Hiçbir şeyim yoktuDemir ilacı ve vitaminlerden önce mide bulantınız yok muydu? O ilaçlar mı sebep oluyor gerçekten? Korktum şimdi. Ben de tam iyiyim derken haftaya o ilaçları verirse yine mi kötü olcam
Sadece bunu mı kullanıyorsunuz ben de onu kullanıyorum daBende regenesis max kullanıyorum 5. Haftadan beri doktor önerisiyle. Akşam uyumadan önce içiyorum.
Beyaz leblebi beni rahatlatıyor bir deneyin istersenizMide gazına iyi gelen ne var acaba kızlar ?yemek yedikten sonra sanki açmışım gibi gur gur sesler gaz büyük ihtimalle çok rahatsız ediyor ya dayanamıyorum ağrıyor
Benim canım çekiyor yiyorum bişe olmaz yaniKizlar kendkmi cok suclu hissediyorumcips yedim cunku
Bende troid hastasıyım cnm tuvalet deyince çok hoşuma gitti doğru diyorsun vallaÇok özür dileyerek tuvalet duzeninizden anlarsınız ben o şekilde anlıyorum ise yarayıp yaramadığını 100 e başladığımdan beri kabız olmuyorum günlük yapabiliyorum
Beyaz ve sarı leblebi bana da çok iyi geldi. Bu ara da biz beyaz leblebi demiyoruz nohut diyoruz.Beyaz leblebi beni rahatlatıyor bir deneyin isterseniz
Ne kadar fetalin ücretiBen 10 haftalik fetal yaptırdım orda sonuç cikti
Sma için 4400 genetik 12800Ne kadar fetalin ücreti
Aaa bu genetik testte sma belli olmuyor mu ya. Ben ne var ne yok çıkıyor sanıyordum.Sma için 4400 genetik 12800
Ooo baya pahalıSma için 4400 genetik 12800
İkili test sonuçlarım çıktı normal mi kac olması gerekiyor araştırdım biraz ama karışık geldi bilen arkadaşlar fikrini söyleyebilir mi ?
İkili test sonucu diğer kan testleri gibi değil, karmaşık bir algoritması var, annenin kilosu, yaşı, kanı verdiği tarihteki hamilelik günü gibi etkenler değerleri etkiliyor. Bir de bunları bebeğin ense kalınlığını ultrasonla ölçüp onunla birleştiriyorlar. O yüzden bu değer iyi kötü diyemiyor kimse, “benim değerim şuydu sonuç iyi çıktı” yazar biri ama diğer bütün etkenleri bilmeden boş yere stres olursun.İnşallah canım ama daha yorum yapan anlayan biri olmadı galiba sonuçları iyi geldi ikili tarama diyen arkadaşlar iyi sonuçları atsana karsilastirsam :)
10+1de ultrasondan cinsiyet görülmez çünkü daha genital organlar gelişmemiş oluyor. 14 haftadan sonra net belli oluyor, bazı doktorlar 12. haftada tahminlere başlıyor ama çok güvenilir olmuyor.Merhaba, ben bugün 10+1 oldum. Yarın doktor randevum var. Cinsiyet için tahmin edebilir mi sizce?
Kese şuanki haftam mı oluyorKese ıle kalp atısı ters mı yazdınız acaba:)
Ay maşallahKızlar merhabaa
Bugün ikili tarama için hastaneye gitmiştim ve doktor sağolsun pat diye bir cinsiyet tahmini yaptıresimimizi ekliyorum, sizlerden de bir tahmin bekliyorummm Eki Görüntüle 3310984
O kadar erkek rahatlığı hissettim ki inanır mısınızKızlar merhabaa
Bugün ikili tarama için hastaneye gitmiştim ve doktor sağolsun pat diye bir cinsiyet tahmini yaptıresimimizi ekliyorum, sizlerden de bir tahmin bekliyorummm Eki Görüntüle 3310984
Çok geçmiş olsun valla çözene kadar tiroid ten olduğunu anlayamamıştımBende troid hastasıyım cnm tuvalet deyince çok hoşuma gitti doğru diyorsun valla
Sürekli yatma istediğim geliyor o yüzden belkide bahane arıyorumdurBenimde son zamanlarımda oluyordu ilk çocukta bunda erken oldu gerçekten
Ahahah değil mi amaO kadar erkek rahatlığı hissettim ki inanır mısınız
Aa gerçekten miAhahah değil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?