Bizde 40 gunluguz ayni durumdayizBugün o kadar gaz var ki kıvranıyor çocuk asla uyuyamadım 3 gündür böyleyiz bugün tam 42. Günümiz normal mi kızlar bu haftalar böyle olması bu hafta mahvetti yine beni
Bende bi ultırasonla bakıp takip falan etmeyelim mi dedim gerek yok görüyorum elimlede hissediyorum zaten dedi hazır hissettiğinde gel dediMerak etme bende geçen sene safrayla beraber aynı anda 2 operasyon geçirdim kapalı yaptı doktorum göbek deliğinin hemen üzeri dikişli ordan girmişler ikiz gebelikti ilk gebeligim birde mağazacılık yapıyordum koli kalrmktn göbek dayanamamış tabi birden ağrı oluşumuyla belirdi cerrah fıtık tespiti yaptı ultrasona geince safra kesesi taşı oraya çıktı olmuşken onuda aldralm oldu aradan çıktı bende 6 ay fln bekledim sıra gelene kadar
Farkındalıkları artıyor tabi kandıramıyoruz el kadar bebişleri şimdidenHemen hemen aynı bebişlerimiz . Atak mi nedir bilmiyorum. Herhalde uykuya dalma da problem yaşıyorlar. Eskisi kadar kolay olmuyor uyutmak . Saatleri geçti mi aşırı agresif oluyor. Oyun oynayıp yoruyorum herhalde çok yoruluyor. Artık oyunlarını da dakikali tutucam. İki gündür mahvolmuş durumdayım.Öncesinde de yapıyordu ama saatlerce ağlaması yoktu en azından. Gecenin bu saatinde kalktım cami açtim dışarda kar yağıyor hava soğuk ama ev havalansinda kaliteli uyusun diye
Benimki de gece uyanmıyordu 6 saat uyuyordu ilk zamanlar korkup buraya da yazmıştım normal mi diye ama grip olduktan sonra memekolik oldu sadece mememde durmak istiyo gece bile belim koptu artık ama geçecek bu günler de inşşBenimki 2 aylık 5.300 idiabisi 2 aylıkken 6.400 idi ikiside 3 kilo doğdular. Benimki geceleri beslenmiyor bişey oldu çocuğa top patlasa uyanmıyor sadece uyuyor. Kaldırıyorum uyandırmaya çalışıyorum yarım saat mücadele veriyorum yok açmıyor ağzını naparsam yapayım. İlk defa böylesi bi çocuk gördüm 2 aylık bebeğin 6 saat aç kalması nedir ya
Hayır için verdim ben kalanları. Etrafında durumu olmayan varsa ona verirsin öyle tanıdığın yoksa sağlık ocağına bırakabilirsin ebene söyleyipKizlar hangi reflü yastigini kullanıyorsunuz ? Ya da yatağını . Evde juno var akrabamız vermişti ama bebeğim hiç sevmedi ona koyunca direkt uyanıyor . Bazen uyuyor ve gazini cikarmak için asla uyandiramiyoruz. Gaz da çıkmıyor korkuyorum . Yatağa koyup bir daha uyandiriyorum mikirdayinca kusar die . Bana bir yardımcı olun lütfen
Bir de elimde fazla bez var . Hem hediye geldi hem de 1 numara boydan sikiyor gbi bebeğim kilolu olmamasına rağmen . Dolaba koyayım dedim bı dünya kişi koymuş . Siz ne yaptınız kalanları ?
Sadece sol mememde ağrı oluyor. Bıçakla kesiyorlar gibi. Emdikten 5 dk sonra başlıyo yarım saat kadar sürüyor. Zaten sol memeyi hiç sevmedi ucu da tam yok zoraki emiyor acaba doğru tutamadığı için mi diye düşünmüştüm bende. Masaj falan yapıyorum geçmiyo artık bekliyorum kendiliğinden geçmesiniKızlar emzirme sonrası göğüslerimdeki oluşan ağrıdan acı cekiyorum resmen başına gelen varmı süt mü doluyor başka birşey ağrısı mi anlamıyorum
Bizim de böyleydi 2 farklı doktora sordum bebeklik sivilcesi geçer dediler 15 gün çocuğumun yüzü böyleydi her yere yayıldı boynuna göğsüne kulaklarına… sonra mustelanın bu kremini aldım iki güne hepsi geçtiKızlar yaklaşık 10 gün önce, yani 5. haftası birmişken falan benim kızımın önce kulak diplerinde, sonra çenesinde minik kırmızı kabarcıklar çıktı, sivilce gibi. Sonra tüm yüzüne yayıldı ve bugün boynunda da iki tane gördüm. Kontrole gittiğimizde sormuştum sıcaktan ya da senin sütünden geçen hormonlardan olabilir, geçer kısa sürede dedi doktor ama giderek yayıldı. Bu nedir yaşayan var mı, ve nasıl geçer birşey yapabilir miyim?
