- 18 Temmuz 2022
- 3.923
- 6.663
Kızlar tek tek cevap yazamıyorum tahmin edersiniz ki. Doğumumu anlatmak istiyorum şu an çünkü hala rüyada gibiyim Tamamen suniyle doğum yaptım kendi sancım yoktu. 2 Nst boyunca sancım çıkmadı. 4 saat güle oynaya geçti. 3. Nstde artık vurmaya başlamıştı belime. Ama yine kayda değer bi sancı çıkmadı. Açıklık da sadece 4 cm olmuştu. Orada biraz yapamayacak gibi hissettim. Sonra 1 saat pilates topunda durdum. Nst için ebe geldi. 4. Nst korkunçtu. Çıkarın artık şunu diye yalvardım. Daha sancım olacak diye düşünüyorum tek istediğim pilates topuna çıkmak. Sonra ebe elini bi soktu 8 cm olmuş bile. Bebek de aşağıda yerleşmiş. Saçlarına dokundum dedi. Suyumu patlattı. Orada bana bi rahatlama geldi. Bi 10 dk kadar yürüdüm. Kakam var gibi oldu. Sancı çok hissetmedim o an. Sadece ıkınma hissiyle doğurdum 4-5 kere ıkındım bebek geldi ama dediğim gibi ıkınma anı acılı değildi. Ben daha ıkınacağım sanırken bebeği görünce neye uğradığımı şaşırdım ne sancı anında ne ıkınırken bağırmadım kızlar. Hep kızımla konuştum. Başaracağız dedim güçlüyüz dedim. Onunla konuşmak nasıl iyi hissettiriyor anlatamam. Bebeğinizle işbirliği yapıp doğuruyorsunuz. Bu çok güzel motive ediyor. Hep pozitif cümleler kurun. Gücünüze inanın. Kadın olmak inanılmaz bişey. Bugün kadın olmanın ne kadar müthiş bi güç olduğunu gördüm