- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
Badem yağını nereye sürüyorsunuz kızlar? Ne için?Merhaba, bende alacağım hangisini önerirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Badem yağını nereye sürüyorsunuz kızlar? Ne için?Merhaba, bende alacağım hangisini önerirsiniz
Benim karin bölgem çok kaşınıyor sanırım kuruyor çatliyor bilmiyorum, nemlendirme amaçlı göğsüme karnıma süreceğm benBadem yağını nereye sürüyorsunuz kızlar? Ne için?
Canım ben magosit kullandım ama etkisicoldu mu emin değilim halen biraz var kabızlığım ama ömceki gibi değil acı olmuyor en azından makatta. Kayısı ve bol su etkili olsu diye düşünüyorum sen de doktoruna danışarak kullan eğer kullanacaksan magnezyumYa su icemiyorum max 2 llitre asiri mide bulantisi var ztaen su icince de cosuyor agliyorum artik kayisi yiyorum ama bisi olmadi kac gundur hangi magnezyun hapi acaba
Bizim cinsiyetler aynı çıkacak gibiBenim de tıpkının aynısı. Haşlanmış patates favori yiyeceğim oldu. patates salatası olarak yedim çok iyi geldi ekşili. içine biraz dere otu falan doğrayıp.
Gögüslere ve karina. Guzel nemlenmesi ve catlamamasi icin.Badem yağını nereye sürüyorsunuz kızlar? Ne için?
Ikisi de bildigim markalar degil. Icinde badem yagindan baska bir sey olmasin yeter ama bence.Merhaba, bende alacağım hangisini önerirsiniz
Evet, hamilelikte ne kadar su icersek icelim cilt kurumaya ve en cok da pul pul olmaya cok meyilli.Benim karin bölgem çok kaşınıyor sanırım kuruyor çatliyor bilmiyorum, nemlendirme amaçlı göğsüme karnıma süreceğm ben
Siz ne kullaniyorsunuzIkisi de bildigim markalar degil. Icinde badem yagindan baska bir sey olmasin yeter ama bence.
Evet yapıyorum az uz
GünaydınGünaydın güzel anneler
12+0 olduk bugün ve inanılmaz mide bulantım oluyor, hafta sonu midem çok bulandı, ilaçta içiyorum, yinede midem bulanıyor inşallah geçer, güzel bir hafta geçiririz
Masallah MasallahGünaydın
Keşke bilsek şu mide bulantıları halsizlik tam ne zaman geçecek. Ben mucize gibi 2 gün geçiriyorum. Hafifledi bulantılarım bu 2 gündür ve 1 ay sonra ilk defa ev işi yapabildim Cumartesi günü. Tüm evi süpürdüm ve her odada ayrı şükrettim resmen. İnsanın elinden iş gelmesi ne kadar önemliymiş. Kendini iyi hissetmek ne kadar önemliymiş. Her gece Felak, Nas, Ayetel Kursi ve Bismillahillezi La Yedurru dualarını okuyorum mutlaka. Bana güç verdiğini de düşünüyorum duaların. Tavsiye ederim.
Ay inşallah yavaş yavaş bu mide bulantılarım ve halsizliğim geçiyormuş gibi hissediyorum 2 gündür. Umarım öyledir. Benim 5. haftamda başlamıştı. 10. haftamdayım şu anda.
Günaydın
Keşke bilsek şu mide bulantıları halsizlik tam ne zaman geçecek. Ben mucize gibi 2 gün geçiriyorum. Hafifledi bulantılarım bu 2 gündür ve 1 ay sonra ilk defa ev işi yapabildim Cumartesi günü. Tüm evi süpürdüm ve her odada ayrı şükrettim resmen. İnsanın elinden iş gelmesi ne kadar önemliymiş. Kendini iyi hissetmek ne kadar önemliymiş. Her gece Felak, Nas, Ayetel Kursi ve Bismillahillezi La Yedurru dualarını okuyorum mutlaka. Bana güç verdiğini de düşünüyorum duaların. Tavsiye ederim.
Ay inşallah yavaş yavaş bu mide bulantılarım ve halsizliğim geçiyormuş gibi hissediyorum 2 gündür. Umarım öyledir. Benim 5. haftamda başlamıştı. 10. haftamdayım şu anda.
Bu arada mecburen kabiz olanlar anlar beni ikinma oluyor...bu beni endiselendiriyor....kotu seyler yaziyor internette ama surekli lavman kullandikca da bagirsak hissiyatini kaybediyor...cikamadim bu isin icinden
O zaman bu iyi hissetme gidip geliyo demekkiCanım benim de hafiflemişti, şu son bir kaç gündür var, dün krize girdim resmen mide bulantısından, Allah gerçekten yardımcımız olsun
Ahh! Biz kadınlar neden böyleyiz, ben de hemen kendimi iyi hissedince ev işlerine sarıyorum kendimi, yemek yapmaya başlamıştım, 2 hafta önce perdeleri ve camları hallettik annem ve eşimle, gerçekten muntazam yaratılmış mahluklarız bizler, hep iyi olalım inşallah
O zaman bu iyi hissetme gidip geliyo demekki
Neyse bu 2 gün bile biraz nefes almak sanki normale dönüyormuş gibi hissetmek, psikolojik olarak baya iyi hissettirdi.
Benimkinin markasi Botalife. Uzun bir sisesi var.Siz ne kullaniyorsunuz