Doktor bize dedi ki ev cok sicak olursa olurmus burun tikanikligi eviniz cokmu sicak? Derece sart bende alicam evi ölçmek için.. ben serum fizyolojik sıkıyorum burnuna sonra cekiyorum.
tek memeyle de beslenir yavrucanın sağlık olsun yeter ki canımBende tek meme var canim yaa sol gogsum kesildi benim uzuntuden bidahada gelmedi sagda kesilmisti Allahtan o geldide yavrum azda olsa faydalaniyor
Ya bizim buralar soguk hala canim yaa havalandirma yapamiyom kiAynen canım ben de yputube da bir doktor ızledım havalandırılması lazım dedı havalandırdıkca duzelıyor
Canim aparatla emmese yetecek ona tek meme aslinda ama aparati biraktiramiyorum cok bagiriyotek memeyle de beslenir yavrucanın sağlık olsun yeter ki canım
Ben de bugub aparatı cıkarıp şırıngayla damlatcam memeyi tutar belki ama cok zor aparatı olayıCanim aparatla emmese yetecek ona tek meme aslinda ama aparati biraktiramiyorum cok bagiriyo
Burada soguk klima acıyorum ondan tıkanıyor zatenYa bizim buralar soguk hala canim yaa havalandirma yapamiyom ki
Aparat ne canım silikon uç muCanim aparatla emmese yetecek ona tek meme aslinda ama aparati biraktiramiyorum cok bagiriyo
Beklesen de uyanmıyor mu? Ben uyandırmıyorum artık kendisi uyanıp istiyor max 3 saat sonraKızlar bebeği güzdüz kesinlikle uyandıramıyorum emzirmek için. Ne yaparsam yaptım uyanmıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz 2 saatte emzirme işini?
Önce altını açıyorum bezini değiştirirken uyanıyor. Hastanede de eğer oda çok sıcak olursa uyanmaz bebeği soyundurup öyle besleyin demişlerdi hatta ilk gün öyle yapmıştık hastane çok sıcaktıKızlar bebeği güzdüz kesinlikle uyandıramıyorum emzirmek için. Ne yaparsam yaptım uyanmıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz 2 saatte emzirme işini?
Yok canım 3 saat olsa da uyanmıyor gündüzleri. İlk günler uyusa da agzına meme verince alıyordu sımdi asla almıyor. 1 haftada hiç kilo almadıgı için hatta ödem verilmiş kilo hali ile durdugu için doktor sık sık beslemen lazım demişti.Beklesen de uyanmıyor mu? Ben uyandırmıyorum artık kendisi uyanıp istiyor max 3 saat sonra
Ben de üzerini cıkarıp deneyim onzaman teşekkürlerÖnce altını açıyorum bezini değiştirirken uyanıyor. Hastanede de eğer oda çok sıcak olursa uyanmaz bebeği soyundurup öyle besleyin demişlerdi hatta ilk gün öyle yapmıştık hastane çok sıcaktı
Kanama geldi o gün başka gelmedi bende 2gundur yokBenim de 10 gün önce bitmişti kanamam bugün 39. Gün tekrar kan geldi
Allah Allah regl mi olduk şimdi yani
Ben denedim , youtubeden videolar izledim kesmeyi denedim, emzirme danismani tuttum eve geldi onla denedim, uykuda vermeyi denedim surekli teklif etmeyi denedim yok yok yok yılmadim hala deniyorum lutfen bi cozum bulursan banada soyleBen de bugub aparatı cıkarıp şırıngayla damlatcam memeyi tutar belki ama cok zor aparatı olayı
Evet canim ona silikon uç demek yetmez lanetli silikon uç diyeyim ben. Birakamiyoruz denemedigim sey kalmadi. Hala deniyorum ama yok bas bas bagiriyoAparat ne canım silikon uç mu
Şırınga damlatma denedin mi? Onuda mı reddettıEvet canim ona silikon uç demek yetmez lanetli silikon uç diyeyim ben. Birakamiyoruz denemedigim sey kalmadi. Hala deniyorum ama yok bas bas bagiriyo
Evet onuda red etti. Hatta şırıngaya sekerli su koyup bile denedim. Gogus ucumu sekere buladim denedim. Ögggg diyo dilini degdiriyo ve uykusunda bile aparati cikardigim an anliyo basiyo yaygarayiŞırınga damlatma denedin mi? Onuda mı reddettı
Süt arttırmak için kullandığınız ekstra damla vs var mı?