ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.171
Bacakları karına çekin yüz üstü yatabiliyorsaniz belli aralıklarla yatın, hafif hafif ikinin birde eşiniz sirtinizdan aşağı doğru masaj yapsın, duşa girin alaturka tuvalete oturur şekilde oturun belki bir işe yarar, sırt ustu yatip ayaklarinizi biraz kendibize çekin, midenizden aşağı doğru iki baş parmaginizla masaj yapın karniniza doğru, bu gazı bagirsaklara doğru yonlendirir, bir de göbeğiniz düşmüş olabilir onu da kontrol edinBu arada mecburen kabiz olanlar anlar beni ikinma oluyor...bu beni endiselendiriyor....kotu seyler yaziyor internetteama surekli lavman kullandikca da bagirsak hissiyatini kaybediyor...cikamadim bu isin icinden
Ayrıca... Eskiden yediğin şeyleri tümüyle degistirdiysen yani çok daha sağlıklı besleniyorsan falan vücut şasiriyor, eski yediklerine biraz dön bakalım belki toparlarsin.Bu arada mecburen kabiz olanlar anlar beni ikinma oluyor...bu beni endiselendiriyor....kotu seyler yaziyor internetteama surekli lavman kullandikca da bagirsak hissiyatini kaybediyor...cikamadim bu isin icinden
Ay hem de ne büyük nimetmiş işini yapabilmek, benim öğlene kadar pilim bitiyordu tüm gün çatı ağrısı çekiyordum. Doktor magnezyum verdi bunun için 2 gündür çok iyiyim, böyle ağrısı olan varsa magnezyum kullansın.Günaydın
Keşke bilsek şu mide bulantıları halsizlik tam ne zaman geçecek. Ben mucize gibi 2 gün geçiriyorum. Hafifledi bulantılarım bu 2 gündür ve 1 ay sonra ilk defa ev işi yapabildim Cumartesi günü. Tüm evi süpürdüm ve her odada ayrı şükrettim resmen. İnsanın elinden iş gelmesi ne kadar önemliymiş. Kendini iyi hissetmek ne kadar önemliymiş. Her gece Felak, Nas, Ayetel Kursi ve Bismillahillezi La Yedurru dualarını okuyorum mutlaka. Bana güç verdiğini de düşünüyorum duaların. Tavsiye ederim.
Ay inşallah yavaş yavaş bu mide bulantılarım ve halsizliğim geçiyormuş gibi hissediyorum 2 gündür. Umarım öyledir. Benim 5. haftamda başlamıştı. 10. haftamdayım şu anda.
Maşallah diyelimAy hem de ne büyük nimetmiş işini yapabilmek, benim öğlene kadar pilim bitiyordu tüm gün çatı ağrısı çekiyordum. Doktor magnezyum verdi bunun için 2 gündür çok iyiyim, böyle ağrısı olan varsa magnezyum kullansın.
Bugün kurutmalık domates yaptım, turşu yaptım ve hala ağrımıyor bir yerim çok şükür
Ay hem de ne büyük nimetmiş işini yapabilmek, benim öğlene kadar pilim bitiyordu tüm gün çatı ağrısı çekiyordum. Doktor magnezyum verdi bunun için 2 gündür çok iyiyim, böyle ağrısı olan varsa magnezyum kullansın.