Bizde de vardı , gövdesinde de ek olarka vardı 3. Hafta gibi çıkmaya başlamışlardı bugün tam 50 günlük olduk kuruyup gittiler gibi.Kızlar yaklaşık 10 gün önce, yani 5. haftası birmişken falan benim kızımın önce kulak diplerinde, sonra çenesinde minik kırmızı kabarcıklar çıktı, sivilce gibi. Sonra tüm yüzüne yayıldı ve bugün boynunda da iki tane gördüm. Kontrole gittiğimizde sormuştum sıcaktan ya da senin sütünden geçen hormonlardan olabilir, geçer kısa sürede dedi doktor ama giderek yayıldı. Bu nedir yaşayan var mı, ve nasıl geçer birşey yapabilir miyim?
Bnm direk göğüs içi emzirip bitince baslio masaj felan kesmiyoBenim sırttan kola kadar yayılan fena bi ağrım oluyordu iki haftadır. İki gündür olmadı dilimi ısırayım kendiliğinden geçti sanki
2 aylık bebekler 6 saate kadar aç kalabilirmiş, ayy maaşallah bizimkiler de uyusa o kadar ne güzel olurBenimki 2 aylık 5.300 idiabisi 2 aylıkken 6.400 idi ikiside 3 kilo doğdular. Benimki geceleri beslenmiyor bişey oldu çocuğa top patlasa uyanmıyor sadece uyuyor. Kaldırıyorum uyandırmaya çalışıyorum yarım saat mücadele veriyorum yok açmıyor ağzını naparsam yapayım. İlk defa böylesi bi çocuk gördüm 2 aylık bebeğin 6 saat aç kalması nedir ya
Ne kadar şanslısınız biz 40 dakika da bir uyanıyoruz gazdanBenim bebik de aynı, gece alarmla kalkıp iyi mi diye bakıyorum hiç uyanıp yiyesi yok ama, yani bişeyler olsa daha mutlu olurdum ama ben de uyuya kalıyorum vicdan azabı korku içinde oluyorum
Ultrasona fıtık için benide sokmadı direk eliyle bildi iyi biriydi hatta dahiliyeye gittim önce bağırsak ağrım var sandım o uktrasona yönlendirdi safrada olmadık taş çıkınca cerraha yönlendirdi adam direk uzan dedi masajla anladı fıtık var dedi istersen ikisini bir hallederim dedi bende gebelik düşündüğüm için hemen istedim geç sene işte ramazandan önce halletti Mart 10Bende bi ultırasonla bakıp takip falan etmeyelim mi dedim gerek yok görüyorum elimlede hissediyorum zaten dedi hazır hissettiğinde gel dedine kadar zamanda iyileştin peki
Gerçekten eskiden hani şöyle günlerimiz olurdu 2 gün iyi 2 gün kötü falan ama bu hafta mahvoldum pazartesiden beri gün içinde eğer bişey yemiyorsa veya uyumuyorsa hep bir ağlama hep bir kucak hep bir zıplama yok asla durmuyor. Çok gazı var kaka sayısı günde 1 e düştü. Uyutuyorum uyanıyor uyutuyorum uyanıyor mahvetti pazartesiden beriBizde 40 gunluguz ayni durumdayiz
Teşekkür ederimBizim de böyleydi 2 farklı doktora sordum bebeklik sivilcesi geçer dediler 15 gün çocuğumun yüzü böyleydi her yere yayıldı boynuna göğsüne kulaklarına… sonra mustelanın bu kremini aldım iki güne hepsi geçti
Teşekkür ederim deneyeyim, işe yaramazsa krem kullanırım.Bizde de vardı , gövdesinde de ek olarka vardı 3. Hafta gibi çıkmaya başlamışlardı bugün tam 50 günlük olduk kuruyup gittiler gibi.
Sadece banyo suyuna çok az tuz atıyordum onun dışında bir şey yapmadık
Aynı soruyu sorarken denk gelmem?Bizim de böyleydi 2 farklı doktora sordum bebeklik sivilcesi geçer dediler 15 gün çocuğumun yüzü böyleydi her yere yayıldı boynuna göğsüne kulaklarına… sonra mustelanın bu kremini aldım iki güne hepsi geçti
Bizim de yüzde vardı şuan göğsüne yayıldı. Dr egzemaya benziyor takip edelim dedi. kızım sarı ama bakınca kıp kırmızı o yüzden egzema dedi. 15 martta randevumuz var eğer çoğalırsa başka doktora alacağım mecbur.Kızlar yaklaşık 10 gün önce, yani 5. haftası birmişken falan benim kızımın önce kulak diplerinde, sonra çenesinde minik kırmızı kabarcıklar çıktı, sivilce gibi. Sonra tüm yüzüne yayıldı ve bugün boynunda da iki tane gördüm. Kontrole gittiğimizde sormuştum sıcaktan ya da senin sütünden geçen hormonlardan olabilir, geçer kısa sürede dedi doktor ama giderek yayıldı. Bu nedir yaşayan var mı, ve nasıl geçer birşey yapabilir miyim?