Benim bu 3. hamileliğim. Diğer iki çocuğumu central hospital de yaptım.
Fatma Nur hanım çok naif çok sakin sizi çok güvende hissettiriyor.
Fiyat olarak muayene 585 zorunlu sezeryan 15.000 fiyatlar temmuzda artacakmış.
Bu hastanenin ameliyatanesi çok temiz ve bir kere kullanılan malzeme ikinci kez kullanılmıyormuş. Bir dr beni buraya yönlendirmişti. 12 haziranda randevum var.
Medipol çamlıca zeynep hanımı çok methettiler. Bende instagramdan inceledim. ineternetten araştırdım. hiç olumsuz bir duruma rastlamadım. Doğum yapan bir kaç kişiden raferans aldım.
Muayenesi 490 tl , Zorunlu sezeryan :8500 tl
Fiyatları çok uygun geldi diğer yerlere göre tanışmak için 7 haziran a randevu aldım. Güven duyup kendimi iyi hissedersem fiyatların uyguluğu sebebi ile doğumu burada yaparım.
Diğer araştırdıklarım;
Hisar Hospital: 56000 tl Çok uçuk gereksiz bir rakam
medikalpark göztepe 35000
avicenna bakkalköy: 12000
erdemçakmak 7500 hiç iyi yorumlar yok kesinlikle tavziye etmem
medicana ataşehir : 25000
Benim araştırdıklarım bunlar sende de varsa bilgi alışverişi yapmak iyi olur.
Ya süpersin çok çok teşekkür ederim. Sende 2 tane olumlu tecrübe varsa zaten süper ben ilk iş Central Hospital'e giderim o zaman. Vajinal doğum mu yaptın? Benim tüm arkadaşlarım sezeryan oluyor neredeyse son 5 yıldır. Doktorlar vajinal doğum ile saatlerce uğraşmak istemiyormuş; doktor desteklemeli falan diyorlar. Ondan soruyorum. Ben de bendeki bilgileri yazıyorum:
Hisar Intercontinental- Vajinal doğum 27 Bin TL, Sezeryan 30 Bin TL dedi. 2 bin TL de eipdural farkı oluyormuş. 50 küsür binlik fiyat gözün aydın paketi onun içinde muayene falan da var.
Acıbadem Maslak - Vajinal doğum 32 Bin TL, Sezeryan 42 Bin TL.
Afiyet Hastanesi - Vajinal doğum 4.850 TL, Sezeryan 5.700 TL. Buradaki fiyatlar çok iyi diye burayı düşündüm ama olumsuz yorum da var. Doktor araştırmasını tam bitiremedim.
Erdem Hastanesi, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, Medicalpark, Medicana bunların hepsini yorumları okuduktan sonra eledim.
Ek olarak geçen yıl Eylül'de doktorunu dışarıdan Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne götüren arkadaşım oldu doğum için. Sezeryana 8 Bin TL ödediğini biliyorum.