- 25 Nisan 2021
- 2.700
- 4.317
- 83
Merhaba canim sat 1 Kasım tahmini dogum tarihi 08.08.2025 2.cocuk Eldorin
Bir de yaş canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim sat 1 Kasım tahmini dogum tarihi 08.08.2025 2.cocuk Eldorin
Ay dimi canım yaaa inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebesineGrubumuz büyüyor herkese sağlıklı gebelik süreci diliyorum
36 canimBir de yaş canım
Bat tan şuan 3 gün geçti bazen gogus hassasiyeti sabahın köründe fena bir mide kazintisi uykusuzluk çok az mide bulantisi ve bel ağrısı bu arada 5 gündür soğuk algınlığım varKizlar hafta hafta yeni belirtiler hisseden yazsin merak ediyorum benim suan
Gogus hasssasiyeti
Siskinlik
Koku hassasiyeti azcik basladi
Ve yogun akinti var
Doktora henuz gozukmedim insallah yeni haftayla guzel haberler aliriz
Ekran görüntüsü aldım gün içinde kendime bunu hatırlatacağımKızlar madem bir çoğumuz kaygılı gebeleriz, her güne bir olumlama paylaşıyorum bu grupta artık her akşam bir tane paylaşmaya özen göstereceğim. Sabah uyanınca ve gece uyumadan önce gerçekten söylediğinize inanana kadar tekrarlayın ister sesli ister içinizden söyleyebilirsiniz. Bana çok iyi geliyor, belki burada da faydasını gören olur
Günün olumlaması:
"Şu anda her şey yolunda ve bu anın tadını çıkarıyorum. Geçmişi bıraktım, geleceği sevgiyle karşılıyorum."
Halsizlik, uyku haliKizlar hafta hafta yeni belirtiler hisseden yazsin merak ediyorum benim suan
Gogus hasssasiyeti
Siskinlik
Ve yogun akinti var
Benimde göğüs hassasiyeti, yoğun akıntı mevcut. Bu ikisi dışında henüz belirtim yok. 4+5 şu an uygulamada. Salı ilk doktora gideceğimKizlar hafta hafta yeni belirtiler hisseden yazsin merak ediyorum benim suan
Gogus hasssasiyeti
Siskinlik
Ve yogun akinti var
oooiiiy bu kadar tesadüf biraz fazla haaaKız al sana bir ortak nokta daha ikimiz de nisan 2021’de kayıt olmuşuz siteye ahahahaha
Merhaba benim son adet tarihim 5 Kasım da beni de ekler misin ? Tahmini doğum 11 Ağustos falan galibaSelam Güzel Ağustos anneleri
Aşağıdaki bilgileri beni etiketleyerek yazarsaniz listeyi duzenleyeceğim. Hepimiz sağlıkla, sihhatle alalim kucağımıza bebeklerimizi.
İmzaniza gebeliginizi ekleyerek takip etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-08-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Sevgiler
ANNE ADI YAŞ Kaçıncı
ÇocukSAT. KESE KALP ATIŞI T D T BEBEĞİN İSMİ Eldorin 35 2 23 Ekim 01 Ağustos @Sakayik35 33 1 25 Ekim 4+6 01 Ağustos @turuncusev 27 1 25 Ekim 5+0 01 Ağustos @Bu benim dunyam 35 2 25 Ekim 01 Ağustos @Umutvari 32 1 24 Ekim 5+5 02 Ağustos @Elo16 29 3 26 Ekim 02 Ağustos @Arzu_Azra 29 2 27 Ekim 03 Ağustos Wunsch_dk 29 1 28 Ekim 04 Ağustos 94bassuk 30 2 29 Ekim 4+3 05 Ağustos kngl999 32 1 30 Ekim 06 Ağustos Flowersgirl57 29 1 30 Ekim 06 Ağustos @pitircikkurdu 28 1 31 Ekim 07 Ağustos mirage12 36 2 01 Kasım 08 Ağustos @karenhan 34 2 30 Ekim 13 Ağustos @nonsense38 34 3 29 Ekim 15 Ağustos
Canım test yaptın mı? Pozitif mı?Merhaba benim son adet tarihim 5 Kasım da beni de ekler misin ? Tahmini doğum 11 Ağustos falan galiba
Evet canım kan da verdim 18.5 değerimCanım test yaptın mı? Pozitif mı?
Gözün aydiiin hayırlısı olsun hoşgeldin yaş ve kaçıncı çocuk olduğunu da yazarsan ekleyelim hemenEvet canım kan da verdim 18.5 değerim
Çok teşekkür ederim 27 yaş 2. ÇocukGözün aydiiin hayırlısı olsun hoşgeldin yaş ve kaçıncı çocuk olduğunu da yazarsan ekleyelim hemen
Bat tan şuan 3 gün geçti bazen gogus hassasiyeti sabahın köründe fena bir mide kazintisi uykusuzluk çok az mide bulantisi ve bel ağrısı bu arada 5 gündür soğuk algınlığım var
ayyy bi stres daha gitti oh be benim içim rahatladı burdan vallaGüüü-naaaay-dıııın
Dün gece söyledim eşime. "Zaten anladım ben içime doğdu. kız hissediyorum" dedi çok mutluyum çok rahatladım artık birine söylemem lazımdı...
Güne güzel başlayalım harika bir haftasonu olsun
Ayyy sorma benim de valla oh beeeeeayyy bi stres daha gitti oh be benim içim rahatladı burdan valla