2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben aşırı şekilde sağlıksız yemeklere düştüm, dışarıdan yemek yiyemezken hep evde kendim sebze, et, balık yaparken artik kendimi birden fastfood hayal ederken yakalıyorum. Canim sürekli kebap, pide, hamburger falan çekiyor, hadi onlar neyse böyle hazir dondurulmuş gıdalar var ya peynir kızartması, tavuk nugget falan sırf onlardan istiyorum. Arada yiyorum ama kendimi frenlemeye calisiyorum. Yalnız evde sebze yemeği falan yapınca inanılmaz öğürme geliyor, sağlıklı yemeği hiç içim almaz oldu, napcam ben bana akil verin :KK43:

Kuzum bence normal. sen şanslı kesime giriyorsun ne güzel tadını çıkart. Benim bir tanıdığımda da 1 defa bile mide bulantısı olmamış tüm hamileliği boyunca, hiç bir sıkıntı belirti çekmemiş. Oğlu 7 yaşında şimdi.
Oy masaşlah ben hıc olmuyor deıl ama haftada 1 dir kustugumda oluyor ama cok az

Arkadaşlar ben aşırı şekilde sağlıksız yemeklere düştüm, dışarıdan yemek yiyemezken hep evde kendim sebze, et, balık yaparken artik kendimi birden fastfood hayal ederken yakalıyorum. Canim sürekli kebap, pide, hamburger falan çekiyor, hadi onlar neyse böyle hazir dondurulmuş gıdalar var ya peynir kızartması, tavuk nugget falan sırf onlardan istiyorum. Arada yiyorum ama kendimi frenlemeye calisiyorum. Yalnız evde sebze yemeği falan yapınca inanılmaz öğürme geliyor, sağlıklı yemeği hiç içim almaz oldu, napcam ben bana akil verin :KK43:
Ben de calısıyorum dısardan yıyınce kusuyorum ondan kocam yapıyor bence o da patlamaya az kaldı😅😅

Ben de patates kızartması yemek istiyorum sürekli, dolapta kola görüyorum içesim geliyor normalde kola içmem. Etten tiksindiğim için Allah’tan fastfood istemiyor. Ne çekiyorsa mecbur o yeniyor, ileriki haftalarda tat olayı değişiyor o zaman sağlıklı beslenirsin ☺️
İnsta’da bir Hatay kısırıyla yanında turşu tabağı gördüm şu an onu yemek için 5 kilo almayı göze alırdım evet 😂

Merhabaaalar kizlar , umarim herkesin kendisi de bebegi de iyidir🍀❤️ bende bu aralar biraz hastayi
Yavas yavs geciyor ama oksuruk var sokturur gibj. Bugun ve dun gece toplamda 4-5 kere oksururken kasigima bir kramp giriyorr yasayan var mi acabaaaa bebegimi daha 2 gun once gordum cok sukur 🙏🏼🥹 ama bu kramp kiyamam cocugumu darliyorum
Napiyorum 😂 oksurmemi tutmaya calisiyorum valla

Kimse anlamıyor bende böyle düşünüyorum artık fizyolojik ve psikolojik olarak çok yoruldum hep ümidimi 12.haftaya bağlamıştım artık herhangi bri zaman beklememeyi öğrendim. Allah yardımcımız olsun elbet geçecek ama bizi çok yıpratan bir süreç oldu maalesef siz kaçıncı haftadasınız? İlaçtan yana da ben çok şüphe ettim ama gerçekten o kadar çok doktora danıştım ki hepsi aynı şeyi söyledi internetten çok araştırdım bu ilaç yüzünden çocuğunda herhangi bir sıkıntı olanı da görmedim, okumadım doktorum da aynısını söyledi gönlümüzü ferah tutup Allah a emanet etmek gerek. Onzyd içtiğinizde kusmanız çok oluyor mu peki?
Kıyamam ya bende öyleyim kusmaktan bıktım kusmamak için uyumam lazım okula giden iki çocuk bütün dışarı işi bende rabbim yardımcımız olsun

Kıyamam ya bende öyleyim kusmaktan bıktım kusmamak için uyumam lazım okula giden iki çocuk bütün dışarı işi bende rabbim yardımcımız olsun
Sizin kaç haftalık? Allah yardım etsin o kadar zor ki benim ilk bebeğim ona rağmen öyle zorlanıyorum ki sürekli hastane hastane de değilsem evde yatar haldeyim kimse böyle hamilelik geçirmesin en büyük duam çok rahat geçsin herkesin bizde bir an önce atlatalım 🤲🏻

Sizin kaç haftalık? Allah yardım etsin o kadar zor ki benim ilk bebeğim ona rağmen öyle zorlanıyorum ki sürekli hastane hastane de değilsem evde yatar haldeyim kimse böyle hamilelik geçirmesin en büyük duam çok rahat geçsin herkesin bizde bir an önce atlatalım 🤲🏻
Dokuz haftalık benimde aminnn aminnn

Kizlar bir sorum var benim surekli icime kotu dusunceler geliyor. 7 haftadan sonra bebisi hic gormedim doktora gitmedim haftaya insallah 22 li test icin gdicem ama bu zaman zarfinda acaba bebegime bisi.oldu mu suan napiyor yoksa kotu bisi mi oldu psikolojisiyle olup bitiyorum bu duygu durum degisikligini yasayan var mi ? Yoksa tek miyim

Kizlar bir sorum var benim surekli icime kotu dusunceler geliyor. 7 haftadan sonra bebisi hic gormedim doktora gitmedim haftaya insallah 22 li test icin gdicem ama bu zaman zarfinda acaba bebegime bisi.oldu mu suan napiyor yoksa kotu bisi mi oldu psikolojisiyle olup bitiyorum bu duygu durum degisikligini yasayan var mi ? Yoksa tek miyim
Bende boyleydim anliyorumm , stres yapmistim hastaydim bi de ama her sey yolunda ❤️🙏🏼 cok sukurrr

Çok ilginçtir ki ben de tam tersi o dışarıdakileri yiyince kötü oluyorum midem bulanıyor. Tek kötü kola aşeriyorum. Salata ve sebze özellikle haşlanmış patates bana iyi geliyor. Ama sıfır protein almıyorum diyebilirim et tavuk köfte kıyma süt yumurta hiçbirini tüketemiyprum

Eklentiler

• Screenshot_20230924_133409_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20230924_133409_Hepsiburada.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20230924_133423_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20230924_133423_Hepsiburada.jpg
    167,7 KB · Görüntüleme: 23
Çok ilginçtir ki ben de tam tersi o dışarıdakileri yiyince kötü oluyorum midem bulanıyor. Tek kötü kola aşeriyorum. Salata ve sebze özellikle haşlanmış patates bana iyi geliyor. Ama sıfır protein almıyorum diyebilirim et tavuk köfte kıyma süt yumurta hiçbirini tüketemiyprum
Benim de tıpkının aynısı. Haşlanmış patates favori yiyeceğim oldu. patates salatası olarak yedim çok iyi geldi ekşili. içine biraz dere otu falan doğrayıp.

X