Ben kullanıyorum damlalığında 0,5 ml yazıyo oraya kadar çekiyorum 2 defa veriyorum 1 ml olcak şekilde. Öyle söyledi doktorumuzKızlar merhaba mayıs annelerindenim, ocean microfer demir damlası kullanan var mı? Kaç damla veriyorsunuz? Eczacı peki bilmiyordu bilgilendiremedi beni
O arkadaşla en son konuştuğumuzda 41.haftasında doğum yapmıştı sağlıklı bir kızçesi olmuştu bebeğine bakıyodu aynı bizim gibi dertlerdenKızlar mehtap49 vardı ondan haberi olan var mı? Sanki hesabı kapanmıştı tekrar geldi mi?
İki defa derken peşpeşe mi yoksa gunde iki miBen kullanıyorum damlalığında 0,5 ml yazıyo oraya kadar çekiyorum 2 defa veriyorum 1 ml olcak şekilde. Öyle söyledi doktorumuz
Bir de sabah mı akşam mı veriyorsunuzBen kullanıyorum damlalığında 0,5 ml yazıyo oraya kadar çekiyorum 2 defa veriyorum 1 ml olcak şekilde. Öyle söyledi doktorumuz
Ara ara vucudu cok sıcakladı ama ölçtügüm zamanlarda normaldi çıktıysa da ben kaçırmıs olabılırımCanım sen menenjit yaptırmıştır ateşi cikti li bebiskn ve ne zaman çıktı acaba?
İki defa derken peşpeşe mi yoksa gunde iki mi
Peşpeşe 2 defa veriyorum sabah saatlerinde veriyorum. Eğer emzirdiysem emzirmeden 1 saat sonraBir de sabah mı akşam mı veriyorsunuz
Bize kilosu kadar damla demisti doktorumuz 7 kg oda 0.5 ml e denk geliyoPeşpeşe 2 defa veriyorum sabah saatlerinde veriyorum. Eğer emzirdiysem emzirmeden 1 saat sonra
Merhaba benimde bebeğimin öyle, son durum nedirBebegınızın kulakları normal mı?
Bebegımın 1 kulagı normal mınık yeri hafif kırılmıs
Bir kulagının en dıs kısmı kıkırdagı gelısmemıs biraz alt kısmına yapısmıs normal mi
Degilse bu kulak sekıllendırıcı kbb ci bulmaya calıscam
En son ozele cocuk doktoruna gitmiştim daha kıkırdagı gelısmemıs dedı duzelır dedı bebegım haftası dolmadan erken alındıgı ıcın galıba ama emın olamadım
Çok teşekkür ederimPeşpeşe 2 defa veriyorum sabah saatlerinde veriyorum. Eğer emzirdiysem emzirmeden 1 saat sonra
Geçmiş olsun. Bi götür bence. Sonuçta tecrübesisiz götürmek lazım. Ciddi bişey yoktur ama için rahat ederKızlar bebeğim üşütmüş sürekli hapşırıyo. Dün gece de atesı 38 di calpol verdım bölük pörçük uyudu. Sımdı bir baktım vücudu sıcacık ölçtüm yine atesi vardı calpol verdim. Doktora gitsem farklı bısı yapıyor mu acaba ? Ne yapmam lazım
Bende çıkınca mesaj attım doktora 1 ml dedi benimki de 7 kiloBize kilosu kadar damla demisti doktorumuz 7 kg oda 0.5 ml e denk geliyo
Çok teşekkür ederimAra ara vucudu cok sıcakladı ama ölçtügüm zamanlarda normaldi çıktıysa da ben kaçırmıs olabılırım
6 saatte bir toplasan 2 3 kez calğol verdım huzursuzlandıgı ıcın ondanda cıkmamıs olabılır
Ama etkısı 3 gun falan surdu
Çok geçmiş olsunKızlar bebeğim üşütmüş sürekli hapşırıyo. Dün gece de atesı 38 di calpol verdım bölük pörçük uyudu. Sımdı bir baktım vücudu sıcacık ölçtüm yine atesi vardı calpol verdim. Doktora gitsem farklı bısı yapıyor mu acaba ? Ne yapmam lazım
Ah 2 hafta çektim, benimkinde öksürük ve hapşırık da vardı, ateş 2 günde geçti o yüzden doktor yapacak bir şey yok bol bol burun temizliği demişti bir de benim doktorum günde 50 ml kadar ıhlamur ver rahatlatır dedi, içmezse çok az pekmez damlat dedi. Uyku öncesi veriyordum ve cidden rahatlatıyordu bebişi. Çok geçmiş olsun kolay gelsinKızlar bebeğim üşütmüş sürekli hapşırıyo. Dün gece de atesı 38 di calpol verdım bölük pörçük uyudu. Sımdı bir baktım vücudu sıcacık ölçtüm yine atesi vardı calpol verdim. Doktora gitsem farklı bısı yapıyor mu acaba ? Ne yapmam lazım
6 saat arayla calpol vermiştim ben. Yinede ateşi 38.5 a çıkmıştı. Ateşi çıkmasa bile ağrısı olur, huzursuz olur. O yüzden calpol vermek lazım. Rahatlar biraz.Kızlar çok hastayım ben böyle hasta olmamıştım. Bebeğime geçer diye korkuyorum. Dünde 4. Ay aşılarını oldu. Elimi kaldıracak halim yok. Ne yapayım önlem için calpol vereyim mi? Bakacak kimsede yok eşim öğlene kadar durup gece işe gidiyor. Çaresiz kaldım
Coo geçmiş olsun evet calpol iyi geliyor ben bir dahakine direkt aşı olunca vermeyi düşünüyorum. Ayi gectikte bu karma aşıların şiddeti çok oluyormuş kızlar.Kızlar çok hastayım ben böyle hasta olmamıştım. Bebeğime geçer diye korkuyorum. Dünde 4. Ay aşılarını oldu. Elimi kaldıracak halim yok. Ne yapayım önlem için calpol vereyim mi? Bakacak kimsede yok eşim öğlene kadar durup gece işe gidiyor. Çaresiz kaldım