Günaaydınn
Ay ne rüyalar ne rüyalar, gece boyunca
Cimenlere_uzansam seninle uğraştığm, hatırladığım en ince ayrıntıya kadar anlatacağım ki hepiniz gülün tabi okuyabilirseniz sona kadar
Rüyamın içinde rüya görüyorum, senin bi erkek yeğenin varmış, ben doğurmak için onu bekliyorum diyosun, yapma etme o da gelir doğunca diyoruz filan ama gerçek kişileriz buradan değil
sonra uyanıp bu rüyayı anlatıyorum. O sırada büyük bi odadayız gece vakti loş ışık, ben tek kişilik bi yatakta yatıyorum. Meğer hastaneymiş ama normal oda. Sen gelip yanıma sığmaya çalışıyorsun
beni ittire kaktıra yatıyosun yatağa, sezaryen olacakmışım iğnemi vurdular diyosun, ben şok
burda mı nası filan derken birileri girip çıkıyor sonra hop bi bakıyoruz anne yanı yatakta 5-6 yaşlarında böyle kalın kaşlı bir oğlan çocuğu
Diyorum sen de naptın hadi biraz iriydi de bu nedir. Çocuk bizimle konuşuyor filan
Sen diyosun ben esmer olcağını düşünmemiştim, çocuk diyor ben de esmer değilim zaten burası karanlık diye sana öyle geliyor
Sonra bi şekilde bitti rüya ama elli kere uyandım sonrasında, bunu unutmamam lazım diye diye uyumaya çalıştım. Artık hayırlara vesile olsun