2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Olur ınsallah bebek ne zaman gorulmelı onu bıle bilmiyorum
Genelde 6. Haftalarda görünüyor en kötü diye biliyorum ana bazen bazılarının uzun sürebiliyor bakalım nasip rabbim yoluna koyar Allah’ın izniyle duasını ettiyse bizi bulacağı günü rabbim tayin etmiştir 🙏🏻☺️

25 yaş bi ben varım , çocuğu erken mi yaptım acaba duygusuna yeniden kapıldım ve haklıyım bence 🥲 aşırı stresliyim çok korkuyorum
Bence hiç korkma erken anne olmak çok dha güzel. Ben isteyince hemen olacak sandım 28 yaşında düşünmeye başladım yeni oldu. 31 de doğurmuş olcam ve bana geç geliyor. 2.çocuk da düşünmüyorum Allah kısmet ederse bir çocuğumu güzellikler içinde yaşatmak istiyorum 🙏

Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın bizlerin de anne olmak isteyen herkesinde🧿❤️ benim sat 5 Temmuz kızlar keseyi 5+3 te gördük çok şükür 1 Eylül de kalp atışı için gideceğim çokta heyecanlıyım 🥰🥰 sizler kalp atışlarını ne zaman duydunuz ?

Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın bizlerin de anne olmak isteyen herkesinde🧿❤️ benim sat 5 Temmuz kızlar keseyi 5+3 te gördük çok şükür 1 Eylül de kalp atışı için gideceğim çokta heyecanlıyım 🥰🥰 sizler kalp atışlarını ne zaman duydunuz ?
ben dün gördüm (hatta ben neredeyse görmedim :)), duymadik ama bu evrelerde yasadigim yerde doktorlar sesi acmiyor.

Sata göre 6+2 olmaliydim ama ultrasonda 6+0 göründü. Bir dahaki randevum 19 Eylülde, simdi o kadar nasil bekleyecegim diyorum. Ben de hep heyecanliyim, biraz da korkuluyum.

Kızlar listeye başlıyoruz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim sonumuz hayrolsun:)))
Birinin el atmasına sevindim hayırlı olsun canım 😃 yaş : 28 sat : 07.07 henüz keseye veya kalbe baktırmadım cuma günü randevum

Hali Hali merhaba benim sat 23 Temmuz bat 23 Ağustos, 20 Ağustos'ta kaset testte pozitifi gördüm kan tahlilini yurtdışında olduğum için 4 Eylül'de vereceğim. Tabloya ekler misiniz beni de yaş 26

25 yaş bi ben varım , çocuğu erken mi yaptım acaba duygusuna yeniden kapıldım ve haklıyım bence 🥲 aşırı stresliyim çok korkuyorum
ben de 26 yaşındayım daha 5 aylık evliyim daha önce evlenseydim daha önce isterdim bebek valla
erken anne olmak bence güzel bir şey vücudun daha kolay toparlar hiç korkma, hem daha ilk bebeğimiz olacak ikinciyi de çıtırken doğuralım dimi :)))

Kızlar kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti gelip giden var mı ? Bir de midem bulanıyordu hafif hafif iki gündür o da yok bir sorun yoktur değil mi 😞 daha dün doktora gittik kese büyümüş dedi ama bebek yok henüz ondan bazen telaş yapmıyorum sanırjm .

Kızlar kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti gelip giden var mı ? Bir de midem bulanıyordu hafif hafif iki gündür o da yok bir sorun yoktur değil mi 😞 daha dün doktora gittik kese büyümüş dedi ama bebek yok henüz ondan bazen telaş yapmıyorum sanırjm .
ara ara adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor benim de canım, göğüslerim 3-4 gün önce daha şiş ve hassastı o da azalmaya başladı. ben adet olmayacağımı düşünüyorum çünkü ruh halim hiç dengesiz değil sen de iyi düşün iyi olsun. erken öğrenmenin dezavantajı da bu stres işte :KK16:

Benim de böyle. Dün doktoruma sordum, gelip gidiyor diye, normal dedi. Ben de kafaya takmamaya çalışıyorum o yüzden ama telaşını çok iyi anlıyorum.

