2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yani ne desem bilemedim bir beş gün kadar düzenli doktorun dediği gibi kullanmadıkça faydasını görmeniz zor olabilir, düzenli deneyin bence

Bana da demir ilacı baslatmadi sizin gibi başından beri regenesis Max kullanıyorum ona devam et dedi

Sabahlari bende yemeyi sevmiyorumya yumurtadan ben normaldede nefret ederim hamilelikde zor bela yemeye çalişiyorum

aranizda hala sigaraya devam eden var mi ? Ben ogrendigimm gun son sigarami ictim ama bu aralar bana sacma sapan zamanlarda sigara istegi geliyor !?

aranizda hala sigaraya devam eden var mi ? Ben ogrendigimm gun son sigarami ictim ama bu aralar bana sacma sapan zamanlarda sigara istegi geliyor !?
Bende öğrendiğim gün bırakmıştım canım ben kokusuna tahammül edemiyorum çok midemi bulandırıyor eşim içiyo elini yüzünü yıkasa dahi kokusu beni mahvediyor

Merhaba, ben bugün 10+1 oldum. Yarın doktor randevum var. Cinsiyet için tahmin edebilir mi sizce?

Bilmem normal zamanda da kotu hamilelikte iyi birsey olcagini dusunmedim ondan sanrm vicdan yaptim
Normal zamanda da kötü evet sürekli yemiyorsan bi şey olmaz vicdan yapma afiyet olsun Daha emzirme sürecimiz var canının istediği bi şeyi 2-3 yıl yemeden duramazsın arada sırada bi şey olmaz tabii sürekli yememek lazım benim de canım istedi bak normalde yemem

Bende öğrendiğim gün bırakmıştım canım ben kokusuna tahammül edemiyorum çok midemi bulandırıyor eşim içiyo elini yüzünü yıkasa dahi kokusu beni mahvediyor
Ya evet benim
Esimde iciyor . Bende rahatsiz oluyorum. Iciyim desem icemem su an zaten kokusuna tahamulum yok ama canim arada sirada degisik zamanda istiyo o yuzden saskinim

Kizlar kendkmi cok suclu hissediyorum cips yedim cunku
Hiç bişicik olmaz. Ben mesela 1 haftadır iştaım açıldığı için 2 defa yedim. Bu haftayı özgürlük haftam ilan ettim. 2 aydır onca çektiğim ve yiyemediğim tatsız geçen günlerden sonra psikolojik olarak aşırı iyi geldi.

Hee bundan sonra iştahım açıldı diye salmayacağım sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama nolcak yani, bu 1 hafta psikolojime aşırı iyi geldi. Bebek için yediklerimiz yanında stressiz olmak, mutlu olmak da gerekiyor.

Bravoooooooooo, seni yürekten kutluyorum. O kadar önemli bir şey yaptın ki anlatamam. Dayan kuzum o isteğe diren. Bebeğinin sağlığını düşün her istediğinde. Boşluğu başka şeylerle doldurmaya çalış. Sakız çiğne, çiğdem falan çitle.

Mesela hamilelikte işlenmiş gıda yasak ya sucuk örneğin ve kokoreç. Bir de mesela suşi yasak. Emzirme döneminde bunları yiyebiliyor muyuz? Bilgin var mı ya bilgisi olan?

Mesela hamilelikte işlenmiş gıda yasak ya sucuk örneğin ve kokoreç. Bir de mesela suşi yasak. Emzirme döneminde bunları yiyebiliyor muyuz? Bilgin var mı ya bilgisi olan?
İşlenmiş gıdayı bilmiyorum onun hakkında bişiy demiyim de emzirirken yeniyor sushi carpaccio vs, sadece hani çiğ et riskli zehirlenme olasılığın daha fazla zehirlenirsen emziremezsin falan öyle bir handikapı var.

Teşekkür ederiz paylaştığınız için vizede fikir olur çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…