- 23 Kasım 2013
- 238
- 174
Muhtemel doğum tarihi ne canımBeni de ekler misiniz geç döllenme ile oldu düzeltilmiş sat 12 Nisan
Kese 4+3
Kalp atışı 5+5
İlk çocuk
İstanbul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemel doğum tarihi ne canımBeni de ekler misiniz geç döllenme ile oldu düzeltilmiş sat 12 Nisan
Kese 4+3
Kalp atışı 5+5
İlk çocuk
İstanbul
Teşekkür ederim vajinal ve karından değişiyor sanırım ama buda mu hurafe anlamadım mesela bu fotoğrafta ablamın görüntüsü şimdi altı aylık hamile kızhoşgeldin. Kıza benziyor canım sadece benim mi oğlum olacak bu teoriye göre diye düşünmeye başladım herkesin bebiş sağda Allah gönlündekini sağlıkla nasip etsin
Hepsi vajinal 4-5 gün arayla sence ne cinsiyethoşgeldin. Kıza benziyor canım sadece benim mi oğlum olacak bu teoriye göre diye düşünmeye başladım herkesin bebiş sağda Allah gönlündekini sağlıkla nasip etsin
14 OcakMuhtemel doğum tarihi ne canım
Karından ultrasonda erkek vajinalse kız ramziye göreBir de keseye göre cinsiyet tahmin edebilen yada hisseden var mı kızlar 7+0 ve 5+5 haftalık ultrason görüntümüz, haftaya 11 haftalıkken tekrar kontrol olucak çok heyecanlıyım
Vajinalde karındanın tam tersi oluyor plasenta sağdaysa erkek soldaysa kız. Ama bunlar %100 doğruluğu olan şeyler değil öyle olsa doktorlar cinsiyeti hemen söylerdi, inşallah gönlüne göre olurTeşekkür ederim vajinal ve karından değişiyor sanırım ama buda mu hurafe anlamadım mesela bu fotoğrafta ablamın görüntüsü şimdi altı aylık hamile kız
Ramziye göre kızHepsi vajinal 4-5 gün arayla sence ne cinsiyet
Karından evet belki erken ama haftaya 11 i geçerken belki doktor bir tshminde bulunurKarından ultrasonda erkek vajinalse kız ramziye göre
Eğer karından ultrasonsa zaten kız vajinalse erkek ramzi teorisine göreTeşekkür ederim vajinal ve karından değişiyor sanırım ama buda mu hurafe anlamadım mesela bu fotoğrafta ablamın görüntüsü şimdi altı aylık hamile kız
Kız ben kız istediğim için herşeyi kız görüyorum galiba Allah gönlündekini sağlıkla nasip etsinHepsi vajinal 4-5 gün arayla sence ne cinsiyet
Ay hadi bakalım hayırlısı sata göre bakıyordu arkadaş o erkek demişti merakla bekliyorum oğlumda kesin erkek diye merak etmemiştim bileRamziye göre kız
Sata göre bakan arkadaş bana da erkek dedi ramzi de erkek diyor bi tek gönlüm kız diyorAy hadi bakalım hayırlısı sata göre bakıyordu arkadaş o erkek demişti merakla bekliyorum oğlumda kesin erkek diye merak etmemiştim bile
Herkese kız dedin kendin hariç hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin de hiç önemli değil cinsiyeti şimdilik kese bayağı küçük kaldı onun derdindeyim şimdilikKız ben kız istediğim için herşeyi kız görüyorum galiba Allah gönlündekini sağlıkla nasip etsin
İnşallah o zaman ramzi teorisi tutar da minnoş bir prensesin olur tabi en başta sağlıklı olur canımAy hadi bakalım hayırlısı sata göre bakıyordu arkadaş o erkek demişti merakla bekliyorum oğlumda kesin erkek diye merak etmemiştim bile
Ya içinden geçen olur inşallah diyelim kız çocuğun ayrı bir güzelliği var bana öyle geliyor hepSata göre bakan arkadaş bana da erkek dedi ramzi de erkek diyor bi tek gönlüm kız diyor
Aman Sağlık olsun gerisi teferruat.. ne zaman gideceksin bidaha dr mu dedi kesen küçük diye ?Herkese kız dedin kendin hariç hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin de hiç önemli değil cinsiyeti şimdilik kese bayağı küçük kaldı onun derdindeyim şimdilik
Cumartesi gidecem hafta dolmadan gidiyorum zaten mayıs sonundan beri kese 6+0 bebek 7+0 çıktı en son dr düzelir diye rahatlatmaya çalışıyor ama yine de hep tedirginim lekelenmemde var 10-15 gündür zaten farkın kapanmasını bekliyorumAman Sağlık olsun gerisi teferruat.. ne zaman gideceksin bidaha dr mu dedi kesen küçük diye ?
İnşallah fark kapanır daha önce duyduğum bir durum değil ama yoluna girer diye düşünüyorum başka bir doktora da gidebilirsin belki? lekelenme çoğumuzda var progestan kullanıyorum ben de tedbir için sana da vermiştir mutlakaCumartesi gidecem hafta dolmadan gidiyorum zaten mayıs sonundan beri kese 6+0 bebek 7+0 çıktı en son dr düzelir diye rahatlatmaya çalışıyor ama yine de hep tedirginim lekelenmemde var 10-15 gündür zaten farkın kapanmasını bekliyorum
Sata göre nasıl bakılıyor ay meraktan bakmadigimiz şey kalmadı çık takvimi yok ramzi neler varmışSata göre bakan arkadaş bana da erkek dedi ramzi de erkek diyor bi tek gönlüm kız diyor
Bana 2 kişi baktı doğum tarihim sat ve eşimin doğum tarihiyle bana da erkek dedilerSata göre bakan arkadaş bana da erkek dedi ramzi de erkek diyor bi tek gönlüm kız diyor