2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya, az önce instagramda özden ozdogan revani yapmış canım çekti o da bizle aynı Nisan da doğum yapacak acaba şerbetli tatlı yasak değil mi çok şekerli ya çünkü?
Portakallı revani olsa da yesek misss biraz yemekten bi şey olmaz bence yanında süt veya yoğurt dengeler

Hamilelikte midye yasak biliyorum ama 2 gündür rüyamda bol limonlu midye yediğimi görüyorum bir iki taneden bi şey olur mu acaba

Hamilelikte midye yasak biliyorum ama 2 gündür rüyamda bol limonlu midye yediğimi görüyorum bir iki taneden bi şey olur mu acaba
Benim de canım çok istedi ama ben yemedim çünkü midye gerçekten iyi temizlenmesi gerekiyor. Kimseye guvenemem

benimde cig kofte istiyorduuu bugun etsizz tabiki , guvenemedim disari o yuzden yemedim. Yerine alakasiz bi sekilde yayla corbasi yapiyom simdi 😂😂

benimde cig kofte istiyorduuu bugun etsizz tabiki , guvenemedim disari o yuzden yemedim. Yerine alakasiz bi sekilde yayla corbasi yapiyom simdi 😂😂
Kuzum benim de canım çekti kendim yaptım
IMG_2733.png

Canım, lifli gıdalara ağırlık vermeye çalış, benim kabızlık sorunum olmadı ama neredeyse günde 3 lt su içiyorum, çorba içiyorum mesela çorba içinde gün içerisinde o beni rahatlatıyor, kayısı yememeye çalışıyorum bozuyor bağırsaklarımı, ben ishal savaşı vermiştim bir ara hatta, sürekli haşlanmış patates yiyordum, sürekli meyve yiyorum, bünyeden bünyeye değişir ama belki denersen faydası olur diye yazmak istedim ve çok hareketliyim, bilmiyorum evde misin işe gidiyor musun ama şayet gidiyorsan yürümeyi tercih edebilirsin, hareket sana dinçlik verebilir tabi kendini iyi hissediyorsan, umarım yakın zamanda iyileşirsin🙏🏻💐
Canim o kadar zayifladim ki...hic halim yok... su icince kusuyorum😭😔

Ayagı arayan var mı yoksa bu sekerden falan mı agrır acep

Benim agriyor kuzum ozellikle kasiktan asagi diz kapaginin arkasi ve ayak bilegim :KK43: bugun rahimimde cok agridi nedense sol tarafi ins bisi yoktur bu haftasonu gidicem bende doktora 😪😪😪

Kuzum magnezyum ve kalsiyum takviyesi verdi mi doktor muhtemelen bu ikisinin eksikliğinden kaynaklanıyor…. Yani olabilir de olmayabilir de 🤭

Bu arada mecburen kabiz olanlar anlar beni ikinma oluyor...bu beni endiselendiriyor....kotu seyler yaziyor internette 😭😔ama surekli lavman kullandikca da bagirsak hissiyatini kaybediyor...cikamadim bu isin icinden
Kuzum ben doktoruma kendimi çok zorladım bebeğe zararı olmuş mudur endişeliyim falan dedim bir şey olmaz ondan dedi tebessüm etti ☺️ yine de dikkat etmek gerek elbette

Selamunaleykum 🌺🌺🌺 bugün 9+6 dan selamlar 🤭🤭🤭 bugün kontrole gittim ya ne zor geçiyor günler insan merak ediyor gerçekten elhamdulillah bebiş 3,06 cm olmuş bile ne çabuk büyüyor maşaAllah 🤍 kalp atım hızı 173 çıktı iyi dedi doktor. Haftasıyla uyumluymuş herşey maşaAllah elhamdulillah 🤍Bacağını ve kolunu gördük. MaşaAllah🌺 Çok hareketli değil ama kolunu kaldırıp indiriyordu sadece 😍😍😍 maşaAllah. Testler hakkında bilgi verdi, ben öğrenmek istemediğimi söyledim doktora taramaları yaptırmayacağım yani. Zaten tüp bebek aşamaları yordu birde 9 ay onu takamam, öğrenmek istemiyorum dedim. Sadece ayrıntılı ultrason çektireceğiz inşaAllah öyle kararlaştırdık oda Allah korusun doğumda oluşabilecek herhangi bir sıkıntının önlenmesi yani tedbir alınması için yapılması makul geldi bana ve eşime. Doktorum da anlayışlı bir doktor zaten bilgiyi verdi ve uzatmadı. Vitamin takviyelerine başlayacağız artık dedi. Bir kaç vitamin verdi folik asit bitince onlara başkayacağım inşaAllah. Hali hazırda d vitamin eksikliğim vardı onu verdi. 3 hafta sonraya randevu verdi nasıl bekleyeceğiz yaw 2 hafta zor geçti 🤣🤣🤣 bilgileri ayrıntılı yazdım ki kafasına takılan olursa en azından bilgi edinir diye. Elhamdulillahi Rabbil alemin 🤲🤍🌺

Günaydın herkese🌸 kabızlık bitti grip başladı😢 burnum tamamen tıkalı ağzım açık geziyorum kafayı yiyeceğim 🙄 ne yapabilirim acaba bunun için ya
Ayniyiz doktoruma sordum nerede yasiyorsun bilmiyorum ama denize girebilirsin tuzlu su cek burnuna ya da evde kendin yapabilirsin dedi doktor tuzlu su burnundan cek , bende griptim ama hala tikaniyor . Aksam yapiyorum bunu rahatlatiyor ve doktorum grip icin ihlamur icebilirsin dedi . Ayrica grip haricinde burun tikanikligi olmasi da normalmis hormonlardan dolayi burundaki etler mi sisiyormus ne . Su hormonlar nelere kadir 😂👍🏼

X