Güzel kızlar,güzel anneler. Grubumuzdaki doğumlar çok güzel çok pozitif oldu. Çoğunuz çok şükür sağlıkla kavuştunuz bebişlere. Her doğuma girene hep beraber bol bol dua ettik. Ben duanın gücüne çok inanıyorum. Normal doğum yapanlar da su gibi doğurdular. Hepinize kocaman aferin ve Maşallah
bazılarınız ilk defa annelik duygusunu tattınız bazılarınız 2.3.4. defa anne oldunuz.Hatta bazılarınız normal doğumdan o kadar korkuyordunuz ki ama doğumdan sonra ben bile yaptıysam herkes doğum yapabilir cümlesini kurdunuz. Sizinle bir ablanız, bir gruptaşınız, bir kardeşiniz, bir arkadaşınız olarak gurur duyuyorum.Başardınız
Güldük eğlendik,dertleştik ve sonlara geldik.
Şimdi ocağın sonuna kalan üç beş kişi için bu arada benim için de Dualarınıza talibim. Hamilelerin ve lohusa olan kadınların duaları kabul olur. İnşallah bizim de su gibi çok kolay doğumumuz olur. Hepinize çok teşekkür ederim. Kendimi ne zaman yalnız hsisedersem veya bilgi eksikliği yaşadıysam hemen gruba yazdım ve sizlerden çok destek gördüm. Umarım doğum yapanlar grubu bırakmazsınız.
Hepinizi seviyorum