2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah ne güzel herles kalp atışı duymuş bende 6+2 yim şu an bugün doktora gittim ama kalp atışını duyamadık normal mi sice
doktor ters giden bir durumdan bahsetti mi? 6. - 7. hafta da duyuluyor kalp atışı şahsi fikrim olumsuz bir durum yok ise 7. haftada duyarsınız

doktor ters giden bir durumdan bahsetti mi? 6. - 7. hafta da duyuluyor kalp atışı şahsi fikrim olumsuz bir durum yok ise 7. haftada duyarsınız
6+2 ise suan 7.haftada zaten. Gec dollenme olabilir belki.
Ben oğlumda keseyi 7.haftada gördüm. Kalp atisi 9. Hafta mi neydi.

merhaba kan testim de gebelik görünüyormuş 2 hafta sonra dr gidicem ama izmirde kime gidilir hiç bilmiyorum. tavsiyesi olan var mı ?

Bende de 6. Haftanın başında başladı ara ara oluyor yine kokulara çok hassasım.az ve sık ye aç kalmamaya çalış daha kötü bulantı oluyor çünkü tuzlu çubuk leblebi kefir yoğurt bastırıyor biraz

Merhaba kızlar ben bugün doktora gittim kese var bebek var kalp atışı yoktu. Doktor haftaya yine gel dedi. Devlet hastanesinde ultrasonların kalitesi nedir bilmiyorum ama bana eski geldi. Haftaya özel hastaneye mi gitsem bilmiyorum. 6+5 im ama ultrasonda 6+3 çıktı

Az önce leblebiyi denedim iyi geldi gerçekten, teşekkürler, bir de soğuk su iyi geliyor bana bunu keşfettim

Benim önceki gebeligimde 8. Haftada gorebilmistim kalp atışını ve bebeği eğer sabredebilirsen haftaya git derim sana

Arkadaşlar, ben bugün 5+6dayim, dünden beri mide bulantim başladı. Sürekli midemde bir huzursuzluk oluyor sanki. Günde iki kere birden ama gerçekten birden lavoboya gidip çıkarma isteği duyuyorum ama sadece öğürüyorum. Siz nasıl yaşıyorsunuz?

Ayrıntı için kusura bakmayın artık

kız neden bakalım ya %90ımız böyle benimde bulantım sürekli var nadiren kusuyorum ama bulantım aslaaaa bitmiyor hep kusacak gibiyim

kız neden bakalım ya %90ımız böyle benimde bulantım sürekli var nadiren kusuyorum ama bulantım aslaaaa bitmiyor hep kusacak gibiyim
Evet aynen öyle, sürekli bulanti! Bu arada mide bulantisi hiç iştahsızlık yapmadı. Allah ne verdiyse yiyorum, tatlı, tuzlu, ekşi hiç ayrımcılık yapmıyorum çok çabuk da acıkıyorum.

Ben daha önce iki kez hamile kaldım, maalesef ikisini de kaybettim. Hiç böyle belirtilerim olmamıştı. İlk kez yasiyorum.

Pazartesi ilk doktor randevum var, kayiplarimdan dolayı resmen titrek vaziyette gideceğim doktora, insanın aklında sürekli kayiplari oluyor, onların gölgesi altında yaşıyor insan. Kimsenin başına böyle bir şey gelsin istemem, baş etmesi çok zor...

Hepimiz için sağlıklı ve mutlu hamilelikler diliyorum <3

Sizi çok iyi anlıyorum . Umarım içiniz rahat bir şekilde ve dünyanın en kolay gebeliklerinden birini yaşarsınız

Bulantı çok kötü gerçekten bende 6+2 üç dört gundur var ve çogu seyden tiksiniyorum bulantı olmadıgı zaman da agzımın ıcı zehir gıbı çamur gıbı pas gıbı asla duzelmıyo hıc bısı den tat alamıyorum o yüzden şu agzımda ki zehir tat gecse belkı bıraz yıcem ama şımdı sadece acı ve tuzlu şeyler

Ben de böyleyim çıkarmıyorum ama sürekli midem bulanıyor, midem de şişkinlik var gaz dolu sanki içi patlayacak gibi

Ben de böyleyim çıkarmıyorum ama sürekli midem bulanıyor, midem de şişkinlik var gaz dolu sanki içi patlayacak gibi
sanki hiç geçmeyecek bir daha hep böyle olacak gibi hissediyorum bide benim iştahımda yok hiçbir şey yiyemiyorum beslenmem yerlerde

Bulantısı olan herkese geçmiş olsun gerçekten, umarım çabuk geçer. Benim bulantım yok çok şükür ama karnımda hep şişlik var. Haftamı bilmesem karnım çıktı sanarım.

İştahım kesildi benim de, çoğu zaman bir şey yiyesim gelmiyor.

Şöyle sağlıkla 12 haftayı bitirsek de biraz içimiz rahatlasa. Günler geçmek bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…