- 3 Ağustos 2022
- 648
- 884
Maşallah sağlıkla büyütsün inşallahKızlar mavsaçlıkadın vardı ya o doğum yapmış acil sezeryanla şükür bebişi iyiymiş ve sarılık çıkmış sadece o da iyimiş şimdi. Merak edenler varsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sağlıkla büyütsün inşallahKızlar mavsaçlıkadın vardı ya o doğum yapmış acil sezeryanla şükür bebişi iyiymiş ve sarılık çıkmış sadece o da iyimiş şimdi. Merak edenler varsa.
Merhaba. Siz de 2 Ocak annelerindensiniz o halde hayırlı olsun. O gün doğum yapacak olan ve grubumuzdaki tüm annelerin dogumları sular seller gibi geçsin inşallahSelamlar güzel anne ve anne adayları hepiniz iyisinizdir inşallah
Doğum yapanlar vardır muhtemelen, doğum yapanların gözü aydın, bebişlerinizi sağlıkla büyütün. Umarım siz güzel anneler de minnoş bebişleriniz de çok iyisinizdir
Doğum yapanlardan (özellikle sezaryen olanlardan) yorum bekliyorum
Biz bebişini bekleyenler olarak da sağlıkla doğuralım inşallah. Salı günü sezaryen olacağım dualarınıza talibim
Ben oncekinde 4,5 ay sadece anne sütu verdim. 4,5 aylıkken yetmemeye basladı bir öğün mamaya basladım. 5 aylıkken adet oldum.Sütün nasıl şuan gelior mu? En son azaldı demiştin. Sütün kesilirse hamile kalma olasılığın artıyor diye biliyorum. Prolaktin hormonu düşüyor.
yok Tekirdağ da çektirdim zeynep kamike bi kere gittim çalışıyorken fenalaşıp arabayı en yakın oraya çekmiştim ilgili bölümü bulana kadar anam ağladı çok karışık bir yerHsg yi Zeynep Kamil de cektirmedin heralde
Kız süt nasıl koruycak ya onu hangi akilla uydurmuslar cidden inanlmazBen emzirirken hamile kaldım aman süt korur diye düşünmeyin sakın
Haklısın güzelim ekstra sorumluluklar ekleniyor hepsinde en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsun kendinden vazgeçiyorsun resmen şöyle düşünüyorumdur evlendik yetmedi sorumluluklar bide anne oluyoruz emsalsiz varlıklarız resmen canım bizzzz yaYani kendi adıma konuşayım şu lohusalıkta hamilelikte anne rolüne o kadar bürünüyorsun ki artık hormonlardan benim kadın olduğumu da hissetmeye ihtiyacım oldu yalan yok valla her rolü taşıyamıyorsun bir yerden sonra temizlikçi aşçı anne kadın eş evlat hepsini bir taşımak bana hep ağır gelmiştir
Prolaktin hormonu yukseldiginde yumurtlamayi engelleyebiliyor. Hamile kalamama nedenlerinden biridir yüksek Prolaktin hormonu, tedavi ile bu hormonu düşürüyorlar. Ama yüzde yüz değil tabi bu hormon yuksekken de hamile kalan olabiliyor. Aynı çikolata kisti varken hamile kalmak gibi düşük ihtimal ama kalan var. O yüzden emzirme bı korunma yöntemi değilKız süt nasıl koruycak ya onu hangi akilla uydurmuslar cidden inanlmaz
Süt korur demedim prolaktin hormonu süt salgılayan bir hormon. O hormon yüksek iken gebe kalma olasılığı, ve yumurtlama olasılığı düşük oluyor. Tabi ki yüzde yüz değil ama hamilelik ve doğumdan sonra ilk üç ay emziren annelerde o hormon pik noktasına ulaşıyor sonra yavaştan hormon seviyesi düşüyor. Bu arada ben uydurmadım bilimsel makaleler var ve ben tedavi olmuştum o zaman doktor anlatmıştı.Kız süt nasıl koruycak ya onu hangi akilla uydurmuslar cidden inanlmaz
Prolaktin evet ama emzirirken pespese doguran gene kalan her ailede en az bir yenge hala teyze vardır ya bazi seyler cidden sonunda kader kismet sanırımProlaktin hormonu yukseldiginde yumurtlamayi engelleyebiliyor. Hamile kalamama nedenlerinden biridir yüksek Prolaktin hormonu, tedavi ile bu hormonu düşürüyorlar. Ama yüzde yüz değil tabi bu hormon yuksekken de hamile kalan olabiliyor. Aynı çikolata kisti varken hamile kalmak gibi düşük ihtimal ama kalan var. O yüzden emzirme bı korunma yöntemi değil
Bende de yuksekti evet hem de nasıl ilacla dusurduk hamile kalmadan önce. Ben de ona sasiriyorum işte engeldir normalde prolaktin ama emzirirken hamile kalıyor işte bi sürü insan artık neye göre gelisiyorsa bilemiyorumSüt korur demedim prolaktin hormonu süt salgılayan bir hormon. O hormon yüksek iken gebe kalma olasılığı, ve yumurtlama olasılığı düşük oluyor. Tabi ki yüzde yüz değil ama hamilelik ve doğumdan sonra ilk üç ay emziren annelerde o hormon pik noktasına ulaşıyor sonra yavaştan hormon seviyesi düşüyor. Bu arada ben uydurmadım bilimsel makaleler var ve ben tedavi olmuştum o zaman doktor anlatmıştı.
