Aslında şu konuda yanlış söyledim insanı sürekli bir şeyler ‘daha’ hazırlamaya mahkum ediyor. Sadece emzirenlere okdr özendim ki hep. Benim bebiş reflü , yanımda hep ek kıyafet, mama , termos , biberonlar .. evden çıkışlar bu şekilde oluyodu. Şimdi bi de ek besinler. O yüzden oturayım dhaa iyi diyorumBen 6 aydır hep evdeyimsen değilmiydin
Kizlarrr avokado günü bugün veren var miii
Kuşum ben bize brokoli çorbası yaptım içinde un yok ama patates havuc sogan brokoli blenderden geçirdim içine şehriye ekledim sevdi yedi yedi diyorum ama 3 4 tk :)Brokoliyi buharda haşlayıp blendırdan geçirip mi verdin çatalla eziliyor mu nasıl vericez brokoliyi acababu arada benimkide mama sandalyesinden nefrettt çocuk oturmaya karşı sırt üstü yatmaya da karşı
3 tane 1i ağızdan6.ay aşıları kaç tane
Munchkin kaşıklar önerim , yedirmesi çok rahat ufak ve ince , bebişim seviyorVerdim kız ben sevdi cok bugün balkabakli irmikli mama yaptım onuda sevdi fakat kaşık sevmiyor herhalde bu çocuk parmakla biraz yedi
Ya mama taşırken evet ekstra bende sıcak suydu, mamaydı, biberondu bunaltıcı oluyodu gerçekten. Yedek kıyafet bende hep alırım. Kusuyo, üstünü ıslatıyo. Bezler, ıslak mendiller. Nereye gidersem herşey alıyorum ne olur ne olmaz diyeAslında şu konuda yanlış söyledim insanı sürekli bir şeyler ‘daha’ hazırlamaya mahkum ediyor. Sadece emzirenlere okdr özendim ki hep. Benim bebiş reflü , yanımda hep ek kıyafet, mama , termos , biberonlar .. evden çıkışlar bu şekilde oluyodu. Şimdi bi de ek besinler. O yüzden oturayım dhaa iyi diyorum
Evet git gide zorlaşıyor galibaYa mama taşırken evet ekstra bende sıcak suydu, mamaydı, biberondu bunaltıcı oluyodu gerçekten. Yedek kıyafet bende hep alırım. Kusuyo, üstünü ıslatıyo. Bezler, ıslak mendiller. Nereye gidersem herşey alıyorum ne olur ne olmaz diyeartık uzun bi süre yanımızda dev çantayla gezicez. Şimdide dediğin gibi kavanoz mamalar yapıp götürcez. Bi süre sonra başka leveller açılacak
Canım benim büyük oğlum çok kusuyordu ben yediriyordum o kusuyordu çikolatayı bile .. az çok fark etmez. 4 yaşına kadar böyle devam etti. Hiç doktora götürmeyi akıl edememişim çocuktum cahildim demekki ne zor günler yaşadım yaaAslında şu konuda yanlış söyledim insanı sürekli bir şeyler ‘daha’ hazırlamaya mahkum ediyor. Sadece emzirenlere okdr özendim ki hep. Benim bebiş reflü , yanımda hep ek kıyafet, mama , termos , biberonlar .. evden çıkışlar bu şekilde oluyodu. Şimdi bi de ek besinler. O yüzden oturayım dhaa iyi diyorum
Aa şehriye çok mantıklı bende böyle yapayımKuşum ben bize brokoli çorbası yaptım içinde un yok ama patates havuc sogan brokoli blenderden geçirdim içine şehriye ekledim sevdi yedi yedi diyorum ama 3 4 tk :)
Yaaa çokmuş 6.ay da3 tane 1i ağızdan
Aynısı bızde de var son 1 aydır özellikle sürekli dönerek kenarlara çarpıyor filenin yanı. KucAgıma alıp 10 samiye pişpiş yapıyorım devam ediyor uyumaya ama saatte 1 uyanıyor cok yoruldum artıkSanırım ama diş yüzünden geceleri uyumuyo. Sürekli sağa sola dönüp kendini uyandırıyo park yatağın kenarlarına çarpıyo uyanıyo buna hiçbi çözüm bulamam sanırımdişleri geç çıkaranlar şanslı mememi çok kötü duruma getirdi ısırmaktan
Kız boşver ben doktor doktor gezdim yapcak bir sey yok diyolarCanım benim büyük oğlum çok kusuyordu ben yediriyordum o kusuyordu çikolatayı bile .. az çok fark etmez. 4 yaşına kadar böyle devam etti. Hiç doktora götürmeyi akıl edememişim çocuktum cahildim demekki ne zor günler yaşadım yaa
Ooo siz baya ilerletmişsiniz maşallahGün içinde soruyorsan öğlen verdim, diğer tadımları soruyorsan kabak , tatlı patates, havuç, normal patates , avokado verdim. Arada hani ağıza götürülen file gibi şey var ya onda meyveler veriyorum oyalansın diye. Sebze çorbaları yapmıştım karışık sonra bir kaç kere tam pirinç unundan muhallebi yaptım içine 2-3 kaşık mama koydum. Yoğurt veriyordum her gün ama o kusturduğunu düşündüğüm için onu kestim. Pazarda brokoli gördüm internette baktım uygun diyordu bu ay için, o şekilde haşlayıp verdim sevdi vallahi.
Ben çorba şeklinde de yapıp verdim ama onu da öğürüyor nasıl olacak bilemedim dediğiniz gibi ileriki dönemde alışır diyelimBenimkide öyle. Bazen yiyor yoğurdu bazen yemiyor. Haşlanmış püre sebzeleri hiç sevmiyor ama çorba kıvamı yapınca biraz yiyor. Tadım ayı bu aylar. Böyle böyle alışacaklar diye umuyorum.
Evet birebir aynısı uyanmıyo ama sürekli kalkmak zorunda kalıyorum hiç uyuyamıyorumAynısı bızde de var son 1 aydır özellikle sürekli dönerek kenarlara çarpıyor filenin yanı. KucAgıma alıp 10 samiye pişpiş yapıyorım devam ediyor uyumaya ama saatte 1 uyanıyor cok yoruldum artık