2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya su icemiyorum max 2 llitre asiri mide bulantisi var ztaen su icince de cosuyor agliyorum artik kayisi yiyorum ama bisi olmadi kac gundur hangi magnezyun hapi acaba
Canım ben magosit kullandım ama etkisicoldu mu emin değilim halen biraz var kabızlığım ama ömceki gibi değil acı olmuyor en azından makatta. Kayısı ve bol su etkili olsu diye düşünüyorum sen de doktoruna danışarak kullan eğer kullanacaksan magnezyum

Arkadaşlar gunaydin kabiz olan Arkadaşlar icin yazayim dedim..sabah ac karnina 2 kivi faydali gerci ben cok zorlandim ama çare yok...insan ikinmak istemiyorda elde degil kibirbirimize dua edelim...insallah bebisler iyidir

Günaydın güzel anneler

12+0 olduk bugün ve inanılmaz mide bulantım oluyor, hafta sonu midem çok bulandı, ilaçta içiyorum, yinede midem bulanıyor inşallah geçer, güzel bir hafta geçiririz
Günaydın

Keşke bilsek şu mide bulantıları halsizlik tam ne zaman geçecek. Ben mucize gibi 2 gün geçiriyorum. Hafifledi bulantılarım bu 2 gündür ve 1 ay sonra ilk defa ev işi yapabildim Cumartesi günü. Tüm evi süpürdüm ve her odada ayrı şükrettim resmen. İnsanın elinden iş gelmesi ne kadar önemliymiş. Kendini iyi hissetmek ne kadar önemliymiş. Her gece Felak, Nas, Ayetel Kursi ve Bismillahillezi La Yedurru dualarını okuyorum mutlaka. Bana güç verdiğini de düşünüyorum duaların. Tavsiye ederim.

Ay inşallah yavaş yavaş bu mide bulantılarım ve halsizliğim geçiyormuş gibi hissediyorum 2 gündür. Umarım öyledir. Benim 5. haftamda başlamıştı. 10. haftamdayım şu anda.

Masallah Masallah

Canım benim de hafiflemişti, şu son bir kaç gündür var, dün krize girdim resmen mide bulantısından, Allah gerçekten yardımcımız olsun

Ahh! Biz kadınlar neden böyleyiz, ben de hemen kendimi iyi hissedince ev işlerine sarıyorum kendimi, yemek yapmaya başlamıştım, 2 hafta önce perdeleri ve camları hallettik annem ve eşimle, gerçekten muntazam yaratılmış mahluklarız bizler, hep iyi olalım inşallah

Bu arada mecburen kabiz olanlar anlar beni ikinma oluyor...bu beni endiselendiriyor....kotu seyler yaziyor internette ama surekli lavman kullandikca da bagirsak hissiyatini kaybediyor...cikamadim bu isin icinden

Canım, lifli gıdalara ağırlık vermeye çalış, benim kabızlık sorunum olmadı ama neredeyse günde 3 lt su içiyorum, çorba içiyorum mesela çorba içinde gün içerisinde o beni rahatlatıyor, kayısı yememeye çalışıyorum bozuyor bağırsaklarımı, ben ishal savaşı vermiştim bir ara hatta, sürekli haşlanmış patates yiyordum, sürekli meyve yiyorum, bünyeden bünyeye değişir ama belki denersen faydası olur diye yazmak istedim ve çok hareketliyim, bilmiyorum evde misin işe gidiyor musun ama şayet gidiyorsan yürümeyi tercih edebilirsin, hareket sana dinçlik verebilir tabi kendini iyi hissediyorsan, umarım yakın zamanda iyileşirsin

O zaman bu iyi hissetme gidip geliyo demekki
Neyse bu 2 gün bile biraz nefes almak sanki normale dönüyormuş gibi hissetmek, psikolojik olarak baya iyi hissettirdi.

O zaman bu iyi hissetme gidip geliyo demekki
Neyse bu 2 gün bile biraz nefes almak sanki normale dönüyormuş gibi hissetmek, psikolojik olarak baya iyi hissettirdi.

Umarım hep böyle devam eder, evet canım bana en azından öyle oldu, bazen çok iyi oluyorum bazen çok kötü oluyorum, olsun geçecek tüm bunlar iyi olacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…