Az önce arabayla dediğin gibi yürüttüm başta mırın kırın etti ama etrafı izleye izleye yarım saat gezdik büyük lüksmüşKesinlikle öyle. Bugün diyorum ki “oğlum 1 gün izin kullanabilir miyim ? “ boş bi an yok. Oyuncak bakıyorum ben. Şu hareketli, müzikli olanlardan. Belki biraz oyalanır onlarla. Onlarda biraz pahalı. En oyalayıcı şey ekran ama onuda açamıyosun. Güzel oyuncak fikirlerimizi paylaşalım.
Bir de fisher price ın hareket eden ve ışıklı oyuncakları var onlara çok bakıyo onunda linkini ekliyimKesinlikle öyle. Bugün diyorum ki “oğlum 1 gün izin kullanabilir miyim ? “ boş bi an yok. Oyuncak bakıyorum ben. Şu hareketli, müzikli olanlardan. Belki biraz oyalanır onlarla. Onlarda biraz pahalı. En oyalayıcı şey ekran ama onuda açamıyosun. Güzel oyuncak fikirlerimizi paylaşalım.
Canım alayım diye bir baktım ama malzemesi bebekler için pek güvenli gelmedi bana. Abs plastik diyor. Benim bebişim her şeyi ağzına soktuğu için genelde silikon kauçuk tercih etmeye çalışıyorum. Belki farketmemişsindir uyarmak istedimAz önce arabayla dediğin gibi yürüttüm başta mırın kırın etti ama etrafı izleye izleye yarım saat gezdik büyük lüksmüşdemek ki oturmaya başladıklarında tamamen baya işimiz kolaylaşıcak. Oyuncaklarla oyalamak da 15 dk sürüyo ama kollları uzayan zürafa oyuncağıyla baya oynuyo tavsiye ediyorum onu. Müzik ışık falan yok onda ona rağmen ilgisini çekti
Kitchen Beauty Vantuzlu Geri Çekilebilir Zürafa Oyuncak Teleskopik Uzayıp Kısalabilen Eğlenceli Oyuncak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kitchen Beauty Vantuzlu Geri Çekilebilir Zürafa Oyuncak Teleskopik Uzayıp Kısalabilen Eğlenceli Oyuncak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ya benim de öyle oluyor ve 5. Aya girince daha da arttı bu durum tam tersi olması gerekmiyor muyduAtak haftaları da bitmedi mi bunların 10 dk-20 dk uyku mu olur ya
Sallanan şeyleri sizinkiler de çok sevmiyor mu yaBir de fisher price ın hareket eden ve ışıklı oyuncakları var onlara çok bakıyo onunda linkini ekliyim
Fisher Price Ghy93 Fisher-price® Linkimals NeÅeli Tembel Hayvan /türkçe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu güzelmiş fiyatı da iyi sağol canım. Fısher prıselaea bende bakıyorum ama çok pahalı. Gönlüm istiyo ki hepsini alayım ama 1 tane seçip alıcam en fazlaAz önce arabayla dediğin gibi yürüttüm başta mırın kırın etti ama etrafı izleye izleye yarım saat gezdik büyük lüksmüşdemek ki oturmaya başladıklarında tamamen baya işimiz kolaylaşıcak. Oyuncaklarla oyalamak da 15 dk sürüyo ama kollları uzayan zürafa oyuncağıyla baya oynuyo tavsiye ediyorum onu. Müzik ışık falan yok onda ona rağmen ilgisini çekti
Kitchen Beauty Vantuzlu Geri Çekilebilir Zürafa Oyuncak Teleskopik Uzayıp Kısalabilen Eğlenceli Oyuncak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kitchen Beauty Vantuzlu Geri Çekilebilir Zürafa Oyuncak Teleskopik Uzayıp Kısalabilen Eğlenceli Oyuncak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benimki köyde kucağımda gezerken ağaçlara bakarken uyuyo bazenSallanan şeyleri sizinkiler de çok sevmiyor mu yaağaçların dallarına sallanınca bile acayip mutlu oluyor
Evet çok pahalı ne yazık kiBu güzelmiş fiyatı da iyi sağol canım. Fısher prıselaea bende bakıyorum ama çok pahalı. Gönlüm istiyo ki hepsini alayım ama 1 tane seçip alıcam en fazla
Belki daha iyi malzemeden yapılan vardır canım bana hediye geldi nerden alındı bilmiyorum bununla oynuyolar ama bacaklar ince uzun kavraması kolay diye attımCanım alayım diye bir baktım ama malzemesi bebekler için pek güvenli gelmedi bana. Abs plastik diyor. Benim bebişim her şeyi ağzına soktuğu için genelde silikon kauçuk tercih etmeye çalışıyorum. Belki farketmemişsindir uyarmak istedim
Diş olabilir mi diş?Ya benim de öyle oluyor ve 5. Aya girince daha da arttı bu durum tam tersi olması gerekmiyor muydu
Bi gün seviyo bakıyo bi gün sevmiyo ben bebelere güvenmemeyi öğrendimSallanan şeyleri sizinkiler de çok sevmiyor mu yaağaçların dallarına sallanınca bile acayip mutlu oluyor
Tavsiyen için çok sağol pelincim hangisini alsam diye bakıyodum bendeEvet çok pahalı ne yazık kibu göndrdiğimin kolları falan hareket ediyo önündede ışıklar var diğerleri hareket etmiyo canım alcaksan tembel hayvanı alırsın
Işıkları falan var mıFisher Price Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik FPN79 (Türkçe)
Bunu kesinnnn alın konuşuyor vs ve ayına göre ayarlıyosun ayağından aktiviteleri konuşmaları değişiyor çok güzel
Amin kuzum amin. Teşekkür ederim bende sabırsızlıkla bekliyorum o süreci. Şuan nasılsın devam ediyor peki sevdi mi bebito biseyleri:)Çok çok geçmiş olsun. Küçücük yavrucaklar hastanelere düşmesin
Küçük bir kabak yada patates soydum küp küp doğradım. Tencerede kaynayan suyun üstüne anne süzgeçi koydum. Üstüne hangi sebzeyi vereceksem onu koydum. Sebzelerin üstünü bi tencere kapağıyla kapattım. Ezilecek kıvama gelince aldım. Çatalla ezdim. Göz kararı zeytinyağ ekledim. Az ekledim. Midesi bulanmasın diye. Ama yemedi. Tükürdü, diliyle dışarı attı kabak ve patatesi. Yoğurdu sevdi ama şimdilik. Sevmediği için çok zorlamadım sebzeleri. Çocuk haklı bende olsam yemem öyle.
Aynen bende buna bakacaktim bi ara. Tabi hangi ara :)Fisher Price Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik FPN79 (Türkçe)
Bunu kesinnnn alın konuşuyor vs ve ayına göre ayarlıyosun ayağından aktiviteleri konuşmaları değişiyor çok güzel
Amin balim Allah razı olsun aynen ya bu günlerde gececek onlarla büyümek herseye değer:)Çok geçmiş olsun canım hasta olmasınlar da bi şekilde uyucaz bi ara ya düzelicek hepsi
Kesinlikle benim bebiş buna bayılıyor görünce bile gülmeye başlıyor şarkılarını da çok seviyorFisher Price Yaşa Göre Gelişim Eğitici Köpekçik FPN79 (Türkçe)