- 17 Temmuz 2021
- 6.732
- 21.858
Ay ben gebeligi daha ogrenmeden kasiniyordumKendini belli ediyor canım çatlak oluşmadan önce, böyle tatlı tatlı kaşınıyoranlarsın yani. Çok zam geliyor 12. Haftadan sonra almak lazım ben oğlumda 80 e aldığım krem şimdi takdir edersin ki uçtu fiyatı 5 sene oldu
Gebelik boyunca gidiyor canım bir tane alsak yeter. hızlı kilo alıp veriyorsan o nedenle oluşuyordur çatlak, şimdiden alıp kullanmaya başlayabilirsinAy ben gebeligi daha ogrenmeden kasiniyordum
Hala kasiniyor bacaklarim falan
Ne merakliymis vucudum catlamaya yav
400 tlmis kac sene gidiyor bu
Canm benim arazi buyukGebelik boyunca gidiyor canım bir tane alsak yeter. hızlı kilo alıp veriyorsan o nedenle oluşuyordur çatlak, şimdiden alıp kullanmaya başlayabilirsin
Rica ederimCanm benim arazi buyuksur sur anca
Bana 3 4 tane lazim sanirsam
Ilk firsatta alayim sagolasin
Bebegin esyalarinin yaninda sakiz parasi kalirRica ederimbenim de aklımda o kremi almak. Bi de iyi bir güneş kremi almak istiyorum. Gebelikte yüzünde kalıcı leke çıkanlar olabiliyor. Tedbiri alalım da takdiri ilahi artık. İkisi zaten 1 lira tutar bebeğin masrafları başlamadan çıksın aradan ne yapalım
bilmiyorum beni de tedirgin etti haftaya kendi doktoruma gideceğim yine bu sefer devlete gitmiştim ama içimi huzursuz etti bayaCanim cinsiyet konusunda fikrim yok ama 9 haftalik bebegi nasil 6 haftalik gordu gec dollenme mi oldu
Devletin cihazlari daha eski malesef ve insanin ici rahat etmiyorbilmiyorum beni de tedirgin etti haftaya kendi doktoruma gideceğim yine bu sefer devlete gitmiştim ama içimi huzursuz etti baya
Ay evet o çatlağı olmayangillerde benim.Hey maşallah
Derisi cabuk toparlayangillerdensin o zaman
Bende catlagi olmayanlara cok ozeniyorum ya
Bi doktor var comelir pozisyonda dogum yaptiriyor onu izleyince icim bi tuhaf oldu ama boyle ağa gibi konusup son anda pısıp sezeryanla dogurdum diye yazabilirim buraya
Benim ikinci hamilelikte hiç bulanmadı ilkinde çok bulandı ikisi de sağlıklı doğdu bulantıyla ilgisi yokBu ne şimdi ? Senin miden bulanmadı düşük oldu dıye benımde bulanmayınca düşük mü olacak ! Stres yapılmaması gereken donemımde şu gereksiz yorumunuzla beni strese sokup bebeğimin düşüğüne sebep olursanız sorumlusu kim ! Sırf yorum yapmak ıcın yorum yapan gereksiz insanlar cidden doktordan daha iyi bildiğini sanıyorlar ya pess !
Ahahaha aycicek yagi iyiydiAy evet o çatlağı olmayangillerde benim.
Ben ilk hamileliğimde lierac kullandım çok düzenli. 2. sinde bebe yağı.
3. de ayçiçek yağı kullanacağım herhalde
Sezeryan iyidir. bana güvenin.
