2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264
İşte insan annesinden düşünce incelik beklemeyip kimden bekleyecek bende o kısma takılıp duygusallasiyorum kardeşimle takiliolar tintin gezme oldu mu evde durmazlar şu işim var deyim kolay gelsin derler seninde benden farkın yokmuş cnm bide 2 çocuk evet yaş farkına var aramzda perde astım gobegimle cama asılıp cam sildim aman dikkatli ol başka lafları yok bide dioki annem sanki sonra hiç temzlk yapmicakmis gibi dio bebekle nasıl yapacaksın soğuk kış günü demek yok ztn evimde kalicam yakinlk değer görmediğin ana evinde bı bile kalmam hep ben gidicem kalicam cunki yılda 1 kere kapımı anca çalar daha ne diim aman kackere haykırdım anlayan yok en iisi beklememek dediğin gibi
 
Selam ocak anneleri. Güzel doğumlarınız olsun. Şubattan geliyorum. Huzursuz bacak sendromu sebebiyle uyuyamayınca anne bu ne kıvamında sorularla geldim.
1.Bebek kanala girmeden açılma olur mu ? 2.Bebek kanala vaktinden önce girdi diyelim giriş o giriş doğum başlayacak mı oluyor?
3.Bu süreç ne kadar oluyor?
 
Ah ah! Ne çekiyorum o sactan. Engel olunca da küsüyor. Üxülüyor. Kaç yıl daha gidecek bilemiyorum. 3 yaş civarı psikoloğa gitmiştim. Saçına tülbent bagla demisti uyurken. Yapamadım onu da surekli.
 
Kızlar okuyamıyorum hakkınızı helal edin
Cumartesi akşam 11 de doğum oldu sezeryan
Pazar akşam 5 e kadar gelen süt bı anda kesildi bir kere mama takviyesi verildi, büyüğe çıkamadım ve aşırı gaz sancım varr lavman hiç bı işe yaramadi ikinciyi de vermiyolar falan dikis sancısı basit kaldı bu sancinjn yanında çocuğumla ilgilenemiyorum ne yapmam lazım tecrübeli anneler yardım ne olur bugün çıkışım yapılacak büyük ihtimal
 
Aynen ben de çoğu şeyi burdan kızlardan öğreniyorum. Hatta eşim dün diyor ki maşallah bebeğin her taramasını yaptırdın oğlumda çok bir şeye gerek yoktu yurtdışındaydık o zaman. Hatta nift testini senin söylediğin yerde yaptırmıştım. Geçen hastanede iken bir kadın geldi 4. doğumu ve hiçbir şey almamış çocuğa bezi bile hastaneye gelirken aldım diyor biz yine iyiyiz be
 
Çok geçmiş olsun canım.Bir an önce atlatırsın inşallah. Ballı limonlu ılık su iç.Bol sıvı tüket.Benim de kızım grip oldu. Bana da bulaşır büyük ihtimal.
Çok teşekkür ederim. Evet sadece ballı limonlu çay içiyorum. Bir umut geçmiştir diye uyandım bugün daha beterim boğazım da fena. Allah'tan bugün enfeksiyon bölümüne randevum var ona danışırım hem enfeksiyon değerlerime baktırıyorum her ay. Sen de önlemini al dikkat et. Hamile hamile hiç çekilmiyor valla. O kadar vitamin alıyoruz yine de hasta oluyoruz anlamadım.
 
Hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun. Sana ilaç falan da mı vermediler? Kardeşime tuvalete çıkamadığı için günde 3 kere dupfalac vermişlerdi. Şırıngayla getirip zorla içiriyorlardı kabızlık için. Gaz için bence sadece yürümek iyi gelir sezeryan olmadım ama farklı amrliyatlar oldum gazdan patlıyordum nerdeyse. Sürekli yürüttüler yürüdükçe çıktı.Allah yardımcın olsun. Çok stres yapma geçecek.
 
Canım geçmiş olsun, sağlıkla büyüt bebeğini, o gaz sancısının nasıl bişey olduğunu biliyorum. Ama emin ol gecicek, gaz geldiginde yanında kim var kim yok dusunme çıkarmaya calis. Hatta ziyaretçi kabul etme bı sure. Meyve suyuna katılan siyah toz halinde bı içecek vermişlerdi bana onun sayesinde çıkmıştım tuvalete.
 
Saçımı bi kere tuttu bezini alırken ondan beri hep arkada toplu bırakıyorum ama seninki gibi olanı da ilk defa duydum bacım
Aynısı benimki de hep yüzündeydi ultrasondaki fotoğraflarda hep el var yüzünde kocam da elini yüzüne atıp uyur babasına çekmiş deriz. Şimdi de elini yüzüne götürüp uyumak istiyor
Allahım konuşulan konuların güzelliğine bak ya şükür bu günlerimize nerelerden geldik
 
gecmiş olsun canim. Gözünüz aydin. Allah anneli babali büyütsün
 
İnsan her şeyi kendi yapa yapa yardım isteme gibi bir seceneği olduğunun bile farkına varmıyor. Etraftakiler de buna alışiyor tabi. O yapar nasılsa diyorlar.
 
Herhalde diyorum kendi hamileliklerinde normal temizlik iş güc devam ettikleri için bizim yaptığımız işler gözlerine çok gorünmüyor. Ama zaman o zaman değil. Şimdiki hamilelikler de eskisi gibi değil malesef. Şurda kaç ay sanki. Gönül almak, hoş tutmak varken.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…