Portakallı revani olsa da yesek misss biraz yemekten bi şey olmaz bence yanında süt veya yoğurt dengelerKızlar ya, az önce instagramda özden ozdogan revani yapmış canım çekti o da bizle aynı Nisan da doğum yapacak acaba şerbetli tatlı yasak değil mi çok şekerli ya çünkü?
10 +3 canımSen kaçıncı haftadasin
Benim de canım çok istedi ama ben yemedim çünkü midye gerçekten iyi temizlenmesi gerekiyor. Kimseye guvenememHamilelikte midye yasak biliyorum ama 2 gündür rüyamda bol limonlu midye yediğimi görüyorum bir iki taneden bi şey olur mu acaba
Kuzum benim de canım çekti kendim yaptımbenimde cig kofte istiyorduuu bugun etsizz tabiki , guvenemedim disari o yuzden yemedim. Yerine alakasiz bi sekilde yayla corbasi yapiyom simdi
Canim o kadar zayifladim ki...hic halim yok... su icince kusuyorumCanım, lifli gıdalara ağırlık vermeye çalış, benim kabızlık sorunum olmadı ama neredeyse günde 3 lt su içiyorum, çorba içiyorum mesela çorba içinde gün içerisinde o beni rahatlatıyor, kayısı yememeye çalışıyorum bozuyor bağırsaklarımı, ben ishal savaşı vermiştim bir ara hatta, sürekli haşlanmış patates yiyordum, sürekli meyve yiyorum, bünyeden bünyeye değişir ama belki denersen faydası olur diye yazmak istedim ve çok hareketliyim, bilmiyorum evde misin işe gidiyor musun ama şayet gidiyorsan yürümeyi tercih edebilirsin, hareket sana dinçlik verebilir tabi kendini iyi hissediyorsan, umarım yakın zamanda iyileşirsin
Ay ben de 10+310 +3 canım
Benim agriyor kuzum ozellikle kasiktan asagi diz kapaginin arkasi ve ayak bilegimAyagı arayan var mı yoksa bu sekerden falan mı agrır acep
Kuzum magnezyum ve kalsiyum takviyesi verdi mi doktor muhtemelen bu ikisinin eksikliğinden kaynaklanıyor…. Yani olabilir de olmayabilir deAyagı arayan var mı yoksa bu sekerden falan mı agrır acep
Birlikte doğurmamız yok muAy ben de 10+3
Kuzum ben doktoruma kendimi çok zorladım bebeğe zararı olmuş mudur endişeliyim falan dedim bir şey olmaz ondan dedi tebessüm ettiBu arada mecburen kabiz olanlar anlar beni ikinma oluyor...bu beni endiselendiriyor....kotu seyler yaziyor internetteama surekli lavman kullandikca da bagirsak hissiyatini kaybediyor...cikamadim bu isin icinden
Ayniyiz doktoruma sordum nerede yasiyorsun bilmiyorum ama denize girebilirsin tuzlu su cek burnuna ya da evde kendin yapabilirsin dedi doktor tuzlu su burnundan cek , bende griptim ama hala tikaniyor . Aksam yapiyorum bunu rahatlatiyor ve doktorum grip icin ihlamur icebilirsin dedi . Ayrica grip haricinde burun tikanikligi olmasi da normalmis hormonlardan dolayi burundaki etler mi sisiyormus ne . Su hormonlar nelere kadirGünaydın herkesekabızlık bitti grip başladı burnum tamamen tıkalı ağzım açık geziyorum kafayı yiyeceğim ne yapabilirim acaba bunun için ya
Tahminini bekliyorum o zamanEvet yapıyorum az uz
Ben kuzum. Ama içemiyorum midem bulanıyor kusuyorumDoktoru multivitamin olarak decavit veren var mi ?