2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğiniz ne kadarlık uyanık kalma süreleri çok kısa değil mi tabi bazen uyku istiyorlar ama gece fazla uyanmıyor mu bu şekilde. Akşam saati uyumayan ya da uykuya direnen bir benim bebeğim sanırdım. Ama bebeklerin çoğu 4-5 gibi başlayıp akşam 8-9 civarına kadar bir huzursuz yani benim ki öyle uyumak istiyor ama uyuyamıyor ağlıyor gözlerini kızartana kadar kaşıyor. Yeğenim var o iki aylık o da aynı saatlerde başlıyor. Bebeğiniz erkekse bu biraz daha sıkıntılı geçiyor. Erkek çünkü benim ve kolik

Bizde aynı durumdayız bugün gittik birşeyi yok dedi bende hastayım ama ben hasta olmadan öncede böyleydi. Sanki bogazına birşey kaçmış gibi yapıyor. Belki de dikkat çekmek için yapıyorlar çünkü o esnada bir tatlı oluyor. Yalandan öksürüyor gibi

Kızlar bebişime yoğurt yapıcam. Sütün kaymağını alayım mı ? Kaymaklı mı yapayım? Kaymak vermek sakıncalı olur mu emin olamadım. Var mı bir fikriniz?

Kızlar bebişime yoğurt yapıcam. Sütün kaymağını alayım mı ? Kaymaklı mı yapayım? Kaymak vermek sakıncalı olur mu emin olamadım. Var mı bir fikriniz?
Bizim doktor ek gıda’dan bahsederken önce sebze sonra yoğurt sonra meyve vereceksin dedi yoğurdun kaymağını verme diye belirtti

Bunlar gece olanlar xanim. 5 aylik olucaz birkaç gün sonra. Uyanıklık suresi 1.3p 2 ye gelmeden uykuya geciyor ama cok yorgun oluyor 3 saat uyumuyor bu yaşına göre çok çok fazla ce sonra gece sık uyanıyor ce sabah 5 4 ten sonra uyumuyor

Bizim doktor ek gıda’dan bahsederken önce sebze sonra yoğurt sonra meyve vereceksin dedi yoğurdun kaymağını verme diye belirtti
Benimkide yoğurtla başlatıyo. Kaymağını söylediğin iyi oldu yarın yoğurt yapıcam çok sağol

30 dk uyuyan bebeyi 2 buçuk 2 saat ayakta tutamam ki zaten
Benım bebeğim 2 saatte bir 40 dk uyup uyanıyor. Aksama kadar döngümüz bu şekilde. Ama akşamları 5 sonrası asırı huysuz oluyor uykuya gecırmekte zorlanıyorum

Benım bebeğim 2 saatte bir 40 dk uyup uyanıyor. Aksama kadar döngümüz bu şekilde. Ama akşamları 5 sonrası asırı huysuz oluyor uykuya gecırmekte zorlanıyorum
Benimkide öyle akşamüstü huysuz oluyor. Uyumakta zorlanıyor bazen saat başı kalkıyor. Emerek uyuyor. Koyunca uyanıyor. Mama versem daha mı uzun uyurdu acaba diye düşünmüyo değilim

Ay bilemedim ki bir dahaki kontrol ne zaman? Bence doktor olmasa bile bir sağlık ocağındaki doktor görsün muayene etsin, kafasını çarpmadı değil mi?

Kızlar merhaba mayıs annelerindenim, ocean microfer demir damlası kullanan var mı? Kaç damla veriyorsunuz? Eczacı peki bilmiyordu bilgilendiremedi beni

Kızlar mehtap49 vardı ondan haberi olan var mı? Sanki hesabı kapanmıştı tekrar geldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…