2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım 5 ile 6. Hafta diyorlar ama ben kalp atışıyla birlikte görmek için 7. Hafta gitmeyi düşünüyorum sabredebilirsem 😁
Size de hayırlı olsun hayırlısı ile duyarız inşallah kalp atışlarını da Rabbim nasip etsin o günleri de🤲🏻☺️

Merhaba hanımlar yeni hamile olduğumu öğrendim çok zor hamile kaldım ilk gebeliğim Perşembe günü betam 165.72 geldi cumartesi günü 296 geldi yüzde 80 bir artış var biraz üzüldüm çokmu kötü

Merhaba hanımlar yeni hamile olduğumu öğrendim çok zor hamile kaldım ilk gebeliğim Perşembe günü betam 165.72 geldi cumartesi günü 296 geldi yüzde 80 bir artış var biraz üzüldüm çokmu kötü
Sağlıklı Bi gebelik için yüzde 60 70 civarı artış dıyolar inşallah Bi sıkıntı yoktur ıkı gun sonra aynı yerde Bı daha kan verin 2 kara yakın artıs olmuşsa yıne Bi daha gıtmezsınız

Sağlıklı Bi gebelik için yüzde 60 70 civarı artış dıyolar inşallah Bi sıkıntı yoktur ıkı gun sonra aynı yerde Bı daha kan verin 2 kara yakın artıs olmuşsa yıne Bi daha gıtmezsınız
İnşallah canım sağlıklı ilerler insan çok korkuyor yaşayan varmı acaba böyle bir gebelik şuan sonra düzelen

Kaybınız için çok üzgünüm sizi çok iyi anlıyorum benim de kızım 4 aylık olacaktı hiç aklımdan çıkmıyor onlar bizim meleklerimiz bizi bekliyorlar arada da olsa rüyamda küçük bi kız çocuğu görüyorum özlemim gidiyor bi nebze de olsa inşallah sağlıkla devam eder bu hamileliğimiz yavrularımızı kucağımıza almak nasip olur 🤲🏻
Benim kızım da 16 Martta doğdu, yaşasa 5 aylık olmasına az kalmıştı. ❤️ Sağlıkla tamamlasak da kucağımıza alsak ne güzel olur. Yatıp kalkıp bunu düşünüyorum ben de.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. 🌸
Çok teşekkür ederim. Hepimizin bebeklerine güzel sağlıklı ömürler nasip olacak inşallah.

İnşallah canım sağlıklı ilerler insan çok korkuyor yaşayan varmı acaba böyle bir gebelik şuan sonra düzelen
Bu korkular normal herkesin kafasından geciyor bu düşünceler hepımız kafamızda kırk tane seneyi kuruyoruz. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız sizin sat neydı

Bu korkular normal herkesin kafasından geciyor bu düşünceler hepımız kafamızda kırk tane seneyi kuruyoruz. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız sizin sat neydı
Benim son adet tarihim 10 temmuz beklenen 9 Ağustos geç döllenme sanırım

6 haftalık hamileyim keseyi gördük geçen hafta ama belirtim yok kasıklarımda kramplar oluyordu çoo hafif oda gitti normalmi belirti olmaması hamile gibi hissedememk

X