• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aminnn inşallah 🫶🏻
İkili tarama için devlet hastanesini tercih ettim ben, oradaki doktor erkek olarak gözüküyor şuan dedi. Çarşamba günü kendi doktorumda randevum var bakalım o ne diyecek 🥰 sizin kaç haftalık ?
Ben baştan beri devlete gidiyorum ablam kadın doğum da hemşirelik yapıyor bana çok faydası oluyor o yüzden 13+3 şuan 12+5 te gitmiştim iki tarama için ama cinsiyet tahmininde bulunmadı o kadar merak ediyorum kiii😍😍

Ben baştan beri devlete gidiyorum ablam kadın doğum da hemşirelik yapıyor bana çok faydası oluyor o yüzden 13+3 şuan 12+5 te gitmiştim iki tarama için ama cinsiyet tahmininde bulunmadı o kadar merak ediyorum kiii😍😍
Yaa maşallah sizin olmuş baya, bir sonraki randevunuz ne zaman bana kendi doktorum 14. Ya da 15. Haftada netleşir o zaman söylerim demişti. Bir sonraki gidişinizde gösterirse direk net sonucu öğrenirsiniz belki de 🥰 ben bol bol çikolata yemiştim girmeden önce 😂

Yaa maşallah sizin olmuş baya, bir sonraki randevunuz ne zaman bana kendi doktorum 14. Ya da 15. Haftada netleşir o zaman söylerim demişti. Bir sonraki gidişinizde gösterirse direk net sonucu öğrenirsiniz belki de 🥰 ben bol bol çikolata yemiştim girmeden önce 😂
Ya ben çok karışık 8 Haziran sat ama adetten 3 hafta sonra gebe kalmışım geç döllenme değil pkoslu olduğum için normal dedi Dr o yüzden karışığım 😅
Bir sonraki randevum Ekim 20 lerden sonra 16. Haftamda gideceğim
devlette 14. Haftada tahminler başlıyor 16. Haftada net söylüyor 🤭
Evet çikolata çok hareketlendiriyor diyorlar deneyeceğim 🙈🙈

Doğum Nisan 4 5 6 dediği için Nisan annelerine katıldım ilk defa kadınlar kulübündeyim yeni yeni öğreniyorum 😂

Ya ben çok karışık 8 Haziran sat ama adetten 3 hafta sonra gebe kalmışım geç döllenme değil pkoslu olduğum için normal dedi Dr o yüzden karışığım 😅
Bir sonraki randevum Ekim 20 lerden sonra 16. Haftamda gideceğim
devlette 14. Haftada tahminler başlıyor 16. Haftada net söylüyor 🤭
Evet çikolata çok hareketlendiriyor diyorlar deneyeceğim 🙈🙈
Ay evet karışıkmış biraz bende çok anlamıyorum o kısımlardan 😅 çikolata ve Türk kahvesi baya hareketlendiriyormuş çarşamba da Türk kahvesini deneyeceğim bakalım 🤭 bir sonraki randevunuza da baya varmış aslında devlette devam edip cinsiyet için tek seferlik özele giden arkadaşlarım var sabredemeyip 😅 belki sizde deneyebilirsiniz

Doğum Nisan 4 5 6 dediği için Nisan annelerine katıldım ilk defa kadınlar kulübündeyim yeni yeni öğreniyorum 😂
benim de uygulamalarda 17 nisan olarak gözüküyor doktor henüz birşey demedi ama bana martta gelecek gibi geliyor, sizin mart sonu nisan başı arası olma ihtimali daha yüksek o zaman 😅 burası insana çok iyi geliyor gerçekten kimseyle konuşamadığın şeyleri konuşabiliyorsun, değişik şeyler öğreniyorsun vs 🥰

Ay evet karışıkmış biraz bende çok anlamıyorum o kısımlardan 😅 çikolata ve Türk kahvesi baya hareketlendiriyormuş çarşamba da Türk kahvesini deneyeceğim bakalım 🤭 bir sonraki randevunuza da baya varmış aslında devlette devam edip cinsiyet için tek seferlik özele giden arkadaşlarım var sabredemeyip 😅 belki sizde deneyebilirsiniz
Nerelisiniz acaba carsambanin Türk kahvesi mi özelmiş.
Evet bende zorla sabrediyorum özele gitmemek için 😂😂 dişimi sıkıyorum şimdilik dayanamayıp gidede bilirim🤣

benim de uygulamalarda 17 nisan olarak gözüküyor doktor henüz birşey demedi ama bana martta gelecek gibi geliyor, sizin mart sonu nisan başı arası olma ihtimali daha yüksek o zaman 😅 burası insana çok iyi geliyor gerçekten kimseyle konuşamadığın şeyleri konuşabiliyorsun, değişik şeyler öğreniyorsun vs 🥰
Evet Mart sonunda daha fazla dayanamiyorum diyecek sanırım 😂

