Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugun aşırı duygusalım yaa.. nette gördüğüm her videoya şarkıya türküye ağlama istegi geliyor 🥲 az önce candan Erçetin annem şarkısı denk geldi bir video ile.. bu duygusalliklar normal heralde ama cok zorlayıcı 🥲
okurken bile gözlerimin dolması diyorum... gerisini sen anla :KK70:

Sabah 10 da yapıldı serklaj yine peritonolog yapmadı ameliyatı sağolsun op. Dr yaptı doktor kaç saat sonra kontrol için geldi açıp bakmadı bile kanama falan var mı diye açıklama da yapmadı hala nasıl çıktıysam öyle yatıyorum üzerimde bile bişey yok açım anlamadım bu hastanenin sistemini
Çok geçmiş olsun. Yanınızda keşke size yardımcı olacak birileri olsaydı doktora durumu soracak bilgi alacak malasef devlette sormadan bilgilendirme yapan ilgilenen az.

Sabah 10 da yapıldı serklaj yine peritonolog yapmadı ameliyatı sağolsun op. Dr yaptı doktor kaç saat sonra kontrol için geldi açıp bakmadı bile kanama falan var mı diye açıklama da yapmadı hala nasıl çıktıysam öyle yatıyorum üzerimde bile bişey yok açım anlamadım bu hastanenin sistemini
Canim gecmis olsun atlatmissin en azindan. Sorsan aslinda bilgi almak istesen hemsirelerden falan. Kimse yok muydu yaninda o sorsa sana da haber verse

Hahaha😂 yalnız olmadigimi biliyordum. Bazi günler sinirli bazi günler pamuk gibi bazi günler de iste boyle aglamakli geçiyor 🥲 duygularımız inip cikiyor saglikla atlatalim bu gunleri inşallah ❤ 91nana91 91nana91 visneliturta34 visneliturta34
İnşallah canım :KK70: benim bir de geçmeyen baş ağrım var ya haftasonum berbat geçti hafta içi de hala ara ara yokluyor. Hiçbir çözüm bulamadım her şeyi denedim. Doktor da bu haftalarda normal baş kısmındaki basınç artıyor dedi magnezyum verdi. Her şeye de magnezyum veriyorlar ama bir etkisi yok gibi. Çok zorlanıyorum bu aralar

geçmiş olsun canım, nasıl bir hastaneymiş o ya hemşire hasta bakıcı filan kimse yok mu :KK43:

Selammlar :) yaklaşık 2 aydır ben de uzaktan sizleri okuyan ve yazdıklarınızdan sık sık yararlanan biriyim öncelikle hepsi için teşekkürler! :) 13. haftalık hamileyim ben de aranıza katılmak istedim ve bir soruyla geldim :)
Gitmiş olduğum hastanede fetal dna testi için yalnızca genoks firması ile çalışılıyor, doktorum farklı firma olmadığını söyleyip direk kan vermem için genoksa yönlendirdi. Genoksa da yazılanlardan dolayı şüpheliyim.Siz panorama veya eurofins gibi firmalara nereden ve nasıl ulaşıp fiyat aldınız? Yaşadığım yerde onlarla çalışma şansım vs var mı nerden öğrenebilirim acaba?

Selammlar :) yaklaşık 2 aydır ben de uzaktan sizleri okuyan ve yazdıklarınızdan sık sık yararlanan biriyim öncelikle hepsi için teşekkürler! :) 13. haftalık hamileyim ben de aranıza katılmak istedim ve bir soruyla geldim :)
Gitmiş olduğum hastanede fetal dna testi için yalnızca genoks firması ile çalışılıyor, doktorum farklı firma olmadığını söyleyip direk kan vermem için genoksa yönlendirdi. Genoksa da yazılanlardan dolayı şüpheliyim.Siz panorama veya eurofins gibi firmalara nereden ve nasıl ulaşıp fiyat aldınız? Yaşadığım yerde onlarla çalışma şansım vs var mı nerden öğrenebilirim acaba?
Hoş geldiniz sağlıkla gelsin bebeğiniz. Öncelikle nerede yaşıyorsunuz? Bana doktorum iki firma önerdi eurofins ve panorama ikisinin de broşürlerini verdi. Burda okuduğum kadarıyla bazı doktorlar verdikleri firmadan başka firma kabul etmiyormuş sizin doktorunuz bu konuda ne diyor?

