- 29 Mayıs 2023
- 41
- 59
- 29
Hala doğuramadımFitanneaday @canelif evimdeblog @BLACKWOMEN16 @torro @blimundacbn
Kızlar hadi bi siz kaldınız sizden de güzel haberler alalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala doğuramadımFitanneaday @canelif evimdeblog @BLACKWOMEN16 @torro @blimundacbn
Kızlar hadi bi siz kaldınız sizden de güzel haberler alalım inşallah
Senin de belli olmaz bebiş gelir artık. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınKimi de nişanı geldiği günün aksamina doğum yapiyor. İnsallah sağlıkla alalim kucaklarimiza canım
Dualarım seninle güzelim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Beklenen an geldi desene.Hastaneye gittim öğlene doğru. 3.5-4 cm açılma var, bel ağrım devam. Eve git duş al toparlan 2.5 3 gibi gel akşama doğum olur inşallah dedi doktorum. Şimdi yoldayız sancılar devam
Okuyan herkesin dualarını bekliyorum
Gittik bezini açtık ve çiş yapmış olduğunu gördük. Dr dedi 4-5 kez kaka yapıyorsa kakayla görmemişsiniz dediTatlizarafet naptın gittinizmi doktora?
4-5 kez kaka yapıyorsa kakayla görmemişsiniz dedi dr orda bezini açtım ki yapmış. Sarılığı sınırda çıktı pazar acile gisip tekrar baktırın dedi.İnşallah canım haberdar et bizi
Ayy iyii çok sevindim geçmiş olsunGittik bezini açtık ve çiş yapmış olduğunu gördük. Dr dedi 4-5 kez kaka yapıyorsa kakayla görmemişsiniz dedi
Çoğu Bezin önünde sarı bir çizgi oluyor, çiş yapmışsa o maviye dönüyor. Öyle takip edebilirsin :)4-5 kez kaka yapıyorsa kakayla görmemişsiniz dedi dr orda bezini açtım ki yapmış. Sarılığı sınırda çıktı pazar acile gisip tekrar baktırın dedi.
Ben günde 3 damla kullanıyorum d vitamini adı sanırım pedia d olarak geçiyorKızlar merhaba. D vitamini ne kullanıyorsunuz? Doktor bize desifrrol plus diye bir vitamin verdi. Bu devletinlinden daha iyi dedi. Bugün aldık. Prospektisü bı okuyayım dedim 6 ay altına önerilmez yazıyor. Veremedim çocuğa. Kalakaldım öylece.
Yaptı bugün evde de çok sevindim ya. İlk kez bezini açtığımda yaptı. Teşekkür ederimÇoğu Bezin önünde sarı bir çizgi oluyor, çiş yapmışsa o maviye dönüyor. Öyle takip edebilirsin :)
Ben oyho aldım 1 aylıktan beri kullanıyoruz oyuncaklarına da elini vurmaya başladı en düşük kademesi bu bende kullanabilirsin başlarda düz tutamıyordu sağa sola devriliyordu bende altına battaniye serip kenarlarını omuzlarına doğru dürüyordum dik duruyordu yanlardan destek gibi düşünKızlar bu manuel ana kucağı hani bebeğin kendi kendini salladığı var ya ona kaç aylıkken koyulmaya başlanılabilir
Ayşe Hanım sizin bi yorum görmüştüm oğlunuz mu olmuştu onda ay evresine bakmış mıydınız ?Bana doğum tarihini gün ay yıl ve son adetini yaz bi hesaplıyım
Duymadim o markayı ama d vitamini ilaç değil ki, yağ sonuçta, içeriği temizse doktorun da onerdiyse onun dediği markayı kullan bence.Kızlar merhaba. D vitamini ne kullanıyorsunuz? Doktor bize desifrrol plus diye bir vitamin verdi. Bu devletinlinden daha iyi dedi. Bugün aldık. Prospektisü bı okuyayım dedim 6 ay altına önerilmez yazıyor. Veremedim çocuğa. Kalakaldım öylece.
Evet o yorumlar motive ediyor gerçekten ama işte beklemek de bi o kadar zor :) bizim de daha detaylı olmadı belli olsun birbirimize haber edelim inşallah güzel haberler paylaşırızAynı şekilde benimde bende detaylıyı bekliyorum. Dediğin gibi insan çok kaygılanıyor ya daha muayene olmama 2 hafta var sonrası içinde detaylıyı beklicem zaman geçmek bilmiyor. Bol bol dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden.
Ama bu konu ile ilgili çok yorum okudum herkesinki geçmiş.
İnşallah canımSenin de belli olmaz bebiş gelir artık. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Ben de pedia d ye geçtim. Aile hekimi devletin verdiğini yazdı ama güvenemedim içinde paraben varmışKızlar merhaba. D vitamini ne kullanıyorsunuz? Doktor bize desifrrol plus diye bir vitamin verdi. Bu devletinlinden daha iyi dedi. Bugün aldık. Prospektisü bı okuyayım dedim 6 ay altına önerilmez yazıyor. Veremedim çocuğa. Kalakaldım öylece.
Benimki farklı bi markanın biraz daha dik duruyor sanki benim ki niye böyle yaBen oyho aldım 1 aylıktan beri kullanıyoruz oyuncaklarına da elini vurmaya başladı en düşük kademesi bu bende kullanabilirsin başlarda düz tutamıyordu sağa sola devriliyordu bende altına battaniye serip kenarlarını omuzlarına doğru dürüyordum dik duruyordu yanlardan destek gibi düşün
Evet biraz daha dik gibi ama dediğim gibi yanlardan destekleyip kemerini en sıkıya getirirsen durabilir bence birde bunun poposu daha çukur arkadaşımda da vardı bundan altına destek için müslin falan koy mutlaka tam oturur pozisyonda olmasın bebişBenimki farklı bi markanın biraz daha dik duruyor sanki benim ki niye böyle ya
tamam canım olur. Sen kaç haftalık oldun ben tam 19 oldum bugünEvet o yorumlar motive ediyor gerçekten ama işte beklemek de bi o kadar zor :) bizim de daha detaylı olmadı belli olsun birbirimize haber edelim inşallah güzel haberler paylaşırız
İçine koyunca pek oturur gibi durmuyor aslında ama ben yine de koyayım müslin o zaman canım teşekkür ederimEvet biraz daha dik gibi ama dediğim gibi yanlardan destekleyip kemerini en sıkıya getirirsen durabilir bence birde bunun poposu daha çukur arkadaşımda da vardı bundan altına destek için müslin falan koy mutlaka tam oturur pozisyonda olmasın bebiş