Aynı duygular içerisindeyimKızlar sizde benim gibi pirpirik misiniz acaba ya ben boş gebelik felansa diye korkuyorum Allah korusun da tabi
İnşallah canım güzel haberlerinizi bekliyorum yarın doktora gidecek olanlardanAynı duygular içerisindeyimbirkaç olumsuz gebelik yaşayınca insan hep aynı olacak sanıyor yarın iyi haberler alırız inşallah
Bende cuma gidicem doktora inşallah güzel haberler aliriz. Sen kaç haftaliktin canımİnşallah canım benim inşallah
Aşırı korku var içimde ya yarin kan verecem yükselişe bakacam persemve verdigimde 143 tu yarin verecem kac olmasi gerek kiKızlar sizde benim gibi pirpirik misiniz acaba ya ben boş gebelik felansa diye korkuyorum Allah korusun da tabi
Canım yükselmiştir hiç merak etme ya 2 güne 2 kat yükseliş olmalı diyorlar işteAşırı korku var içimde ya yarin kan verecem yükselişe bakacam persemve verdigimde 143 tu yarin verecem kac olmasi gerek ki
Ortalama 500 600 felan olmasi mi gerekCanım yükselmiştir hiç merak etme ya 2 güne 2 kat yükseliş olmalı diyorlar işte
Aynen canım tabi daha yüksekte olabilir yani yüksek çıkarsa da şaşırma ben mesela 960 1000 felan bekliyordum 2291 çıktı betam yani hızlı artmışOrtalama 500 600 felan olmasi mi gerek
Ben hem öyleyim hem de sakin kalmaya çalışıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğim andan beri de hep hayırlı olacaksa, iyi olacaksa nasip et Rabbim diye dua ettim. İnşallah sağlıklı bir şekilde tamamlarız. Ama olmayacaksa da Allah'ın taktiri yapacak bir şey yok. Sende sakın öyle şeyler düşünüp kendini yorma düşünce olarak canımKızlar sizde benim gibi pirpirik misiniz acaba ya ben boş gebelik felansa diye korkuyorum Allah korusun da tabi
Kaç haftalığım bilmiyorum kiBende cuma gidicem doktora inşallah güzel haberler aliriz. Sen kaç haftaliktin canım
En son adetin ne zaman başlamıştı?Kaç haftalığım bilmiyorum kidoktor bişey demedi Cuma günü betam 370 di pazartesi görürüz herhalde keseyi
En son 14 martta düşük yapmıştımEn son adetin ne zaman başlamıştı?
Bende hep hep gebe kalmadan önce de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip et rabbim diye dua ettim inşallah da öyledir bebişlerimizBen hem öyleyim hem de sakin kalmaya çalışıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğim andan beri de hep hayırlı olacaksa, iyi olacaksa nasip et Rabbim diye dua ettim. İnşallah sağlıklı bir şekilde tamamlarız. Ama olmayacaksa da Allah'ın taktiri yapacak bir şey yok. Sende sakın öyle şeyler düşünüp kendini yorma düşünce olarak canım
Görürsün inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyorzKaç haftalığım bilmiyorum kidoktor bişey demedi Cuma günü betam 370 di pazartesi görürüz herhalde keseyi
Bakalım yarin verecem sali felan ya da aksam cikar heralde aşırı heyecanlıyımAynen canım tabi daha yüksekte olabilir yani yüksek çıkarsa da şaşırma ben mesela 960 1000 felan bekliyordum 2291 çıktı betam yani hızlı arartmış.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımmBakalım yarin verecem sali felan ya da aksam cikar heralde aşırı heyecanlıyım
Insallah canım inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz canımm
İnşallah canımBende hep hep gebe kalmadan önce de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip et rabbim diye dua ettim inşallah da öyledir bebişlerimiz