Bence güzel sıcak bir duşun da zamanı geldi sankiKızlar bugün hareket etmem gerektiğini biliyorum ama hiç halim yok. Sizce bugün güzelce dinlenmem mi mantıklı olur yoksa hunharca egzersiz yapmak mı
Cidden ya. Kız bekleyenler olarak halâ bekliyoruzHiç alakası yok gerçekten kız bebekler sona kaldık
39 um aynı şekilde kapalı. O doğum anında bile açılan bir şey. 40 a kadar açılmaması da normal. Neden hemen sezeryan diye diretiyorlar ki?Kızlar selam sizlere bir sorum var.
37+4 deyim bugün çatı kontrolüm vardı doktor çatının açılmadığı rahim ağzınında açılmadığını söyledi 12 gün sonra tekrar görmek istedi eğer açıklık yoksa sezeryanla alırım dedi.
Bu haftalarda çatısı benim gibi olup normal doğum yapan var mı acaba ?
Öyle yapayım canım çok yorulmadan hafif hareketler de iyi olurBence güzel sıcak bir duşun da zamanı geldi sankiüstüne de hafif hareketler iyi gelir bedenini rahatlatır hem.
Ben bugün sıcak yıkandım kese bile yaptım öyle iyi geldi kii
Benim doktor da normal diye diretiyor. Umarım iyi yapıyordur39 um aynı şekilde kapalı. O doğum anında bile açılan bir şey. 40 a kadar açılmaması da normal. Neden hemen sezeryan diye diretiyorlar ki?
Sabah akşam yürüme verdi bana eğer açılma yoksa 10 gün sonra tarih veririm dedi39 um aynı şekilde kapalı. O doğum anında bile açılan bir şey. 40 a kadar açılmaması da normal. Neden hemen sezeryan diye diretiyorlar ki?
Öğrendiklerimi söyleyeyim sana da belki fikir olur ateş temassız ölçerle alından çubukla da koltukaltından ölçülüyormuş elleri ayakları soğuk olurmuş ateşi varken Ateşi 38 üzeryse ateş sayılıyormuş önce çocuğu soy dediler biraz çıplak oyna dediler geçmezse ılık bi duş eğer hala geçmezse calpol yie geçmezse sirkeli çorap o da olmadı hastane ama 40 a geldiyse ateş bu süreci geçip direk hastaneye birde eğer tüm bunları yaparken düşmek yerine daha da yükseliyorsa hiç beklememek lazımmışBenimki de sanki ateşi mi var anlayamadim atesolcerim de yok gidip alıcaz hastaneye gotrmek. İstemiyorum aşırı kalabalık ve salgın had sayfada. Kendim nasıl dusurebilirim acaba bilen varsa söylesin lutfen
Benim üç seferde geldi. Önce tuvaletteydim ve bi türlü bitmedi diyorum, o an suyum geliyormuşKızlar idrara çok sıkışık değildim ama iç camasirim ıslandı sonra tuvaletim geldi koşa koşa gittim sancı fln yok sizce suyum mu gelmiştir suyu gelenler nasıl geliyor beni acil aydınlatın internette bacaklara kdr ıslar yazioda
Bnm devamı yok cnm idrara çıktım normal ama aşırı bı bası oldu duştan çıkıncada değil hrlde doktoru bulamam gıdım dedimde 4 de cikio haftasonu girdiBenim üç seferde geldi. Önce tuvaletteydim ve bi türlü bitmedi diyorum, o an suyum geliyormuşbitti kalktım su yine aktı. Yine idrar sanmıştım. Çünkü hem 36+5tim hem de Gebeyken idrar tutamazsınız son haftalarda diyolardı ondan ihtimal vermedim. Üzerimi değişeyim dedim tam değişirken bi daha aktı. İşte o zaman yok bu suyum dedim Sonra hastaneye kadar bişi akmadı. Hastanede alttan kontrol yapıldı ondan sonra çook az kanlı su aktı ama çok azdı.
