- 8 Aralık 2023
- 96
- 203
- 30
Ya kesinlikle, bizde bir gün benim bir gün eşimin ailesi geliyor gece de anneler kalıyor, normalde çok rahat bir insanımdır ama yeni olup da sürekli birileri bişiler diyip yapınca insanın canı sıkılıyor. Bir de 30 sene önce kendi analarından duydukları, biz biberon verdik bişey olmadı, şimdi kolay biz zorlandık şeyleri off bitmiyor hiç..Valla tarifi olmayan bir his , bi de şunu fark ettim başbaşa olunca hiç sıkıntı yok birileri gelip gidip şunu ye bunu yap dedikçe insan geriliyor canı sıkılıyor. Herkesi kovaladım evden bugün çok rahatladım . Meme tutturmaya alışamadım daha ter basıyor. Kimse etrafta olmayınca bi tarafa atıyorum üstümdeki kıyafetleri cıvıl cıvıl emiyoruz çok şükür. Gerçekten moral her şeymiş
17 ocakı ucundan kaçırmış paşam ben hiç anlmıyorum bu işten..Ya içini ferah tut bak demek ki biraz zamanı var. Hatta şöyle söyleyeyim 17 ocaktan sonra doğarsa daha iyi şanslı günler başlıyor yarın 17 si. bir arkadaşım astroloji ve numeroloji ile ilgileniyor o söyledi dün.
Ben de iyiyim baya ağırlaştım paytak yürüyorum. Enfeksiyonla uğraşıyorum 2 farklı antibiyotik içiyorum günde 6 defa.
Açılmam yok ama sancı var 40-50 doktor bugün doğumun yakındır dedi bakalım.
Açılma varsa senin de çok yakındır en en fazla 1 hafta sonra doğar bebek. Benim açılmam olsa hemen suni isteyeceğim de işte açılmıyor.
Bir de kızlar yenidoğan fotograf çekimi yaptıracak mısınız? Sanki hevesim var ama bebik de çok değişiyor gibi yeni doğduğundan.. bilemedim