• Beğen
Reactions: noX
Canim cok gecmis olsun sifa olsun insallah

Karniniza cok sicak seyler koymayin diye okumustum internette yani sicak su torbasi filan. O yuzden ben gaz sancisi cektigimde ayaklarima koymustum sicak su torbasini. Termal korse ne kadar isi veriyor, onu da hic bilmeden yaziyorum. Doktorun soyledigi bir sey degil, sadece internetten okudugum bir bilgi tabi ki.
Termal korseyi doktoruma sormuştum ben kullanırken sadece sıcak tutan bir şey kalın kazak gibi düşünün ekstra ısı veren bir şey değil yani o yüzden korkulacak bir durumu yok canım

Arkadaşım da İstanbul’da genoksla yaptı testini. Dr Yasin 29 ve aile geçmişinde yok ikili testinde iyi Genoks yeter demiş, illa yapacaklar :) o memnun kalmıştı. Benim dr umda Genoks ve panorama dedi biz neyse panorama olsun dedik.. dr anlasmasi öyleyse eğer onu ister başka test sonucuna burun kıvırabilir..

• Beğen
Reactions: noX
Kızlar benim beyazlarım çok çıkti.. 16.haftaya kadar dayanayım mı? Bide siz özel bölgenize ağda yaptırıyor musunuz? Jilet ile mi?

Kızlar benim beyazlarım çok çıkti.. 16.haftaya kadar dayanayım mı? Bide siz özel bölgenize ağda yaptırıyor musunuz? Jilet ile mi?
Bence dayanabildiğiniz yere kadar dayanın. Ben jiletle alıyorum maalesef. Ağda canımı çok yakıyor ve çok kasıyorum hele bu dönem hiç yaptıramam kastığım için. 🥲

ben 3-4 doktorla görüştüm hiçbiri boyaya onay vermedi :KK43: tenim çok hassaslaştı benim ağdaya cesaret edemedim jilet yapıyorum. 1 senedir lazere gidiyordum epey azalmıştı zaten şimdilik jiletle devam. Ama çok hızlı uzuyor ya sanki 2 günde bıyıklarım filan çıkıyor gibi çok çirkin hissediyorum bazen

Bence bekle canım ya biraz daha dayan. Ben komple ağdaya gidiyorum. Hamilelik sürecinde çok zor olur jilet artıyor çünkü kıllar daha başındayken alıştır bence. Ufak çıkanları sesu nun hassas ciltler için olan bantları var, rossmanda satılıyo onlardan alıyorum.

ben 3-4 doktorla görüştüm hiçbiri boyaya onay vermedi :KK43: tenim çok hassaslaştı benim ağdaya cesaret edemedim jilet yapıyorum. 1 senedir lazere gidiyordum epey azalmıştı zaten şimdilik jiletle devam. Ama çok hızlı uzuyor ya sanki 2 günde bıyıklarım filan çıkıyor gibi çok çirkin hissediyorum bazen
Canımcım bir kere güvendiğiniz bir yere komple ağdaya gidin rica edin hamileyim yavaş yavaş yaparmısın diye. Kadın bile söyledi iyiki ağdayla devam ediyosun hamilelikte çok artıyo ilerleyen zamanlarında zorlanırdın diye. Sürekli kontrol falan kılların artışı beni çok kötü hissettiriyo😬

Selam kızlar , bugün bana aşırı bir enerji geldi ahahaah çok garip gayet iyi uyandım. Biraz ev işi yaptım bu sayede🙈

Canım ya çok geçmiş olsun atlattın ama sonunda eve geçince bol bol yatıp dinlen bazı hastaneler değişik işte

X