Bugün kurutmalık domates yaptım, turşu yaptım ve hala ağrımıyor bir yerim çok şükür
Benimde yok sadece koku hassasiyeti var normalmiş amaKızlar yarın 10+0 olucam bulantı yaşayanlar bulantidan kurtulmak isteyenler kesin kızacak bana ama bende hiç bulantı olmadı olmaması iyi bişey tabiki ama piskolojik olarak beni etkiliyor neden bende bir etki yok diye sadece azcik koku hassasiyeti var o kadar yarın doktor kontrolüm var ona da sorucam
Doktoruna söyle canım magnezyum verir onun için deMaşallah, benim de kalçamda ağrı oluyor bazen, özellikle günü aşırı hareketli geçirdiysem
Kızlar ben psikolojik olarak anneliğe hazır değilim galiba çok fazla endişem var sanki hayatım çok zorlaşacak hiçbir şeyi istediğim gibi yapamicakmisim gibi hissediyorum duygusal olarakta henüz bir bağ kuramadım bebekle veya hamileligimle aşırı stresliyim sürekli içim daralıyor
Kızlar yarın 10+0 olucam bulantı yaşayanlar bulantidan kurtulmak isteyenler kesin kızacak bana ama bende hiç bulantı olmadı olmaması iyi bişey tabiki ama piskolojik olarak beni etkiliyor neden bende bir etki yok diye sadece azcik koku hassasiyeti var o kadar yarın doktor kontrolüm var ona da sorucam
Doktoruna söyle canım magnezyum verir onun için de
Her şeyi tam yapmak zorunda değilsin. Yani sen anne sıfatından önce bir insansın, evet senin isteğinle ve rabbimin kabulüyle bir canlı dünyaya getiriyorsun ama o senin genlerini taşıyor, farklı biri değil senden ve eşinden bir parça. Kolay olmayacak belki ama sen en iyisini yapmaya çalıştıktan sonra en iyisi olmuş veya olmamış önemli değil, daha üzüm tanesi kadar, seni duymuyor, sesine tepki vermiyor, hareketini hissedemiyorsun... ömür boyu seninle kalacak ve sana muhtaç bir birey. Ayni korkuları hepimiz yaşıyoruz. Sabah aski memnu açarak uzunn uzunn kahvaltılar yapamayacak olmak, her gün evi süpürmek zorunda kalmamak, bazen yemek yapmak zorunda olmamak bunlar büyük luksler. İstediğin vakitte kalkamayacagiz, durduk yere ağlayacak, hep efor gerektiriyor. Hastalık da cabası... annelik akıllı insanın yapacağı bir iş değil gerçekten... bunu böyle düşündüğüm için kendime de arada kızıyorum ama gerçek bu. Yaş sendromlari olacak, bebek arabasına binmemek için kendini kasacak ağlayacak. Ama geri sokmak diye bir şey yok artık. Yaşandı ve bitti umarsizca. Bize de kabul etmek düşerKızlar ben psikolojik olarak anneliğe hazır değilim galiba çok fazla endişem var sanki hayatım çok zorlaşacak hiçbir şeyi istediğim gibi yapamicakmisim gibi hissediyorum duygusal olarakta henüz bir bağ kuramadım bebekle veya hamileligimle aşırı stresliyim sürekli içim daralıyor
Harcatacağı paraları hesaba katmıyorum bile. Yani aslında çok bencilce. Hem çocuk için hem ebeveyn için. Ama dediğim gibi artık yapacak bir şey yokKızlar ben psikolojik olarak anneliğe hazır değilim galiba çok fazla endişem var sanki hayatım çok zorlaşacak hiçbir şeyi istediğim gibi yapamicakmisim gibi hissediyorum duygusal olarakta henüz bir bağ kuramadım bebekle veya hamileligimle aşırı stresliyim sürekli içim daralıyor
Sen kaçıncı haftadasinBenimde yok sadece koku hassasiyeti var normalmiş ama
Sor aynen, için rahatlasın. Biz ne dersek diyelim rahatlamaz çünkü. Ancak bu çok normal. HErkes sıkıntılı geçirmiyor, kimi bulutların üstünde rahat geçirebiliyor sen de o şanslı gruptansın.Kızlar yarın 10+0 olucam bulantı yaşayanlar bulantidan kurtulmak isteyenler kesin kızacak bana ama bende hiç bulantı olmadı olmaması iyi bişey tabiki ama piskolojik olarak beni etkiliyor neden bende bir etki yok diye sadece azcik koku hassasiyeti var o kadar yarın doktor kontrolüm var ona da sorucam
Kuzum bence hiç bir zaman tam olarak hazırl olmayacağız. Ben kendi kendine vakit geçirmeyi seven bir insanım ve özel zamana her daim ihtiyacım var kafamı toplamak, enerjimi toplamak için. Ancak bebek gelince bir daha hiç yalnız kalamayacğaımı biliyorum.Kızlar ben psikolojik olarak anneliğe hazır değilim galiba çok fazla endişem var sanki hayatım çok zorlaşacak hiçbir şeyi istediğim gibi yapamicakmisim gibi hissediyorum duygusal olarakta henüz bir bağ kuramadım bebekle veya hamileligimle aşırı stresliyim sürekli içim daralıyor
Kuzum bana da öyle söyledi. Ama doktor Banu çiftçi böyle birşey yok diyorArkadaşlar bugün kontrolüm vardı ikili tarama tespiti için sadece ultrasondan baktırdım her şey normal dedi doktorum aldırmayacaksan yaptırma dedi sadece ultrason %100 sonuç vermiyor bilgin olsun dedi . Sata göre 11+0 ama ölçümleme göre 11+4 ve cinsiyet için kemik yapısı erkeğe benziyor dedi acaba kemik yapısı ne kadarlık bir payla doğrudur acaba