Gittiniz mi doktoraBenimde son zamanlarımda oluyordu ilk çocukta bunda erken oldu gerçekten
Ay nolucak ya afiyet olsun, cipsi ana öğün olarak ya da rutin yemediğiniz sürece bişiy olmaz benceKizlar kendkmi cok suclu hissediyorumcips yedim cunku
Yani ne desem bilemedim bir beş gün kadar düzenli doktorun dediği gibi kullanmadıkça faydasını görmeniz zor olabilir, düzenli deneyin benceFolbiol kullanıyordum bende ilk zamanlar.. sağlık ocağındaki doktorum vermişti günde iki iç demiştio bende çok bulantı yapıyordu sonrasında kendi doktorum değiştirdi folikasitimi..şimdide bulantım için prilam kullanıyorum ilk zamanlar prilami gece 4-5 gibi içiyordum son zamanlarda fayda etmemeye başladı hatta eşim kızıyor bana şimdi doktor sana prilami sabah akşam birde yatmadan iç dedi sen düzenli icmiyorsun ondan bulanıyor diye bende açıkçası bulantım oldukça içmeyi tercih ediyorum acaba düzenli içsem faydası olur mu?
Bana da demir ilacı baslatmadi sizin gibi başından beri regenesis Max kullanıyorum ona devam et dedi12+5 te decavit başladı arkadaşlar ben kullanamadim ilk attığımda direkt kusturdu devam etmek istemiyorum onun yerine regenesis (devlet karşılamıyor fakat decavitten daha kapsamlı kapsül olduğu içinde daha rahat yutuluyor)kullanmaya başladım ve yemekten hemen sonra içiyorum aç karına iyi gelmedi
Kese ıle kalp atısı ters mı yazdınız acaba:)
Sabahlari bende yemeyi sevmiyorumya yumurtadan ben normaldede nefret ederim hamilelikde zor bela yemeye çalişiyorumÇok şükür yemeden yana sorunum yok yumurta yiyemiyorum görüntüsüne dahi dayanamıyorum ama sürekli bulantı var yani özellikle kahvaltı yapmadan önce ve sonrası... öyle zor geçiyor ki inanın kahvaltı yapmak istemiyorum
Bende öğrendiğim gün bırakmıştım canım ben kokusuna tahammül edemiyorum çok midemi bulandırıyor eşim içiyo elini yüzünü yıkasa dahi kokusu beni mahvediyoraranizda hala sigaraya devam eden var mi ? Ben ogrendigimm gun son sigarami ictim ama bu aralar bana sacma sapan zamanlarda sigara istegi geliyor !?
Insallah kuzumAy nolucak ya afiyet olsun, cipsi ana öğün olarak ya da rutin yemediğiniz sürece bişiy olmaz bence
Normal zamanda da kötü evet sürekli yemiyorsan bi şey olmaz vicdan yapma afiyet olsunBilmem normal zamanda da kotu hamilelikte iyi birsey olcagini dusunmedimondan sanrm vicdan yaptim
Ya evet benimBende öğrendiğim gün bırakmıştım canım ben kokusuna tahammül edemiyorum çok midemi bulandırıyor eşim içiyo elini yüzünü yıkasa dahi kokusu beni mahvediyor
Ben 10 haftalik fetal yaptırdım orda sonuç ciktiYaa tebrik ederimilk cinsiyet senin belli oldu galiba.
Latife hanimmiKızlar selam bende izmirdeyim eşimin işi dolayısıyla Aliağa’da yaşıyorum normalde bende medicana istiyordum özel sağlık sigortamız var ama git gel zor olacak diye can hastanesindeyim şimdilik hangi doktora gidiyorsunuz acaba :)
Hiç bişicik olmaz. Ben mesela 1 haftadır iştaım açıldığı için 2 defa yedim. Bu haftayı özgürlük haftam ilan ettim. 2 aydır onca çektiğim ve yiyemediğim tatsız geçen günlerden sonra psikolojik olarak aşırı iyi geldi.Kizlar kendkmi cok suclu hissediyorumcips yedim cunku
Bravoooooooooo, seni yürekten kutluyorum. O kadar önemli bir şey yaptın ki anlatamam. Dayan kuzum o isteğe diren. Bebeğinin sağlığını düşün her istediğinde. Boşluğu başka şeylerle doldurmaya çalış. Sakız çiğne, çiğdem falan çitle.aranizda hala sigaraya devam eden var mi ? Ben ogrendigimm gun son sigarami ictim ama bu aralar bana sacma sapan zamanlarda sigara istegi geliyor !?
Mesela hamilelikte işlenmiş gıda yasak ya sucuk örneğin ve kokoreç. Bir de mesela suşi yasak. Emzirme döneminde bunları yiyebiliyor muyuz? Bilgin var mı ya bilgisi olan?Normal zamanda da kötü evet sürekli yemiyorsan bi şey olmaz vicdan yapma afiyet olsunDaha emzirme sürecimiz var canının istediği bi şeyi 2-3 yıl yemeden duramazsın arada sırada bi şey olmaz tabii sürekli yememek lazım benim de canım istedi bak normalde yemem
İşlenmiş gıdayı bilmiyorum onun hakkında bişiy demiyim de emzirirken yeniyor sushi carpaccio vs, sadece hani çiğ et riskli zehirlenme olasılığın daha fazla zehirlenirsen emziremezsin falan öyle bir handikapı var.Mesela hamilelikte işlenmiş gıda yasak ya sucuk örneğin ve kokoreç. Bir de mesela suşi yasak. Emzirme döneminde bunları yiyebiliyor muyuz? Bilgin var mı ya bilgisi olan?
Teşekkür ederiz paylaştığınız için vizede fikir olur çok sağolunMaşallah sizede çok güzel çok sağlıklı bir süreç olsun inşallah
Ben hastaneye gittiğim için kontrole, doktorum, hastane aracı ücreti alıyor 2bin tl kadar ödeme onu dedi bence, ararsın içine sineni eve gelsinler alsınlar aynı gün dedi ama özel muayenehane olunca oraya çağırabiliyor doktor hemen. Haftaya fiyat ve detaylı bilgi veririm bende.
Bencede 12 haftadan sonra biraz daha rahatlarız diye düşünüyorum bende.
Ekledim 1 haftalık bir program mesela. Mide bulantılarım olduğu için daha çok yiyebileceğim şeyler üzerinden oluşturuldu liste bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?