- 18 Temmuz 2022
- 3.923
- 6.663
Kızlar merhaba,
Dün akşam 7.30 gibi suyum geldi akşam 22.30 gibi sezeryana girdim. 37+4 te doğum yaptım.
3500 kilo nurtopu gibi bir kızım oldu. Normalde 2 ocakta planlı sezeryanım vardı ama suyum gelince erkene çekildi. Şu an biraz ağrılarım var ama genel olarak doğum güzel geçti. İnşallah hepiniz sağsalim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Yaa kızlar ne mutlu size kavuşmuşsunuz yavrularınıza Sağlıkla büyüsünler inşallah gözünüz aydınMerhaba kızlar ben doğurdum 37+2 3200 49 cm. Allaha şükür sağlıklı. Emiyor ama henüz doyuracak kadar süt gelmiyor. 20 cc mama verdiler şırıngayla. 3 saat uyur dediler uyuyor şuan. Benim dikişlerim acıyor çok terledim leş gibi hissediyorum ama maneviyat olarak pamuk gibi hissediyorum. Büyük oğlum anne seni istiyorum dedi bensiz uyumadığı için kalbime ok saplandı ama o da aşmalı artık 6 yaşında diyorum bir uçtan. Çok anlatacak şeyim var bugün benim için 1 ay gibiydi yine tecrübelerimi yazarım size hepiniz sağolun duygularımızı paylaştığımız için mutluyum. Doğum yapmayanlar hiç korkmayın endişelenmeyin su akıp yolunu buluyor Burdan sonrası için ben de endişeliyim tabi ama allaha teslim oldum