinsiyetini bayramdan sonra öğrenicez inşallah
Kız gibi geldi bana canımO perinatoloji de oldu. Doktor söylemedi verdiği ultrason bu
Merhaba canım kaç haftalıkken bu ultrasonAnlatilmazYasanir emilyinpariss tahmin yapar mısınız bana da çok merak ediyorum cinsiyetini bayramdan sonra öğrenicez inşallah
kızSelam kızlar. 11+3 üz. Cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
Yaaaa gerçekten mi? Sağlıklı olsun en başta tabi ama kız istiyoruz eşimle
Hayır canım geç olunca böyle oluyor benimde normalde 6+3 te gitmiştim devletteki dr karından bişey göremedi özelde vajinal baktılar kese göründü ama 5+0 fln çıktı de son adeti 10 gün sonraya attı ultrasona göre ilerlemesine bakıyorMerhaba kizlar. Son adet tarihim 23 nisan fakat geriden geliyoruz doktor gec dollenme olabilir demişti. Gecen hafta adete gore 6+4 olmam gerekirken ultrasona gore 5+5 cikti 19 haziranda cagirdi kalp atisini duyariz diye. Ama ben bu hafta yasadugim ilcedeki hastaneye gittim pazartesi gittigimde ustten hala sadece kese gorunuyordu alttan bakinca da minik bir sey gordum dedi. Bugun tekrar gittigimde ustten yine bir sey gorunmedi alttan o minik gorunen sey icin beslendigi kese dedi ve suan ultrasona gore 6+6 olmam gerekirken 5.5-6 haftalik kese 14 mm dedi. Kafam cok karisti adete gore 7+5 olmam gerekiyor ama ortadaki senaryo bu. Aranizda yasayan ya da bilgisi olan var mi? Bir terslikk olabilir mi?
Canim zaten adete gore dusunmemelisin kesen gozuktukten sonra belli oluyor.kac haftalik oldugu gec dollenmeyse eger haftana gore kesen normal dediyse doktor sorun yapma kendine hic kesen haftaya kucuk demediyse endiselenmeMerhaba kizlar. Son adet tarihim 23 nisan fakat geriden geliyoruz doktor gec dollenme olabilir demişti. Gecen hafta adete gore 6+4 olmam gerekirken ultrasona gore 5+5 cikti 19 haziranda cagirdi kalp atisini duyariz diye. Ama ben bu hafta yasadugim ilcedeki hastaneye gittim pazartesi gittigimde ustten hala sadece kese gorunuyordu alttan bakinca da minik bir sey gordum dedi. Bugun tekrar gittigimde ustten yine bir sey gorunmedi alttan o minik gorunen sey icin beslendigi kese dedi ve suan ultrasona gore 6+6 olmam gerekirken 5.5-6 haftalik kese 14 mm dedi. Kafam cok karisti adete gore 7+5 olmam gerekiyor ama ortadaki senaryo bu. Aranizda yasayan ya da bilgisi olan var mi? Bir terslikk olabilir mi?