2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Her emmeden sonra kusuyo emdiği ne varsa gidiyo 20 dk dik tutmaya rağmen
Bu kusma olayini doktorumuz bize gostererek anlatti ben cok fazla her emdigini kusuyo dedigimi doktor siringaya su cekerek gosterdi meger islanan bolge sadece 3cc imiş yani emdiginin yarisinin yarisini bile kusmuyomus bebegim bana dedi ki ne kadar bi alana kusuyo goster cekti suyu bi döktü . Ama ana yuregi iste yinede icim rahat değil kustuktan sonra beslememek icin kendimi zor tutuyorum

Ben de aynı şeyleri yaptım aynı stresleri yaşadım doktora bile gittim , sabırdan başka çare yok, 2 tür reflü varmış fizyolojik olan zamanla geçer dediler eğer hastalık şeklinde reflü varsa bile bu ayda ortaya çıkmıyormuş, olabildiğince sakin yaklaş benim de bugün tam 4 hafta bitti sanki geçen haftaya göre kusma durumu daha iyi

Emzik verdım ılk kez sız verıyor musunuz annem gidecek baska çarem yok
Evet veriyorum, bence tam olarak çocuğun stresini alıyor, yani yatakta kendi kendine aşırı hareketliyken verince sakinliyor, başka türlü emzirmem lazım o stresi atması için e sürekli emzirmekle de olmuyor

Bir de benimki aşırı açken emzik almıyor, aşırı ağlarken emzik almıyor, hani uykuya geçişte zorlanırken kullanıyorum

Ne güzel anlatmış ama benim bile burdan içim rahatladı kusunca korkuyo insan tıkancak diye

Öyle yapmaya çalışıyorum canım sakince geçirmeye çalışıyorum hastalık olan olmasın tabi bunlar da gelir geçer diyorum sağlık olsun doyuyorlar en azından

Ne güzel anlatmış ama benim bile burdan içim rahatladı kusunca korkuyo insan tıkancak diye
Ama bugunde reflusu var dedi canim yaa cok yedirme diyo ya nasi yedirmiyim arandikca yediresim geliyo benim sizinde ole oluyomu

Kızlar korse kullanıyor musunuz? Varsa link atabilir misiniz?

Ama bugunde reflusu var dedi canim yaa cok yedirme diyo ya nasi yedirmiyim arandikca yediresim geliyo benim sizinde ole oluyomu
Evet arandıkça meme veresim geliyo ama arsız oğlum dün bi memede 40 dk kalınca olduğu gibi kustu şimdi emzirirken 20 şer dakika veriyorum ben çekiyorum ağzından napayım en sağlıklısı o geldi bana iki meme toplam 40 dk

Evet veriyorum, bence tam olarak çocuğun stresini alıyor, yani yatakta kendi kendine aşırı hareketliyken verince sakinliyor, başka türlü emzirmem lazım o stresi atması için e sürekli emzirmekle de olmuyor

Bnımkı almıyor ama zorlucam bana da lazım tek basıma zor olcak cunku

Burun tıkanıklıgı ıcın odayı havalandırıyorum daha ıyı geldı sanki

Bende tek meme var canim yaa sol gogsum kesildi benim uzuntuden bidahada gelmedi sagda kesilmisti Allahtan o geldide yavrum azda olsa faydalaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…