2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor bize dedi ki ev cok sicak olursa olurmus burun tikanikligi eviniz cokmu sicak? Derece sart bende alicam evi ölçmek için.. ben serum fizyolojik sıkıyorum burnuna sonra cekiyorum.

Aynen canım ben de yputube da bir doktor ızledım havalandırılması lazım dedı havalandırdıkca duzelıyor

Bende tek meme var canim yaa sol gogsum kesildi benim uzuntuden bidahada gelmedi sagda kesilmisti Allahtan o geldide yavrum azda olsa faydalaniyor🥹
tek memeyle de beslenir yavrucanın sağlık olsun yeter ki canım

Kızlar bebeği güzdüz kesinlikle uyandıramıyorum emzirmek için. Ne yaparsam yaptım uyanmıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz 2 saatte emzirme işini?

Kızlar bebeği güzdüz kesinlikle uyandıramıyorum emzirmek için. Ne yaparsam yaptım uyanmıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz 2 saatte emzirme işini?
Beklesen de uyanmıyor mu? Ben uyandırmıyorum artık kendisi uyanıp istiyor max 3 saat sonra

Önce altını açıyorum bezini değiştirirken uyanıyor. Hastanede de eğer oda çok sıcak olursa uyanmaz bebeği soyundurup öyle besleyin demişlerdi hatta ilk gün öyle yapmıştık hastane çok sıcaktı

Beklesen de uyanmıyor mu? Ben uyandırmıyorum artık kendisi uyanıp istiyor max 3 saat sonra
Yok canım 3 saat olsa da uyanmıyor gündüzleri. İlk günler uyusa da agzına meme verince alıyordu sımdi asla almıyor. 1 haftada hiç kilo almadıgı için hatta ödem verilmiş kilo hali ile durdugu için doktor sık sık beslemen lazım demişti.

Önce altını açıyorum bezini değiştirirken uyanıyor. Hastanede de eğer oda çok sıcak olursa uyanmaz bebeği soyundurup öyle besleyin demişlerdi hatta ilk gün öyle yapmıştık hastane çok sıcaktı
Ben de üzerini cıkarıp deneyim onzaman teşekkürler

Ben de bugub aparatı cıkarıp şırıngayla damlatcam memeyi tutar belki ama cok zor aparatı olayı
Ben denedim , youtubeden videolar izledim kesmeyi denedim, emzirme danismani tuttum eve geldi onla denedim, uykuda vermeyi denedim surekli teklif etmeyi denedim yok yok yok yılmadim hala deniyorum lutfen bi cozum bulursan banada soyle

Süt arttırmak için kullandığınız ekstra damla vs var mı?

Şırınga damlatma denedin mi? Onuda mı reddettı
Evet onuda red etti. Hatta şırıngaya sekerli su koyup bile denedim. Gogus ucumu sekere buladim denedim. Ögggg diyo dilini degdiriyo ve uykusunda bile aparati cikardigim an anliyo basiyo yaygarayi

X