- 7 Temmuz 2018
- 1.483
- 2.049
Genelde 6. Haftalarda görünüyor en kötü diye biliyorum ana bazen bazılarının uzun sürebiliyor bakalım nasip rabbim yoluna koyar Allah’ın izniyle duasını ettiyse bizi bulacağı günü rabbim tayin etmiştirOlur ınsallah bebek ne zaman gorulmelı onu bıle bilmiyorum
Bence hiç korkma erken anne olmak çok dha güzel. Ben isteyince hemen olacak sandım 28 yaşında düşünmeye başladım yeni oldu. 31 de doğurmuş olcam ve bana geç geliyor. 2.çocuk da düşünmüyorum Allah kısmet ederse bir çocuğumu güzellikler içinde yaşatmak istiyorum25 yaş bi ben varım , çocuğu erken mi yaptım acaba duygusuna yeniden kapıldım ve haklıyım benceaşırı stresliyim çok korkuyorum
ben dün gördüm (hatta ben neredeyse görmedim :)), duymadik ama bu evrelerde yasadigim yerde doktorlar sesi acmiyor.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın bizlerin de anne olmak isteyen herkesindebenim sat 5 Temmuz kızlar keseyi 5+3 te gördük çok şükür 1 Eylül de kalp atışı için gideceğim çokta heyecanlıyım sizler kalp atışlarını ne zaman duydunuz ?
Yaş 31 sat:08.07 kese : 5+2
Birinin el atmasına sevindim hayırlı olsun canımKızlar listeye başlıyoruz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim sonumuz hayrolsun:)))
Yaa çok güzel sağlıkla gelsin, evde bir abla hem de 9 yaşında büyük şansYaşım 41
Sat 1 temmuz
Kese 5+2
Kalp 6+5
9 yasimda kızım var grubun en yaşlısı benim sanırım:) dogal yolla hamile kaldim
ben de 26 yaşındayım daha 5 aylık evliyim daha önce evlenseydim daha önce isterdim bebek valla25 yaş bi ben varım , çocuğu erken mi yaptım acaba duygusuna yeniden kapıldım ve haklıyım benceaşırı stresliyim çok korkuyorum
ara ara adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor benim de canım, göğüslerim 3-4 gün önce daha şiş ve hassastı o da azalmaya başladı. ben adet olmayacağımı düşünüyorum çünkü ruh halim hiç dengesiz değil sen de iyi düşün iyi olsun. erken öğrenmenin dezavantajı da bu stres işteKızlar kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti gelip giden var mı ? Bir de midem bulanıyordu hafif hafif iki gündür o da yok bir sorun yoktur değil midaha dün doktora gittik kese büyümüş dedi ama bebek yok henüz ondan bazen telaş yapmıyorum sanırjm .
Benim de böyle. Dün doktoruma sordum, gelip gidiyor diye, normal dedi. Ben de kafaya takmamaya çalışıyorum o yüzden ama telaşını çok iyi anlıyorum.Kızlar kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti gelip giden var mı ? Bir de midem bulanıyordu hafif hafif iki gündür o da yok bir sorun yoktur değil midaha dün doktora gittik kese büyümüş dedi ama bebek yok henüz ondan bazen telaş yapmıyorum sanırjm .
Canım az önce çıktım doktordan kalbi atıyo miniğiminmerayy doktora gidince bize haber verir misin canım benimde iki üç gündür lekelenmem var bende perşembe gidicem
Canım yaş 30. Sat 4 Temmuz. 6+4 uyumlu şu an. Herkese sağlıklı hayırlı bi hamilelik dönemi diliyorum. Her birimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı.Merhabalar güzel Nisan anneleri
Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
İSİM
Yaş SAT KESE Kalp Atışı
Cinsiyet. Hali 33 15 Temmuz 5+1 ? ? @mmervee_ 28 8Temmuz 4+4 6+1 ? Karusel 29 18 Temmuz ? ? ? I ihlamurunkokusu 25 11 Temmuz 5+2 ? ? @strudel 36 19 Temmuz ? @difembahyaa 28 3 Temmuz 6+5 6+5 ? @Eksi_Elma 34 6 Temmuz ? ? ? @Ranaz 30 5 Temmuz ? ? @Beetul12 30 28 Haziran 4+5 6+2 @kayaaaaaddd 30 25 Haziran 4+5 @tospalak 28 26 Haziran 5+0 7+3 @AyrisYigitbas 30 21 Haziran 8+0 Meine Sterne 36 8 Temmuz 6+0 6+0 madamseker 31 8 Temmuz 5+2 @mimoza2015 41 1 Temmuz 5+2 6+5 M muggle1 28 7 Temmuz M mansure97 26 23 Temmuz
Reglden önce yumurtlama olmuş olabilir miKızlar merhaba bir şey danışıcam size benim sat 6 temmuzdu. Sonra gebe oldugumu öğrendim. Dün benim hesabıma göre 6+4'tüm doktora gittim ultrasonda keseyi vs gördük ama doktor 7.2mm bebek ancak 4 haftalık şu an dedi. Yani 2.5 hafta daha küçük olduğunu söyledi. Ya sat tarihini yanlış hatırlıyorsun ya da geç döllenme dedi. Sat tarihimden eminim. Geç döllenme kısmı kafamı karıştırdı. Ben geç dollenmeyi 2 3 gün sanırdım 2.5 hafta geç döllenme olur mu?
ben de 26 yaşındayım daha 5 aylık evliyim daha önce evlenseydim daha önce isterdim bebek valla
erken anne olmak bence güzel bir şey vücudun daha kolay toparlar hiç korkma, hem daha ilk bebeğimiz olacak ikinciyi de çıtırken doğuralım dimi :)))