İnşaAllah canım haber vereceğim buradanİyi düşünelim iyi olsun güzelim iki gün sonra tekrar kan ver güzelce yükselmiş olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah canım haber vereceğim buradanİyi düşünelim iyi olsun güzelim iki gün sonra tekrar kan ver güzelce yükselmiş olsun inşallah
Ya o beyaz beyaz geliyo ya onun mantar olduğunu düşündükçe bile tüylerim diken diken oluyor iğreniyorum. Sürekli diken üstündeyim inşallah geçer bu süreçler bir an önce hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza . Bugün ikinci kez sirkeli su ile yıkadım. Ama bir arkadaşım bebeğe zarar verir falan deyince tedirgin oldum . Arkadaşım da 25 haftalık hamile. O niola yağı damlatıyormuş çamaşırına çok iyi gelmiş. Ondan alıcam bideCok gecmis olsun canim monurali hamilelikte guvenle kullanabilirsin kullanan cok arkadasim oldu sadece gece kullanirsan yatmadan önce bir kac saat tuvalete gitmemen gerektigi icin daha iyi olur mesanede ilacin beklemesi gerekiyor ki fayda etsin hemen tuvalete gitmemeye çalış yani. Bencede hic smear testi ile falan uğraşma doktorun doğru söylemiş muhtemelen bagisiklik düştüğü icin ortaya cikan risksiz bir türdür gecmezse dedigin gibi sezaryen planlarsiniz bebege hicbir zarari olmaz korkma. Mantar icinde valla diger arkadaşlar ne durumda bilmiyorum ama benimde hem akıntım hem kaşıntım var. Sirkeli su ile yikayip kurulamaya çalışıyorum. Cok cok ileri derecede bir sorun olmadıkça bebege zarari olmuyormuş endise etme sen. Sadece hormonların etkisiyle mantar direncli oluyor malesef onada ilac kullansanda tam bir care bulmak zor. Sende dene istersen elma sirkesini faydasini görürsün insallah canim. Fetal dna icinde benim doktorumda minimum 12. Haftada gel dedi senin doktorun gibi
Sirke zarar vermez sanki ama niolayı bilemedim dr danış istersen ben hamilelik öncesi kullandım çok etkili gerçekten mantar vs için ama hamileyken kullanılır mı bakmak lazımYa o beyaz beyaz geliyo ya onun mantar olduğunu düşündükçe bile tüylerim diken diken oluyor iğreniyorum. Sürekli diken üstündeyim inşallah geçer bu süreçler bir an önce hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza . Bugün ikinci kez sirkeli su ile yıkadım. Ama bir arkadaşım bebeğe zarar verir falan deyince tedirgin oldum . Arkadaşım da 25 haftalık hamile. O niola yağı damlatıyormuş çamaşırına çok iyi gelmiş. Ondan alıcam bide
Yani arkadaşım kullanmış ve hem bir şey olmadı hemde çok etkili dedi. İlk haftalardan beri kullanıyormuş. Trendyolda bir link attı orda da hamileler kullanabilir demişlerSirke zarar vermez sanki ama niolayı bilemedim dr danış istersen ben hamilelik öncesi kullandım çok etkili gerçekten mantar vs için ama hamileyken kullanılır mı bakmak lazım
İyiymiş o zaman ilaçtan sirkeden kolay kullanımıYani arkadaşım kullanmış ve hem bir şey olmadı hemde çok etkili dedi. İlk haftalardan beri kullanıyormuş. Trendyolda bir link attı orda da hamileler kullanabilir demişler
O yag benimde aklımda ama iste hamilelikte kullanabilir miyim diye emin olamadim tedirgin oldum. Sirkenin bi zarari olacagini sanmiyorum cunku sulandirip kullaniyoruz ve disardan kullaniliyorYa o beyaz beyaz geliyo ya onun mantar olduğunu düşündükçe bile tüylerim diken diken oluyor iğreniyorum. Sürekli diken üstündeyim inşallah geçer bu süreçler bir an önce hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza . Bugün ikinci kez sirkeli su ile yıkadım. Ama bir arkadaşım bebeğe zarar verir falan deyince tedirgin oldum . Arkadaşım da 25 haftalık hamile. O niola yağı damlatıyormuş çamaşırına çok iyi gelmiş. Ondan alıcam bide
4 havuc 24 tl tutuyor 1 bardak bile su cikmiyor amaAma o 100 gr fln kiloya vurunca jelibon pahalı ama değer
Ay kışın ne yerdim ya 2 kg alirdim haftadaBurda havuc 20 tl
Ben de elma sirkesiyle yıkananlardanım canım, internetten de araştırabilirsin hiçbir kötü etkisi yokYa o beyaz beyaz geliyo ya onun mantar olduğunu düşündükçe bile tüylerim diken diken oluyor iğreniyorum. Sürekli diken üstündeyim inşallah geçer bu süreçler bir an önce hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza . Bugün ikinci kez sirkeli su ile yıkadım. Ama bir arkadaşım bebeğe zarar verir falan deyince tedirgin oldum . Arkadaşım da 25 haftalık hamile. O niola yağı damlatıyormuş çamaşırına çok iyi gelmiş. Ondan alıcam bide
Ben doktoruma arada kaşıntı oluyor demistim sirkeli su yaptim demistim aman ha sakın dedi travazol vermistiO yag benimde aklımda ama iste hamilelikte kullanabilir miyim diye emin olamadim tedirgin oldum. Sirkenin bi zarari olacagini sanmiyorum cunku sulandirip kullaniyoruz ve disardan kullaniliyor
Aynen ya gelen günler gideni aratıyorAy kışın ne yerdim ya 2 kg alirdim haftada
Simdi tezgahta 15 tane havuc var porsumus 70 tl
Evet her türlü karlı iş jelibon4 havuc 24 tl tutuyor 1 bardak bile su cikmiyor ama
Bende pakette aldım 1 kilodan biraz fazla sanırım 60-70 civarıydıAy kışın ne yerdim ya 2 kg alirdim haftada
Simdi tezgahta 15 tane havuc var porsumus 70 tl
Normalde 5 10 gun geriye atmiyor mu kişimdiye kadar aralık grubundaydım ama bir ihtimal ocak başı olabilir :)
benim sat tarihi belli değil keseye son hesaplamamda 5 ocak gösteriyor tarihi ama 40 haftayı doldurur muyum o belli değilNormalde 5 10 gun geriye atmiyor mu ki
Mesela benim 16 ocak tahmini
Herkes 5 ocak gibi de diyebilir doktor diyorlar
Ileriye nasil atiyor ki
Himm takvime uymaz zaten hicbir zamanbenim sat tarihi belli değil keseye son hesaplamamda 5 ocak gösteriyor tarihi ama 40 haftayı doldurur muyum o belli değil