- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.898
- 37
Oy masaşlah ben hıc olmuyor deıl ama haftada 1 dir kustugumda oluyor ama cok azKuzum bence normal. sen şanslı kesime giriyorsun ne güzel tadını çıkart. Benim bir tanıdığımda da 1 defa bile mide bulantısı olmamış tüm hamileliği boyunca, hiç bir sıkıntı belirti çekmemiş. Oğlu 7 yaşında şimdi.
Ben de calısıyorum dısardan yıyınce kusuyorum ondan kocam yapıyor bence o da patlamaya az kaldıArkadaşlar ben aşırı şekilde sağlıksız yemeklere düştüm, dışarıdan yemek yiyemezken hep evde kendim sebze, et, balık yaparken artik kendimi birden fastfood hayal ederken yakalıyorum. Canim sürekli kebap, pide, hamburger falan çekiyor, hadi onlar neyse böyle hazir dondurulmuş gıdalar var ya peynir kızartması, tavuk nugget falan sırf onlardan istiyorum. Arada yiyorum ama kendimi frenlemeye calisiyorum. Yalnız evde sebze yemeği falan yapınca inanılmaz öğürme geliyor, sağlıklı yemeği hiç içim almaz oldu, napcam ben bana akil verin
Ben de patates kızartması yemek istiyorum sürekli, dolapta kola görüyorum içesim geliyor normalde kola içmem. Etten tiksindiğim için Allah’tan fastfood istemiyor. Ne çekiyorsa mecbur o yeniyor, ileriki haftalarda tat olayı değişiyor o zaman sağlıklı beslenirsinArkadaşlar ben aşırı şekilde sağlıksız yemeklere düştüm, dışarıdan yemek yiyemezken hep evde kendim sebze, et, balık yaparken artik kendimi birden fastfood hayal ederken yakalıyorum. Canim sürekli kebap, pide, hamburger falan çekiyor, hadi onlar neyse böyle hazir dondurulmuş gıdalar var ya peynir kızartması, tavuk nugget falan sırf onlardan istiyorum. Arada yiyorum ama kendimi frenlemeye calisiyorum. Yalnız evde sebze yemeği falan yapınca inanılmaz öğürme geliyor, sağlıklı yemeği hiç içim almaz oldu, napcam ben bana akil verin
Nasıl geçti var mı cinsiyet ile ilgili bir yorumKızlar kontorle gittm bugün
Kıyamam ya bende öyleyim kusmaktan bıktım kusmamak için uyumam lazım okula giden iki çocuk bütün dışarı işi bende rabbim yardımcımız olsunKimse anlamıyor bende böyle düşünüyorum artık fizyolojik ve psikolojik olarak çok yoruldum hep ümidimi 12.haftaya bağlamıştım artık herhangi bri zaman beklememeyi öğrendim. Allah yardımcımız olsun elbet geçecek ama bizi çok yıpratan bir süreç oldu maalesef siz kaçıncı haftadasınız? İlaçtan yana da ben çok şüphe ettim ama gerçekten o kadar çok doktora danıştım ki hepsi aynı şeyi söyledi internetten çok araştırdım bu ilaç yüzünden çocuğunda herhangi bir sıkıntı olanı da görmedim, okumadım doktorum da aynısını söyledi gönlümüzü ferah tutup Allah a emanet etmek gerek. Onzyd içtiğinizde kusmanız çok oluyor mu peki?
Sizin kaç haftalık? Allah yardım etsin o kadar zor ki benim ilk bebeğim ona rağmen öyle zorlanıyorum ki sürekli hastane hastane de değilsem evde yatar haldeyim kimse böyle hamilelik geçirmesin en büyük duam çok rahat geçsin herkesin bizde bir an önce atlatalımKıyamam ya bende öyleyim kusmaktan bıktım kusmamak için uyumam lazım okula giden iki çocuk bütün dışarı işi bende rabbim yardımcımız olsun
Allah sağlıklıca gönlünüze göre versin inşallahCinsiyetimiz kıza benziyormuş
Dokuz haftalık benimde aminnn aminnnSizin kaç haftalık? Allah yardım etsin o kadar zor ki benim ilk bebeğim ona rağmen öyle zorlanıyorum ki sürekli hastane hastane de değilsem evde yatar haldeyim kimse böyle hamilelik geçirmesin en büyük duam çok rahat geçsin herkesin bizde bir an önce atlatalım
12Allah sağlıklıca gönlünüze göre versin inşallahkaç haftalıksınız şu anda
Geçecek diyor herkes en kötü 16da azalacak diyor inşallah sabır ile bekleriz.Dokuz haftalık benimde aminnn aminnn
Amin inşallahGeçecek diyor herkes en kötü 16da azalacak diyor inşallah sabır ile bekleriz.
Bende boyleydim anliyorumm , stres yapmistim hastaydim bi de ama her sey yolundaKizlar bir sorum var benim surekli icime kotu dusunceler geliyor. 7 haftadan sonra bebisi hic gormedim doktora gitmedim haftaya insallah 22 li test icin gdicem ama bu zaman zarfinda acaba bebegime bisi.oldu mu suan napiyor yoksa kotu bisi mi oldu psikolojisiyle olup bitiyorum bu duygu durum degisikligini yasayan var mi ? Yoksa tek miyim
Peki 22 li test yazmamBende boyleydim anliyorumm , stres yapmistim hastaydim bi de ama her sey yolundacok sukurrr
Çok ilginçtir ki ben de tam tersi o dışarıdakileri yiyince kötü oluyorum midem bulanıyor. Tek kötü kola aşeriyorum. Salata ve sebze özellikle haşlanmış patates bana iyi geliyor. Ama sıfır protein almıyorum diyebilirim et tavuk köfte kıyma süt yumurta hiçbirini tüketemiyprumArkadaşlar ben aşırı şekilde sağlıksız yemeklere düştüm, dışarıdan yemek yiyemezken hep evde kendim sebze, et, balık yaparken artik kendimi birden fastfood hayal ederken yakalıyorum. Canim sürekli kebap, pide, hamburger falan çekiyor, hadi onlar neyse böyle hazir dondurulmuş gıdalar var ya peynir kızartması, tavuk nugget falan sırf onlardan istiyorum. Arada yiyorum ama kendimi frenlemeye calisiyorum. Yalnız evde sebze yemeği falan yapınca inanılmaz öğürme geliyor, sağlıklı yemeği hiç içim almaz oldu, napcam ben bana akil verin
Merhaba, bende alacağım hangisini önerirsinizBenim hic sikayetim yok gögüslerden. Dus sonrası soguk sikim badem yagi sürüyorum.
Benim de tıpkının aynısı. Haşlanmış patates favori yiyeceğim oldu. patates salatası olarak yedim çok iyi geldi ekşili. içine biraz dere otu falan doğrayıp.Çok ilginçtir ki ben de tam tersi o dışarıdakileri yiyince kötü oluyorum midem bulanıyor. Tek kötü kola aşeriyorum. Salata ve sebze özellikle haşlanmış patates bana iyi geliyor. Ama sıfır protein almıyorum diyebilirim et tavuk köfte kıyma süt yumurta hiçbirini tüketemiyprum