Benim suyum geldiginde de içimde birsey patladı sandım pacamdan aşağı döküldü zaten ama 3 defa geldi benim de asla tutulan birsey değil yani oluk oluk aktı pacalarimdanBnm devamı yok cnm idrara çıktım normal ama aşırı bı bası oldu duştan çıkıncada değil hrlde doktoru bulamam gıdım dedimde 4 de cikio haftasonu girdi2 gündür aşırı hareketli hayırlısı bakalm bende 37+5 im bugün
Tmm saolun kızlar bnm ozmn idrar kaçağı olduU
Benim suyum geldiginde de içimde birsey patladı sandım pacamdan aşağı döküldü zaten ama 3 defa geldi benim de asla tutulan birsey değil yani oluk oluk aktı pacalarimdan
Sen yine de takip et bu şekilde az az ıslaklık görürsen doktora danış. Çünkü bazen küçük yırtıklar oluyor bu şekilde azar azar su eksilebiliyor.Tmm saolun kızlar bnm ozmn idrar kaçağı olduilk kez yaşadım korku aldı bebek hareketleri var neyseki 2 gündür extra var ztn hayırlısi
Bence ilk doğumu normal denemek lazım. Bir sorun yoksa yani. Hayat bize neler gösterir bilemeyiz. Ben ilk doğumdan sonra dedim ki ikincimi kesin sez olacam çekemem ya dedim. Sonra işte 5 kere ameliyat oldum zaten dizimden. Hep zor kemik ameliyatlarıydı. Şuan sezeryan olmam için bir engel yok ama 6.ameliyatım olacak sez olursam. İlerde 20 yıllık ömrü bitecek protezin ve yine ameliyat olmam gerekecek. Vücudum için de zor yani sürekli anestezi almak kesilmek. Bu benim özel durumum için geçerli. Şuan kendi durmumdan ötürü kesinlikle önceliğim normal doğum. Yani uzun lafın kısası normal doğum için bir engel yoksa normal olman çok mantıklı. En azından dene. Olursa ne güzel olur işte. Senden bekliyoruz o performansıBenim doktor da normal diye diretiyor. Umarım iyi yapıyordur
Tmm aynen takipteyim çok sağolSen yine de takip et bu şekilde az az ıslaklık görürsen doktora danış. Çünkü bazen küçük yırtıklar oluyor bu şekilde azar azar su eksilebiliyor.
Benim doulam dedi ki eğer böyle çişle karıştırırsan çömel peçete koy ve öksür eğer hala ıslanma devam ederse o zaman suyun gelmiştir dedi. Bi dene bakalımKızlar idrara çok sıkışık değildim ama iç camasirim ıslandı sonra tuvaletim geldi koşa koşa gittim sancı fln yok sizce suyum mu gelmiştir suyu gelenler nasıl geliyor beni acil aydınlatın internette bacaklara kdr ıslar yazioda
Bence nişanın geldiyse suyun da gelir artık çünkü 40+4 olmuşsun. İnşallah kolayca gelşr bebiş40+4 den selamlar kızlar. Nişanım geldi. Bu nişan gelince ne zaman başlıyo doğum. Hiç sancım yok. Yürüyüş yaptım ördek yürüyüşü yaptım yine bi tık yok. Az kaldı amuda kalkcam yakında doğsun artık bebişim
Çamaşırımda biraz ıslaklık hissedince wc gittim sildiğimde farkettim. Sonrasında beyaz çamaşır giydim devamı gelirse bileyim diyeBence nişanın geldiyse suyun da gelir artık çünkü 40+4 olmuşsun. İnşallah kolayca gelşr bebişNasıl anladın nişan olduğunu? Lavaboya mı geldi çamaşırına mı? Benim ikinci doğumum ilkimde doğum anında gelmişti ondan soruyorum