Nerelisiniz acaba carsambanin Türk kahvesi mi özelmiş.
Evet bende zorla sabrediyorum özele gitmemek için 😂😂 dişimi sıkıyorum şimdilik dayanamayıp gidede bilirim🤣
Ahahaha ay yok çarşamba günü de kendi doktorumda randevum var ona giderkende kahveyi deneyeyim demek istedim 😅 evet insan gerçekten merak ediyor tabiki de kız erkek farketmez ama birşeyler almak için bile merak ediyor insan 🥰

Beyaz ve sarı leblebi bana da çok iyi geldi. Bu ara da biz beyaz leblebi demiyoruz nohut diyoruz. 😬
Benim sabah ilacım var aç karnına su içince ağrı başlıyor mecbur yarım saatte bisey yiyemiyorum sonrası biraz beyaz leblebi atıyorum rahatlatıyor kız nerelisinde nohut diyorsunuz 😀

Ahahaha ay yok çarşamba günü de kendi doktorumda randevum var ona giderkende kahveyi deneyeyim demek istedim 😅 evet insan gerçekten merak ediyor tabiki de kız erkek farketmez ama birşeyler almak için bile merak ediyor insan 🥰
Ay çok komik oldum yaaa pardoon🙈🙈

Ben de bugün 13+0 oldum. Burada 12 hafta kontrolündeki ölçüme göre karar veriyorlar ve sonra değişmiyor. Benim tarih 11 Nisan’dan 8 Nisan’a çekilmiş oldu. Her şey yolunda giderse ben büyük ihtimalle Mart annesi olacağım bir kez daha.

İkili testin sonuçları düşük risk çıktı. Her şey yolunda gözüküyor. Benim yaşım 34 ve bir hasta bebek kaybından daha çok korktuğum için, garanti olsun diye bir de NIPT yaptırıcam bu hafta. Pahalı ama içim rahat etsin istiyorum.

Bu gebelik çok karmaşık hislerle geçiyor, o yüzden pek aktif değilim. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür.

Göbeğim biraz çabuk çıkmaya başladı bu sefer ama yine de saklıyorum kıyafetlerle. Kimselere söylemeden sessiz sakin geçirmek istiyorum en azından detaylı ultrasona kadar.

Akşamları özellikle karnım ağrıyor ama uyku bastırmaları azaldı gibi. Başka da bir sıkıntım yok şimdilik.
Keşke bende sizin gibi kimseye söylemeden geçirebilsem hastanedeyim maalesef mesaiye gecicem ve duyucaklar

Dereotu düşürüyor cnm salatalarda maydonoz yerine yiyorum birde turp lahana ve türleri yükseltiyor turşunda her çeşidine hayranım 😅🥲
Şuan aşırı şok oldum çok teşekkür ederim güzel bir bilgi oldu benim için farkında olmadan sürekli canım dereotu çekiyor diye salatalarda bol bol kullanıyordum 😂🤭

İkili test sonucu diğer kan testleri gibi değil, karmaşık bir algoritması var, annenin kilosu, yaşı, kanı verdiği tarihteki hamilelik günü gibi etkenler değerleri etkiliyor. Bir de bunları bebeğin ense kalınlığını ultrasonla ölçüp onunla birleştiriyorlar. O yüzden bu değer iyi kötü diyemiyor kimse, “benim değerim şuydu sonuç iyi çıktı” yazar biri ama diğer bütün etkenleri bilmeden boş yere stres olursun.

10+1de ultrasondan cinsiyet görülmez çünkü daha genital organlar gelişmemiş oluyor. 14 haftadan sonra net belli oluyor, bazı doktorlar 12. haftada tahminlere başlıyor ama çok güvenilir olmuyor.
Anladım canım teşekkürler bilgilendirme için :)

Uzuuuun ince bir yolda gibiyim bebişim 12. Haftadayım 11. Haftada doktorum erkek bebek tahmini yaptı ama meraktayım kesin olmadığı için cinsiyet harici bulantılarım biraz daha normalleşti öylee geçip gidiyor zaman senin nasıl geçiyor neler yapıyorsunn

Back