2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264
Size de geçmiş olsun canım. Çok zor önce oğlum sonra da ben (( meyve yiyorum ben de limonlu balli çay.
Çok gecmiş olsun. Burun akıntısı varsa odaya karanfilli soğan birakın diyorlardi. Geçen çocukların odasına koydum gece. Sabah ıyy bu soganı kim koymuş buraya dediler. İşe yaradı mı bilmiyorum ama hiç de kötü kokmuyordu. Karanfil kokuyordu.
 
Ben de doğumdan sonra 3 gün kalacağım benimki de 60 lı. 20 tane koymayı düşünüyorum ve lazım olursa eşime aldıracağım. Senin evin biraz uzakta ama 25 tane yeter bence. Çünkü bir gün hastanede kalanlar 10-15 tane alıyorlar.
 
Teşekkür ederim ay bunu yapayım bugün. Belki işe yarar.
 
Ben de paketin yarısını koyayım bari 30 adet. Kalanı da arabada birakirim
 
Çok geçmiş olsun ama gitmemeniz daha iyi değil mi bolca dinlenmeniz gerekiyor bende gribim ama bebeğimin hareketlerine bile yansıdı bu durum dinlendiğim halde.
Teşekkür ederim Bir aydır hazırlanıyorlar bir de doğumdan önce hepsi beni görmek istiyoruz dediler. Bakalım yarın akşama biraz toparlarsam bir saatliğine uğrarım. Olmazsa da yapacak bir şey yok. Dinlenmeme bakacağım. Kaç gündür gribin devam ediyor? Size de geçmiş olsun.
 
Bence paketi şimdi açma sezeryanla doğum yapacaksın ya günün belli zaten bir gün önce paketi açıp koy. Daha zaman var baya.
Valizi hazırlayıp arabaya koymayı düşünüyorum, kontrole filan gittiğimde yanımızda olsun, doktor yatış veriyorum dese gelip valiz almak tekrar hastaneye dönmek trafikte 4 saati bulur. O yüzden hazır edeyim arabaya koyayım kafam rahat etsin istiyorum canım. Hurçlar almıştım onların içine koyucam zaten bezleri de.
 
Dört gündür ama bugün azaldı çok şükür ateşim çıkmamıştı burun akıntısı, halsizlikle geçip gidiyor işte. Siz de inşallah toparlarsınız bir an önce
 
Saymadım ama çok abartmadım fermuarlı küçük organizeler almıştım birinin içine pişik kremi alt açma örtüsü ve elime geldiği kadar bez koydum. Zaten hastanede bezden çok birşey yok, küvezde bile hastane kendi bezlerini kendisi kullanıyor benden istememişlerdi oğlumda. Zaten bir ilk kakası için kirleniyor onun dışında çok birşey yapmıyorlar abartmana gerek yok 10-15 yeterli gelir bence.
 
Güzel menü hazırlanmışlarsa git şu sıra canım gün menüsü çekiyor doğurmadan biri yapıp ağırlasaydı beni fena olmazdı mesela
Doğumdan önce kafa dağıtmış olursun, toparlarsan gitmelisin iyi gelir bence sanada
 
Benim gittiğim hastanenin uygulaması biraz farklı, ameliyat onlugune kadar biz alıyoruz, yatağa serilecek hasta bezi filan. Ameliyathanede serilecek kullan at örtüler. Bebekle ilgili şeyleri de biz alıyoruz, hastane temel saglik ürünlerini karşılıyor ama onun haricinde özel kullanim malzemeleri bize ait oluyor.
 
Aman dikkat et o gün menüleri çok akıl celdirici oluyor, aylarca sabrettim kendimi tuttum, yerli malı haftasında beynimin kapatma düğmesine bastım ne gorduysem yedim, o gün odemdem parmaklarim morardı
 
Kızlar ya burdaki konusmalardan etkilendim sürekli ayaklarıma ve burnuma bakıyorum şişmiş mi diye. Bugün sanki burnum büyümüş gibi geldi. Eski haline döner mi bu?
Canım 20 gün oldu benim ödemlerim şişliklerim gitti elim ayağım eski haline döndü 8 kilo gitmiş bence hepsi ödem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…