merayy doktora gidince bize haber verir misin canım benimde iki üç gündür lekelenmem var bende perşembe gidicem
Canım az önce çıktım doktordan kalbi atıyo miniğimin 🥹 dinletmedi ama ilk haftalarda çok önermiyorum dedi ama gösterdi 6+4 uyumlu 3 gün geç döllenme olmuş muhtemelen 7+0 sata göre. 7.1 mm. Şu an için her şey yolunda. Kahverengi lekelenme benim 4-5 gün sürmüştü sonra geçti. Yerleşme kanaması olabilir canım seninki. Kahverengi olmasının sebebi içerde beklemiş kan. Önemli olan kırmızı olmasın. Öyle yani. 11-14 haftalarda ikili test için randevu alırsın dedi. Hala emziriyorum bu hafta bırakıcam emzirmeyi. Zaten çok canım yanıyo emzirirken meme uçlarım ilk zamanlardaki gibi acıyo artık.

Merhabalar güzel Nisan anneleri💕

Zamanla burayı doldururuz inşallah şimdilik tabloyu biraz dolduralım lütfen beni etiketleyip bilgilerinizi yazınız

Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah😍

İSİM
🤰🏻🤰
YaşSATKESEKalp Atışı
💓
Cinsiyet. 👼🏻
Hali Hali 3315 Temmuz5+1??
@mmervee_288Temmuz4+46+1?
Karusel Karusel 2918 Temmuz???
I ihlamurunkokusu 2511 Temmuz5+2??
@strudel3619 Temmuz?
@difembahyaa283 Temmuz6+56+5?
@Eksi_Elma346 Temmuz???
@Ranaz305 Temmuz??
@Beetul123028 Haziran4+56+2
@kayaaaaaddd3025 Haziran4+5
@tospalak2826 Haziran5+07+3
@AyrisYigitbas3021 Haziran8+0
Meine Sterne Meine Sterne 368 Temmuz6+06+0
madamseker madamseker 318 Temmuz5+2
@mimoza2015411 Temmuz5+26+5
M muggle1 287 Temmuz
M mansure97 2623 Temmuz
Canım yaş 30. Sat 4 Temmuz. 6+4 uyumlu şu an. Herkese sağlıklı hayırlı bi hamilelik dönemi diliyorum. Her birimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı. 🌺

Kızlar merhaba bir şey danışıcam size benim sat 6 temmuzdu. Sonra gebe oldugumu öğrendim. Dün benim hesabıma göre 6+4'tüm doktora gittim ultrasonda keseyi vs gördük ama doktor 7.2mm bebek ancak 4 haftalık şu an dedi. Yani 2.5 hafta daha küçük olduğunu söyledi. Ya sat tarihini yanlış hatırlıyorsun ya da geç döllenme dedi. Sat tarihimden eminim. Geç döllenme kısmı kafamı karıştırdı. Ben geç dollenmeyi 2 3 gün sanırdım 2.5 hafta geç döllenme olur mu?

Kızlar merhaba bir şey danışıcam size benim sat 6 temmuzdu. Sonra gebe oldugumu öğrendim. Dün benim hesabıma göre 6+4'tüm doktora gittim ultrasonda keseyi vs gördük ama doktor 7.2mm bebek ancak 4 haftalık şu an dedi. Yani 2.5 hafta daha küçük olduğunu söyledi. Ya sat tarihini yanlış hatırlıyorsun ya da geç döllenme dedi. Sat tarihimden eminim. Geç döllenme kısmı kafamı karıştırdı. Ben geç dollenmeyi 2 3 gün sanırdım 2.5 hafta geç döllenme olur mu?
Reglden önce yumurtlama olmuş olabilir mi

ben de 26 yaşındayım daha 5 aylık evliyim daha önce evlenseydim daha önce isterdim bebek valla
erken anne olmak bence güzel bir şey vücudun daha kolay toparlar hiç korkma, hem daha ilk bebeğimiz olacak ikinciyi de çıtırken doğuralım dimi :)))
😅💗 ilki Bi doğsun da 🥰

X