Merhaba naptınız acabaKizlar doktordan geliyorum ilk 5+1 iken gitmistim kese gozukmustu ultrasonda 5+4 ile uyumlu demişti doktor. Bi hafta sonra kontrol için çağırdı 6+1 iz bugün gittim kese boyu geçen hafta 8.5mm iken bu hafta 14mm olmuş ama bebek gözükmedi gene. 1 hafta 10 gün sonra tekrar çağırdı bu seferde kalp atışı duyulmazsa vajinal ultrason ondada çıkmazsa renkli ultrason isteyebilirim dedi. 8 haftaya kadar duyulmaması normal biliyorum ama kafama takılan bugünkü ultrason kağıdında 5+1 yazıyor geçen haftakinde 5+4 sonradan farkettim doktora soramadım. Kese 8 m iken 14 mm olmus ama haftası niye geri gitmiş onu anlayamadim
Bende de böyle oluyor yemek hazırlarken aşırı midem bulanıyor yemem yiyemem diyorum ama gayet de güzel yiyorumMide bulantim da sabahlari mide eksimesi gibi oluyor sonra kahvalti yapmam gerektigini dusunuyorum o an midem bulanmaya basliyor
Hazirlarken midem agzimda oluyor sonra keyifle yiyorum yedikten yarim saat sonra midem bulaniyornasil is anlamadim bi durusu yok
Siz bizi o enginn muhteşemmm bilgilerinizle gererken biz seni şikayet etmiyoruz sen beni şikayet ediyorsun aşk olsun . “Gereksiz insanlar” dedim üstüne alınıyorsan bilemicemişte boyle sonradan gelen yüzüne bır aydır burada olan kısılerın ortamı huzuru bozuluyor üstüne alınan alınsın lütfen diğer arkadaşlarıma asla lafım yok
Hepsine degerBende de böyle oluyor yemek hazırlarken aşırı midem bulanıyor yemem yiyemem diyorum ama gayet de güzel yiyorumyedikten sonra bulantı yaşamadım ama iki gündür sabahları öğürmekten ciğerim çıkacak annelik fedakarlığı daha ilk haftalardan başladı sanırım
Bnde Acıbadem gebelik doğum paketi sordum bugün 60 bin ile 80 bin arası değişiyor dedi şok oldum bu nasıl bi fiyattır yazık günah. Sizin dediğiniz hastanelerin normal doğum ücreti ne kadarmış bilginiz var mıBenim bu 3. hamileliğim. Diğer iki çocuğumu central hospital de yaptım.
Fatma Nur hanım çok naif çok sakin sizi çok güvende hissettiriyor.
Fiyat olarak muayene 585 zorunlu sezeryan 15.000 fiyatlar temmuzda artacakmış.
Bu hastanenin ameliyatanesi çok temiz ve bir kere kullanılan malzeme ikinci kez kullanılmıyormuş. Bir dr beni buraya yönlendirmişti. 12 haziranda randevum var.
Medipol çamlıca zeynep hanımı çok methettiler. Bende instagramdan inceledim. ineternetten araştırdım. hiç olumsuz bir duruma rastlamadım. Doğum yapan bir kaç kişiden raferans aldım.
Muayenesi 490 tl , Zorunlu sezeryan :8500 tl
Fiyatları çok uygun geldi diğer yerlere göre tanışmak için 7 haziran a randevu aldım. Güven duyup kendimi iyi hissedersem fiyatların uyguluğu sebebi ile doğumu burada yaparım.
Diğer araştırdıklarım;
Hisar Hospital: 56000 tl Çok uçuk gereksiz bir rakam
medikalpark göztepe 35000
avicenna bakkalköy: 12000
erdemçakmak 7500 hiç iyi yorumlar yok kesinlikle tavziye etmem
medicana ataşehir : 25000
Benim araştırdıklarım bunlar sende de varsa bilgi alışverişi yapmak iyi olur.
Benim annemin de zor geçermiş hamileliği ve hep aş ermişHepsine deger
Henuz sadece bulaniyor
Dun aksam yemek yedik bulasiklari hemen halletmedim
1 saat sonra mutfaga girdigimde midem agzima geldi ilk defa ögürdüm
Kusmaktan korkuyorum ya
Annem bana hamileyken 9 ay midesi bulanmis
Sadece arada balik yiyormus ama tek iyi gelen sey yogurtlu makarnaymis
Ben tam bi makarna asigiyim
Benimki zorunlu sezeryan olacağı için, diğerlerini not almadım tabi ama bu fiyatlardan 2000-3000 daha düşük oluyor. Evet bazı hastaneler uçuk fiyatlar veriyorlar. Sanırdın çocuğu 2 yaşına getirip altın tepside verecekler.Bnde Acıbadem gebelik doğum paketi sordum bugün 60 bin ile 80 bin arası değişiyor dedi şok oldum bu nasıl bi fiyattır yazık günah. Sizin dediğiniz hastanelerin normal doğum ücreti ne kadarmış bilginiz var mı
Benim annem hep erik yemiş bana hamileykenBenim annemin de zor geçermiş hamileliği ve hep aş ermişşimdi et aşerecek zaman da değil mecbur makarna pilav yiyecez
Benim karma özel sağlık sigortam var normalde doğumu karşılıyor ama doğum ocağa denk geliyor bu kadar bahtsızlık olmaz aralıkta sözleşme bitiyorBenimki zorunlu sezeryan olacağı için, diğerlerini not almadım tabi ama bu fiyatlardan 2000-3000 daha düşük oluyor. Evet bazı hastaneler uçuk fiyatlar veriyorlar. Sanırdın çocuğu 2 yaşına getirip altın tepside verecekler.