Of ya cok sıkıntı gerçekten ben de bu akşam demeyeceğim ama olumsuz sonuç alacağım biliyorumEvet onuda red etti. Hatta şırıngaya sekerli su koyup bile denedim. Gogus ucumu sekere buladim denedim. Ögggg diyo dilini degdiriyo ve uykusunda bile aparati cikardigim an anliyo basiyo yaygarayi
İşe yarıyor mu bn de baslayayım yaBestlak ve laktom kullaniyorum ben laktomu cocuk doktorumuz onerdi. Bestlaki kadın doğum doktorum dogumdan once baslatmisti
Süt arttırmak için kullandığınız ekstra damla vs var mı?
Bende bugün ucunu kestim delikleri birleştirdim bakalım bırakacak mı bu arada çocuk doktoru silikonla emsin anne sütü alıyor ya önemli olan o dediBen denedim , youtubeden videolar izledim kesmeyi denedim, emzirme danismani tuttum eve geldi onla denedim, uykuda vermeyi denedim surekli teklif etmeyi denedim yok yok yok yılmadim hala deniyorum lutfen bi cozum bulursan banada soyle
Ucunu nasıl kestın anlamadım :) evet anne sütü alıyor ama bence kendisi direkt memeyi vakumlasa daha vermli olacak daha cok akacak. Bir de sürekli gece filan o silikon ucu alıp takmak eziyetBende bugün ucunu kestim delikleri birleştirdim bakalım bırakacak mı bu arada çocuk doktoru silikonla emsin anne sütü alıyor ya önemli olan o dedi
Seninde ilk gunmu basladi bebegin gogus ucum yoktu aldirttilar ebeler lanet olsun almaz olaydim oyle pismanim kiOf ya cok sıkıntı gerçekten ben de bu akşam demeyeceğim ama olumsuz sonuç alacağım biliyorum
Yariyo bence ama benim tek göğüsde süt var digerinde uzuntuden kesildi bidaha gelmedi.İşe yarıyor mu bn de baslayayım ya
Bizim doktor biraktir dedi. Tam bosalmaz gogus dedi.Bende bugün ucunu kestim delikleri birleştirdim bakalım bırakacak mı bu arada çocuk doktoru silikonla emsin anne sütü alıyor ya önemli olan o dedi
Evet ben zaten sezeryan dan cıkmıstım kendimde değildim hemşireler dedi eşime ucu yok hemen eczaneden alın diye.Seninde ilk gunmu basladi bebegin gogus ucum yoktu aldirttilar ebeler lanet olsun almaz olaydim oyle pismanim ki
Herkesin bir şeyle imtihani var ya hepimiz sürekli uğraşıyoruz allah yardımcımız olsunEvet canim ona silikon uç demek yetmez lanetli silikon uç diyeyim ben. Birakamiyoruz denemedigim sey kalmadi. Hala deniyorum ama yok bas bas bagiriyo
Altını açıyorum öyle uyanıyo kollarına bacaklarına uyarı veriyorumKızlar bebeği güzdüz kesinlikle uyandıramıyorum emzirmek için. Ne yaparsam yaptım uyanmıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz 2 saatte emzirme işini?
4 delik var ya oraları kestim bencede çok zahmetli bir de plastik neticede sürekli temizlesekte benimde içim rahat değil bu şekildeUcunu nasıl kestın anlamadım :) evet anne sütü alıyor ama bence kendisi direkt memeyi vakumlasa daha vermli olacak daha cok akacak. Bir de sürekli gece filan o silikon ucu alıp takmak eziyet
Hayır eve gelene kadar emiyordu eve gelince ben mastit oldum birden süt fazla doldu göğsüme taş gibi oldular bebekte öyle olunca memeyi reddetti tekrar almadı mecbur silikon denedim o şekilde tutunca kaldık öyle yoksa çok güzel emiyorduSeninde ilk gunmu basladi bebegin gogus ucum yoktu aldirttilar ebeler lanet olsun almaz olaydim oyle pismanim ki
Bana demıstı dr muayene etmesi gerek değilmi
Beklesen de uyanmıyor mu? Ben uyandırmıyorum artık kendisi uyanıp istiyor max 3 saat sonra
Bu bi tek bana oluyo sanıyodumAkşam olunca içime cok kasvet çöküyor ağlama isteği filan geliyor ama gündüz hıc öyle olmuyorum.