Selam güzel kızlar
Cumadan beri girip de düzgünce okuyamadım ama son sayfalardan gördüğüm kadarıyla doğuran olmamış
Bugün kontrolüm vardı, 35+0 her şey yolunda şu an için :) 2.500 kg 44 cm yaklaşık, kızım da 39 da 3 kilo doğmuştu o yüzden fazla beklentim yok zaten
idrar kültürü verdim biraz yanma oldu bu ara çünkü, enfeksiyon varsa ve tedavi etmezsek bebeğe geçer dedi doktor.
Nst de doğumhane sorumlusu ebeyle tanıştım sohbet ettik baya, mama emzik biberon pompa istemiyoruz hastaneye dedi, gerekirse burada halledilcek dedi. İlk doğumum da bu hastanedeydi ama hiç bu bilgilerim yoktu. Siz de arada kalıyosanız sorabilirsiniz hastanenize :)
Ben dependden çok memnundum ilk gebeliğimde ama tavsiye etmedi, büyük mesane pedi lohusa pedi al pamuklu iç çamaşırınla kullan dedi, normal doğumda iyi kötü dikiş olacağı için, daha çabuk iyileşir dedi.
Bu arada ben de ishal oldum geçen hafta ilk defa,1-2 gün. Tüm vitaminleri demiri yani tüm takviyeleri kes dedi doktor ishal olduğunda. Haşlanmış patates yağsız pilav makarnadan devam et dedi tekrarlarsa.