Tıpta olmaz diye kesin bir şey yoktur. Her zaman olasılık vardır. O yüzden her zaman verilerle çalışıyorlar bi de yüzde yüz diye de bir şey olamaz yüzde yüzü de %99.9 diye yazarlar tıpkı fetal dna sonucuna yazdıkları gibi.Prolaktin evet ama emzirirken pespese doguran gene kalan her ailede en az bir yenge hala teyze vardır ya bazi seyler cidden sonunda kader kismet sanırım
Aynen öyle canım. Bu arada sen normal mi dogurucaksin? Ben de onume geleni sıkıştırıyorm ki teselli ve cesaret alayımTıpta olmaz diye kesin bir şey yoktur. Her zaman olasılık vardır. O yüzden her zaman verilerle çalışıyorlar bi de yüzde yüz diye de bir şey olamaz yüzde yüzü de %99.9 diye yazarlar tıpkı fetal dna sonucuna yazdıkları gibi.
Ben de oğlumu 4.5 ay kadar emzirdim sonra bıraktım. Korunmuyorduk 2-3 ay sonra hamile kalmıştım. Daha adetlerim bile düzenli değildi. Olabiliyor demek ki.Bende de yuksekti evet hem de nasıl ilacla dusurduk hamile kalmadan önce. Ben de ona sasiriyorum işte engeldir normalde prolaktin ama emzirirken hamile kalıyor işte bi sürü insan artık neye göre gelisiyorsa bilemiyorum
Ben normal doğum bekliyorum. Geçen bir gece hastanede kaldığımda bir kız doğuma gelmişti 40 haftalık 2 cm açıklıkla. Ben şehir hastanesine gidiyorum. O kızla takipleştik bana bana anlat demiştim ve sancı geldiğinde bağırma demiştim. Az önce yazıştım kızla. Çok güzel bir doğumu olmuş. Hem de devlette. Dediğin gibi bağırmadım nefes aldım diyor. İyi ki dinlemişim yoksa bağırmaktan halsiz düşecekmiim diyor. Sana da tavsiyem sancı aralarında dinlenmeye çalış ve bağırma derin nefes al ve saymaya çalış zihnin başka yere odaklansın.Aynen öyle canım. Bu arada sen normal mi dogurucaksin? Ben de onume geleni sıkıştırıyorm ki teselli ve cesaret alayım
Benim nerdeyse 30. Haftadan beri sancılarım çıkıyor düzenli ama minik minik hala gelen giden yok yani nolacağını bi tek Allah bilir bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır uzatHanımlar bugün kendimi biraz yordum sancım var. Nst de de çıktı. Dr bir hafta yat istirahat et dedi. Doğum sancısına da dönüşebilir dedi.36+3 çok erken daha. İstirahat la geçer mi var mı aranızda yaşayan
Benim büyük sancılar. Napicam bilmiyorumBenim nerdeyse 30. Haftadan beri sancılarım çıkıyor düzenli ama minik minik hala gelen giden yok yani nolacağını bi tek Allah bilir bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır uzat